Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
aktív tag
Jó hogy ezt írtad, én pl handbreak-ben x265-el is tömörítettem pl a Szövetségesek remuxot ami azt hiszem 52 GB méret volt..és 1.75 GB-ra nyomta le úgy hogy nem látok különbséget a remuxhoz képest. Nyilván annyi van hogy csak a magyar hangot hagytam benne és azt is lerontva valamennyivel, de a képminőség alapján meg nem mondanám hogy nem a remuxot nézem. Úgy általánosságban is kb 3-6 GB közötti méretre le tudja nyomni a 4K filmeket. Az tény hogy már ez is 2,5 óra volt mire elkészült..14700kf processzorral. Az AV1 meg még sokkal időigényesebb
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- iPhone topik
- Apple MacBook
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Politika
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest