Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyelőre még nem tudom alátámasztani, amit mondtál, ugyanis még nincs olyan rész, amit mindkét nyelven olvasstam volna. Az első 6-ot magyarul, aztán a 7-est értelemszerűen angolul (ez volt eddig az egyetlen angol nyelvű könyv, amit elolvastam) és most fogok angolul nekiállni újra az első résztől kezdve. A 7.-ből kiindulva viszont biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog, és értelmezési problémáim le lesznek.
Ja, és ha már meg akarod venni a boxset-et, annyit azért elmondok - mert nekem ez a képek alapján nem volt egyértelmű - hogy a doboz hullámpapírból van, és fényes papír van rajta körbe, az adja a textúrát
Először azt gondoltam, hogy ennek így kicsit gagyi hatása van, de aztán rájöttem, hogy teljesen jó. Továbbá adnak hozzá 12 matricát is bónuszként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Először azt gondoltam, hogy ennek így kicsit gagyi hatása van, de aztán rájöttem, hogy teljesen jó. Továbbá adnak hozzá 12 matricát is bónuszként.