- Gamepad
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albertka
csendes tag
válasz
Khaosz55 #175325 üzenetére
Szia! Nekem ilyen centerem van (+M3 + M6R + RM300R 7.1-ben) szerintem már több mint 10 éve.
A magasba húzást én is olvastam rengeteg helyen, de soha nem értettem. Nálam mindig inkább magas hiányosnak tűnt - bár ez nagyon elektronika függő lehet. Igaz amikor nemrég végfokot upgradeltem és egy Hypex-re kötöttem a frontokat EQ nélkül nagyot néztem, hogy mennyire magasba húz (magyarán szólva borzasztó)... De ezt EQ szépen megoldotta.Hmm... vagyis most hogy ezt írom - és öniróniát gyakorlok - beugrott hogy kábelezéssel, tápszűrő eltávolítással néha sikerült ezt a "borzasztó" hangot előcsalogatnom belőle. De akkor persze mindig megijedtem és azonnal távolítottam el a rendszerből ami ezt okozta. Szóval valószínűleg valahogy addig ügyeskedtem amíg eltűnt a fülsértés a rendszerből
És ha ez a "borzasztó" az eredetileg megálmodott tonalitása, hát akkor...
Mindegy, EQ-val (HTPC Asus STX-el + Cavern) most boldog vagyok vele - de pl a hálószobában lévő Mission M62-őt jobban szeretem.
A centerrel voltak kezdeti nézeteltéréseink, nagyon doboz hangúnak találtam. Ez lehet elhelyezkedésből adódott. Mindenesetre kapott gránit lapot alá (3cm) és felé (2 cm) és ez megoldotta.
KP-val is egyet értek az árakról. Újonnan a centert mai árfolyamon 280 EUR-ért vettem. 845-öt nem adnék érte. Kb. ez az a szett aminek nem látom az értelmét, hogy újra megvenném, de eladni sem adnám már el.
Remélem segített valamennyit - ha Pesten vagy vagy jársz akkor egy meghallgatást meg tudunk beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gamepad
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged