Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Apple MacBook
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - Melyik tápegységet vegyem?
 - iPad topik
 - Apple asztali gépek
 - Milyen processzort vegyek?
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!

- 

PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tuto
tag
"nincsen külön hifi/mozi szoba erre a célra az nem fog venni 70eftért subot, szerintem)."
ez tényleg feltételezés, ebben igazad is van, de miért nem írhatnám le?? Írtam is, hogy szerintem.
Nem kell ezzel egyetértened, ha nem így gondolod ennyi...Nem értem mi a bajotok???#40183) TCr
"Van.
Tanulj/tájékozódj még egy keveset a házimozizásról, mielőtt további badarságokat állítanál, a saját érdekedben javaslom ezt.
(A te stílusodra váltottam, mielőtt még bunkónak titulálnál)"A stílussal azért anniyt írnék, hogy nem hiszem bármikor kiotató lettem volna.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Gumi és felni topik
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
 - Horgász topik
 - EAFC 26
 - iPhone topik
 - Nintendo Switch 2
 - További aktív témák...

- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
 - Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő