Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Giot

addikt

válasz Kiss Janó #28971 üzenetére

Szia.
    Nekem csak az első szériással volt dolgom. Egy szubot építettem rá.
    A hangjával semmi bajom sem volt szép, precíz kellemes. Mélyre lement élmény volt.
    A gond ott kezdődött amikor komoly munkára fogtam, egy mélysugárzó alapfeltétele a jó terhelhetőség, hogy jól viselje a nagy kitéréseket. Az hogy ez összeszerelési probléma volt vagy alultervezettség nem tudom nem az én szakmám. De szeretett zörögni, szuszogni. A bevezető szál bevert a membránba gyors mozgásoknál nagy kitérésnél.
    Amit tudtam elkövettem vele, mert szerettem a hangját, de feladtam. Akkor vettem egy szutyok SAL hangszórót érzéketlen borzalom volt ahhoz képest, viszont semmi mellékzörej sem volt. Aztán eladtam az egészet mert nem szerettem az érzéketlenségét és a hangját a sal nak főleg a ha25 után amit aztán évekig a szekrény alatt tároltam mert sajnáltam eladni.
    Ismétlen ez az első verzió volt.
    Az upgrade-elt verziókat már nem próbáltam. Szellőztetett lett a tekercs a porvédő által, gondolom a mellékes zajok kiküszöbölésére. De nem látok bele a hangszóró lelki világába egyéb változtatás lett e. Nem is a szakterületem.
    Láttam hogy érkezik az alu kosaras változat erre is kiváncsi vagyok de még nincs róla fent kép sem.
    Kevés a fórum visszhang is róla.
    Sok sikert ha bepróbalkozol.
    Írd meg a véleményed mert én is kiváncsi vagyok....

Új hozzászólás Aktív témák