- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- AMD FX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Aktív témák
-
gericooper
aktív tag
fehérben sokkal jobban tetszene ez a ház.
-
Turmoil
senior tag
Találtam még jobbat: [L]http://www.coolcasemods.com/gallery.php?id=263[/L]
Halálos... ;] -
WaterLo
aktív tag
Chieftec-nek Chieftec, de nam, nagy, hanem kistorony. Az ablak nekem sem jön be, a Dragon meg már bejött, persze nem ez a ''csöppség'', hanem a nagytesója :DDD.
-
guess.who
senior tag
válasz
Hacked_3960
üzenetére
Én H700A-t szerettem volna nagyon, de kb. másfél hónapig keresgéltem nagykerekben meg másutt is, mire kiderült, hogy senki nem tudja beszerezni... :))
-
Hacked_3960
csendes tag
hello
házat akarok venni
konkrét elképzelésem az AOpen H600A
azt szeretném tudni hogy mi a véleményetek róla ?
ajánlhattok is házat /chieftech, codegen és azon kizárva (nem tetszik)/ -
aDamker
aktív tag
http://members.chello.hu/adamker/entry435a.jpg
Ez az ami királyul néz ki :DDD -
Jym
tag
Nagyon nekem se jön be a dragon, a vágott oldallap viszont roppant esztétikus! (Mondhatni k***ajó, de én nagyon jólnevelt vagyok). Az ilyen spéci kivágás engem is érdekelne, a 6061-es Codegenemet kellene megnyesni, tud valaki segíteni ebben Debrecenben vagy környékén?
-
atus
senior tag
[OFF]Amnezia jössz PH! talira? Akkor ott bemutathatod a házikódat, meg lehet fényképezni is![/OFF]
A Chieftec, Antec, Thermaltake ezzel az előlappal készített házai tényleg szépek, és tényleg kezdenek tömegcikké válni. Tőlünk nyugatabbra már elég megszokott, és nálunk is egyre többen böfögik a fórumokba, hogy ilyen házuk van.
Ha van ennyi lóvéd, és szép házat akarsz, akkor vegyél pár négyzetméter alumíniumot, vágasd méretre, és csinálj belőle valami egyéni, kibalegjobbabb házikót. Legalábbis én ezt tenném ha lenne rá lóvém... :DDD -
MrSummer
aktív tag
válasz
Hacked_3945
üzenetére
Hát az IKARUSnál dolgoztam tervezéssel egy darabig a mühelyben egy ilyet simán megcsinálnak gomdolom máshol is csak legyen megrajzolva
-
MrSummer
aktív tag
válasz
Hacked_3945
üzenetére
Hát az IKRUSnál dolgoztam tervezéssel egy darabig a mühelyben egy ilyet simán megcsinálnak gomdolom máshol is csak legyen megrajzolva
-
Hacked_3945
csendes tag
Hmmm, én inkább maradok az ''ablaktalan'' változatnál, valahogy nem tetszenek ezek az ablakos házak... Persze a sárkányos változat jó lenne, de nem hiszem, hogy Mo.-on valahol is tudnának ilyen mintát vágni az oldallapba... Barkácsolni meg inkább nem kezdem el, ahhoz nekem túl drága mulatság egy ilyen ház... :)
-
Ploszi
senior tag
válasz
Hacked_3945
üzenetére
vehetsz hasonló ablakos oldallapot a Chieftec-hez, olyan 10 E környékén! :D
-
Ironskin
csendes tag
Azért kiváncsi lennék, hogy mivel vágta ki a formát???
Lézer??
Mennyiért??
Mo-n hol csinálnak ilyet?? -
Hacked_3945
csendes tag
Huh, ez a sárkányos mod nagyon jól néz ki...
Egyébként nem biztos, hogy Chieftec Dragon ez a ház, ugyanis ezt a design-t jó sok (minőségibb) cég is forgalmazza, a saját nevükkel persze. De Magyarországon úgy tudom, hogy ilyen tipust csak Chieftec-et lehet kapni (Kelly-tech-nél), de annak ''rendes'' oldala van, nem ilyen ablakos (legalábbis én fekete Dragon-om nem ablakos... :P ). -
Ironskin
csendes tag
És így néz ki mod-olva :)
[L]http://metku.net/modgallery/detail.php?id=200[/L] -
[amne]
senior tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
''Engem valahogy nem izgatnak fel az ''ablakok''. De erről talán az MS, é Bill Gates tehet '' - ez nagyon ott van! :)) :)) :))
Amúgy egyettértek nekem se jön be túlzottan, ez már amolyan nép-ház lett, az én moddolt codegen-em (amiről továbbra se tudok képeket küldeni :( ) sokkal szebb. -
Dalai Láma
őstag
Hát, nem rossz. De nekem annyira nem jön be. Kinézetre szerintem az én Azonám sokkal szebb. Persze annak nincs ablak az oldalán. De olyan helyen van, ahol nem is lenne sok értelme. A fekete szín sem tetszik neki, meg azok a hullámok az elején. Én tuti, hogy nem vennék ilyet.
Persze ha valakinek nagyon tetszik, az már más. Mert gondolom jó a felépítése, a szellőzése sem lehet rossz. Engem valahogy nem izgatnak fel az ''ablakok''. De erről talán az MS, é Bill Gates tehet :)) -
Ploszi
senior tag
nemigaz, hogy mindig 5 sec-el lemaradok :)
-
Petiqe
tag
Hopsz de Chieftec nagytorny nem alu ha jóltudom.
-
Ploszi
senior tag
ez 1 fekete Chieftec dragon!! :DDD tudom, mert nekem ilyen figyel itt a lábom mellett
-
Petiqe
tag
Szerintem ez tök ugyanúgy néz ki mint egy Chieftec nagytorony.
Azt legalább lehet kapni nagyobb boltokban. -
Turmoil
senior tag
Ez eszméletlen jól néz ki!!!
[L]http://www.overclockersclubcanada.com/reviews/aspireatxa2esw.shtml[/L]
Sok pénzem lesz, ilyet is veszek! :DD
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Jövedelem
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest