Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Silent77
üzenetére
Elég szemét módon van megírva a program. Az sem véletlen, hogy pl. karót, vagy csavart alig ad, de malletet, meg szigszallagot dögivel. Ezekkel van tele a raktár, foglalja a helyet. Sokszor 2x.es mennyiség. Csavarból meg ott van 3-4 db. Ha az ember megunja, akkor vesz gyémántot jó pénzért, és megveszi amit kell. Tőlem nem fognak ezért egy vasat sem kihúzni. Próbálom úgy intézni, hogy legalább 10 szabad slot legyen mindig. Nem sürgős a fejlődés nekem. Akkor ültetek fát bokrot, ha van hozzá fejsze, vagy fűrész. Pukkadjanak meg. Egyedül egy akciónál azért vettem gyémántot, hogy a productions queue slot-okat kibővítsem kényelmes számúakra.
Lehet már paranoia, de nekem az az érzésem, hogy az újságot is úgy keveri, hogy ami éppen nincs, de kellene, azt nem mutatja, illetve csak nagyon kis valószínűséggel.A vevőkről ne is beszéljünk. A nagy munkával összekuporgatott balákat/fűrészeket kunyerálják. A gombok olyan közel vannak egymáshoz, hogy nagyon könnyen az eladásra pöccint az ember még tableten is. Nem hogy telefonon. Ez is direkt van így. Ha valamit elcseszel, csak gyémánttal tudod helyrehozni. De hát ez hozza a profitot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Pánik a memóriapiacon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BMW topik
- Milyen routert?
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest