- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
mycso
veterán
No ha megy az erősítő és a gépen a lejátszó kimenetét valamilyen analóg jelre állítom (stereo/5.1) akkor az erősítővel együtt szól a tv hangszórója is. Majd ha kikapcsolom az erősítőt, akkor még kb. 2 mp-ig szól a tv, majd elkezd akadozni kép-hang majd a képet játssza tovább, a hangot pedig nem....
Nincs 2 hdmi-s eszközöm, úgyhogy nemtudom megmondani, melyiket játszaná ha 2 lenne rákötve.
Még azt fogom holnap megnézni, hogy akkor sem játssza-e a hangot, ha a gépet az erősítő 1-es hdmi-bemenetébe dugom. Jelenleg a 3.-ban van. Most már nincs kedvem ezzel kínlódni, meg asszony is nézné a tv-t, stb. ...Jó ez a sok technika ami ki van találva, csak annyira túl van bonyolítva, hogy semmi nem működik tökéletesen.
Ma egész nap ezzel a hdmi összekötéssel kínlódtam...ha megy az erősítő és bekapcsolom a tv-t, akkor a gép kirakja automatikusan a tv-re is a képet ha kell ha nem....a DTS-ma és trueHD hangokat ha meg szakadok sem tudom átvinni, már egy millió féle progival/beállítással/kodekkel próbálkoztam, de semmi....tehát itt a technika ami elvileg mindent tud, gyakorlatilag meg mégsem.
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- HP szerverek áron alul
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest