Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz jézusom #8083 üzenetére
Hi, mégis csak jó, amit MasterMark fórumtárs írt, leírta azokat a módokat, hogy lehet Cloudflare-ben tárolt domaint és subdomain (DNS rekordokat) frissíteni, csak az ott megadott programok kellenek.
Amúgy a leírás vége elég fura, mert az nem is kell, hogy külön YAML fájlokat kell szerkeszteni, hanem elég, hogy Cloudflare-en belül lefuttatni az általa adott konténert és manuálisan kattingatni.
"Egyébként HA media részére felcsatlakozik a NAS megfelelő mappája" - Itt szerintem én elengedem neked, hogy tudok segíteni, mert szerintem fogalmam sincs mit csinálsz és akarsz.-->Filmlejátszást minek kevered HA-hoz?
Nézd, linkelünk neked egy csomó step-by-step leírást, melyre mind azt mondod kínai és nem tudod megoldani, meg dockerezni nem fogsz.
Sajnos elég sok megoldás így működik, így nekünk is kötve van a kezünk, hogy mit és hogyan lehet megvalósítani:Távoli elérés filmek sorozatok: Plex, Emby, Jellyfin
Távoli mappaelérés: VPN-t tegyél fel NAS-ra és telefonra is, vagy Nextcloud/Owncloud
DNS rekordok frissítése távoli eléréshez: ddclient vagy Cloudflare Tunnel (docker) keress....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest