Új hozzászólás Aktív témák

• Soká

senior tag

válasz #71562240 #30098 üzenetére

Köszönöm, hogy nem sietted el a következő házi feladatot! :) Minden este benéztem, de csak lefekvés előtt jutok géphez.
    És köszönöm az ajánlataidat! Az a helyzet, hogy én legfeljebb ránézésre és külcsín tekintetében tudok bármit is mondani ezekről a hangszórókról első körben.
    Azt pedig végképp nem, hogy az olcsóbb és a drágább közötti különbség vajon hangzásban mit is jelent. Amikor felfelé tornázzuk az árat, akkor az tény szokott lenni, hogy nem annyival szól jobban a cucc, amennyivel többe kerül. Ugyanezen elv szerint az olcsóbb sem annyival rosszabb. :)
    Ígérem, elkezdem majd keresgélni, hogy mit is lehet tudni ezekről a hangszórókról (ami nem matematika és fizika) vagyis amit én is megérthetek. De ehhez nekem idő kell és per pillanat ebből van a legkevesebb.
    Miután a használtaktól továbbra is ódzkodom, maradjunk első körben a legdrágább kombónál. Arra lennék kíváncsi - majd én is rákeresek - hogy vannak-e ilyen hangszórókészlettel rendelkező dobozok? Akár gyári, akár diy... Gyári azért lenne jó, hogy van-e esély kritikát olvasni róla, netán egy boltban meghallgatni. Már ugyan letettem róla, de eredeti feltételeim egyike az volt, hogy olyan készletből építkeznék, amit van módom előtte meghallgatni dobozként. Persze, úgy sejtem, hogy pont ilyen hangszórókkal nem fogok találkozni gyári dobozban, mert akik sorozatban állítanak elő ilyesmit, azok nem ennyiért és nem pont ilyet építenek be. Legalábbis, ha én márkát építenék, akkor kérnék a gyártótól valamilyen kis módosítást, még ha annak hangzás szempontjából semmiféle jelentősége sincs.

Új hozzászólás Aktív témák