Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- ASUS ROG Ally
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
Kiss Janó #28971 üzenetére
Szia.
Nekem csak az első szériással volt dolgom. Egy szubot építettem rá.
A hangjával semmi bajom sem volt szép, precíz kellemes. Mélyre lement élmény volt.
A gond ott kezdődött amikor komoly munkára fogtam, egy mélysugárzó alapfeltétele a jó terhelhetőség, hogy jól viselje a nagy kitéréseket. Az hogy ez összeszerelési probléma volt vagy alultervezettség nem tudom nem az én szakmám. De szeretett zörögni, szuszogni. A bevezető szál bevert a membránba gyors mozgásoknál nagy kitérésnél.
Amit tudtam elkövettem vele, mert szerettem a hangját, de feladtam. Akkor vettem egy szutyok SAL hangszórót érzéketlen borzalom volt ahhoz képest, viszont semmi mellékzörej sem volt. Aztán eladtam az egészet mert nem szerettem az érzéketlenségét és a hangját a sal nak főleg a ha25 után amit aztán évekig a szekrény alatt tároltam mert sajnáltam eladni.
Ismétlen ez az első verzió volt.
Az upgrade-elt verziókat már nem próbáltam. Szellőztetett lett a tekercs a porvédő által, gondolom a mellékes zajok kiküszöbölésére. De nem látok bele a hangszóró lelki világába egyéb változtatás lett e. Nem is a szakterületem.
Láttam hogy érkezik az alu kosaras változat erre is kiváncsi vagyok de még nincs róla fent kép sem.
Kevés a fórum visszhang is róla.
Sok sikert ha bepróbalkozol.
Írd meg a véleményed mert én is kiváncsi vagyok....
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest