Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trance89

őstag

Egy érdekes kérdéssel fordulnék a szakikhoz:
    A minap szereztem egy Fujitsu PRIMERGY TX1310 M1 szervert vadiúj nem használt állapotban bagóért(55€ :D ), i3-4130 cpu és 4x1GB 1333 ECC unbuffered ram modulokkal, pontos típus Micron MT9JSF12872AZ-1G4F1
    xpenology-val van használva ami tökéletesen fut is rajta viszont ha ramot szeretnék bővíteni csakis unbuffered ECC modulokat keressek vagy jó a registered ECC is? A neten abszolút semmi infót nem találok ezzel kapcsolatban, viszont ezt a szerver szériát csakis unbuffered ECC-vel árulják, nincs egyáltalán megemlítve hogy a registered is jó lenne hozzá
    Nemnagyon értek a szerver hardverekhez de így nagyjából utánaolvasva nekem a registered is megfelelne, semmi különbséget nem tapasztalnék a 2 között az én felhasználásom mellett, csakhogy a használtpiacon a registered ECC-ből annyi van mint a szemét, unbuffered ECC-ből jelenleg egyáltalán nem találok (külföldi vagyok) 8GB(2x4 vagy 4x2) kivitelben. Újan is alig találni valahol 1333 vagy 1600-asakat de azok elég horror áron mennek, esetleg ott az ali
    Szóval nagyon örülnék ha valami hozzáértő tisztázná ezt a kérdést :)
    Köszönet

Új hozzászólás Aktív témák