Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• python1

veterán

válasz Khaosz55 #175325 üzenetére

Akkor neked ez a felállás tetszene. :D

Ez a "kicsike" 9000Hz-től fog rezonálni, de ott nagyon, egyelőre csak tesztelésre tettem a center tetejére.

• Albertka

csendes tag

válasz Khaosz55 #175325 üzenetére

Szia! Nekem ilyen centerem van (+M3 + M6R + RM300R 7.1-ben) szerintem már több mint 10 éve.
    A magasba húzást én is olvastam rengeteg helyen, de soha nem értettem. Nálam mindig inkább magas hiányosnak tűnt - bár ez nagyon elektronika függő lehet. Igaz amikor nemrég végfokot upgradeltem és egy Hypex-re kötöttem a frontokat EQ nélkül nagyot néztem, hogy mennyire magasba húz (magyarán szólva borzasztó)... De ezt EQ szépen megoldotta.

Hmm... vagyis most hogy ezt írom - és öniróniát gyakorlok - beugrott hogy kábelezéssel, tápszűrő eltávolítással néha sikerült ezt a "borzasztó" hangot előcsalogatnom belőle. De akkor persze mindig megijedtem és azonnal távolítottam el a rendszerből ami ezt okozta. Szóval valószínűleg valahogy addig ügyeskedtem amíg eltűnt a fülsértés a rendszerből :) És ha ez a "borzasztó" az eredetileg megálmodott tonalitása, hát akkor...

Mindegy, EQ-val (HTPC Asus STX-el + Cavern) most boldog vagyok vele - de pl a hálószobában lévő Mission M62-őt jobban szeretem.

A centerrel voltak kezdeti nézeteltéréseink, nagyon doboz hangúnak találtam. Ez lehet elhelyezkedésből adódott. Mindenesetre kapott gránit lapot alá (3cm) és felé (2 cm) és ez megoldotta.

KP-val is egyet értek az árakról. Újonnan a centert mai árfolyamon 280 EUR-ért vettem. 845-öt nem adnék érte. Kb. ez az a szett aminek nem látom az értelmét, hogy újra megvenném, de eladni sem adnám már el.

Remélem segített valamennyit - ha Pesten vagy vagy jársz akkor egy meghallgatást meg tudunk beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák