Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyelőre még nem tudom alátámasztani, amit mondtál, ugyanis még nincs olyan rész, amit mindkét nyelven olvasstam volna. Az első 6-ot magyarul, aztán a 7-est értelemszerűen angolul (ez volt eddig az egyetlen angol nyelvű könyv, amit elolvastam) és most fogok angolul nekiállni újra az első résztől kezdve. A 7.-ből kiindulva viszont biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog, és értelmezési problémáim le lesznek.
Ja, és ha már meg akarod venni a boxset-et, annyit azért elmondok - mert nekem ez a képek alapján nem volt egyértelmű - hogy a doboz hullámpapírból van, és fényes papír van rajta körbe, az adja a textúrát
Először azt gondoltam, hogy ennek így kicsit gagyi hatása van, de aztán rájöttem, hogy teljesen jó. Továbbá adnak hozzá 12 matricát is bónuszként. -
Én nem tudok róla, hogy lehetne, csak az amazonnál láttam, hogy árulják, pedig biztos vagyok benne, hogy lenne rá kereslet. Kíváncsi leszek, hogy ha már kijön magyarul is a 7. rész, akkor itthon is elsütik-e ugyanezt a magyar verzióval.
Ja, egyébként 9 kiló a cucc, nem volt semmi hazacipelni

-
válasz
Mark-a-megy
üzenetére
-
Na, én is elolvastam végre. Hozzáteszem, hogy 3 napja kaptam kölcsön a könyvet angolul, szóval enyhén siettem vele
Már csomó mindent leírtatok erről a részről pro és kontra, de az mennyire tűnt fel Nektek, hogy a 7-esben teljesen lineáris a cselekményszövés, egyszerűen nincs benne mellékszál, és majdnem minden oldalon ott vagyunk, ahol épp Harry van? Azért mire a végére értem, ez kicsit megdöbbentett, mert nagy klasszikus könyveknél nem ehhez vagyok szokva. Nem mondom, hogy baj, mert így is azért eléggé meg lett csavarva a vége, és így még aránylag könnyű volt követni, de attól még nekem kicsit furcsa.
Viszont hozzá kell tennem, hogy pl. az utolsó filmmel ellentétben a könyv nagyon tetszett (na jó, a legvége tényleg nyálas).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Macska topik
- Villanyszerelés
- Konteó topic
- Filmvilág
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 8GB I 512SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Először azt gondoltam, hogy ennek így kicsit gagyi hatása van, de aztán rájöttem, hogy teljesen jó. Továbbá adnak hozzá 12 matricát is bónuszként.