Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabber01

    addikt

    válasz BBéci #40000 üzenetére

    Igen, olvastam, meg egy csomó másikat mire erre beruháztam. Tisztában vagyok a felhasználási területével is, nem várok el tőle sem tág stereo képet, sem hifi hangzást (bármit is jelentsen ez, mert mindenkinek más az biztos).
    De, ha már felhoztad, idéznék a tesztből:

    "ezek a kis hangfalak méretüket sokszorosan meghazudtoló basszusokra és nem várt széles dinamikára képesek"

    Értem, értem, BT hangszóró p*csafüst egy rendes hifi rendszer képest. Az is megvan, hogy ezek a HECO-k mit kellene hogy tudjanak, nem mondhatni alap cuccnak. De mit csináljak ha egyszer nem hallom azt, aminek jönnie kéne, míg a lefikázott Go+Play-nél hallom a mélyeket rendesen?
    Abban nem hiszek, hogy egy másik erősítő ég és föld mértékű változást hozna. Biztos lenne javulás, de a Jamo-kat pl. próbáltam másik erősítőkkel és olyan nagy különbségeket én nem véltem felfedezni. Nyilván ehhez a fület is edzeni kell.

    Most szereztem kemény 5e Ft-ért egy öreg Sony SA-W505 nyomót. Erre is lehet mondani, hogy semmi köze a hifihez, biztosan így is van, de pillanatnyilag úgy érzem ad egy kis támogatást alul. Úgy állítottam be, hogy ne legyen tolakodó, ha kikapcsolom a frontokat szinte alig hallani, viszont ha a nyomót kapcsolom ki mégis nagy hiányérzetem támad.

    A kevés csatlakozási lehetőség miatt mégis csak másik erősítő vételén gondolkozok, meg az hogy a nyomó a recorder kimeneten van, mégsem a legjobb megoldás (igaz, köthetném hangszórókábellel és erről meg tovább a frontokat). Viszont 50-60e Ft-nál nem igazán szeretnék egyelőre többet költeni erre. Újban gondolom nem is lesz nagyon semmi ami megfontolandó, úgyhogy marad megint csak a használt.
    Esetleg így tudnátok pár típust ajánlani?

    [ Szerkesztve ]

    Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

Új hozzászólás Aktív témák