Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Ismerem a csatlakozokat attol mar elorebb vagyok. A subladan van left/right rca de az erositobol csak egy jon ki, de mar osszekotottem. Elhoztam ezt a ladat probara.
Youtube tesztekkel 30 Hz kurol kezd csokkenni a hangnyomas es 25Hz-n meg erzem gyomorba. Meglett rajta a reflex nyilas is. Hatul felul van egy 12x3 cm es nyilas amit kicsit kicsinek erzek (23cm hangszoro) mert 30Hz korul atmegy legagyuba. A polarexpressz elejen amikor megerkezik a vonat es megall az hany Hz kb? Ott kb 70% hangeron lefujta a papirt a 2.5m-re levo szekrol. Erdekes hatas mikor egy helikopter a San andreasban kozelrepul es a reflexnyilas nezo fele iranyitjuk megvan a 4D mozi
A nyers YT tesztek alatt hallatszik a kiaramlo levego suhogasa ez az egy ami zavar, de film alatt nem hallom.
Mivel nem vagyok hozzaerto igy csak erzesre mondom hogy szo szerint felelmetes San andreas foldrengese meg a Polar expresz vonat megalasa utan meg remegtem egy darabig meg felneztem plafonra hogy vakolat marad e
De pl Hans Zimmer pragaban is sokkal teltebben szol. Vagy Netflixrol MovingArt zenei is szebbek, a mely mostmar a zene resze nem pedig pluszban szol a basszus. Persze bemeromikrofonoztam ezt is kulon.
Ezelott a Pioneer S-W90S volt 14 centis hangszoval. Arra -9dB-t mert erre meg -15dB-t
Van meg valamit amit erdemes megnezni kiprobalni hogy dontsek hoyg marad e...mondjuk mar ennyitol maradna. Gondoltam meg leszedem hatfalat hogy megnezzem milyen a hangszoro ami benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest