Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD FX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyelőre még nem tudom alátámasztani, amit mondtál, ugyanis még nincs olyan rész, amit mindkét nyelven olvasstam volna. Az első 6-ot magyarul, aztán a 7-est értelemszerűen angolul (ez volt eddig az egyetlen angol nyelvű könyv, amit elolvastam) és most fogok angolul nekiállni újra az első résztől kezdve. A 7.-ből kiindulva viszont biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog, és értelmezési problémáim le lesznek.
Ja, és ha már meg akarod venni a boxset-et, annyit azért elmondok - mert nekem ez a képek alapján nem volt egyértelmű - hogy a doboz hullámpapírból van, és fényes papír van rajta körbe, az adja a textúrát
Először azt gondoltam, hogy ennek így kicsit gagyi hatása van, de aztán rájöttem, hogy teljesen jó. Továbbá adnak hozzá 12 matricát is bónuszként. -
Én nem tudok róla, hogy lehetne, csak az amazonnál láttam, hogy árulják, pedig biztos vagyok benne, hogy lenne rá kereslet. Kíváncsi leszek, hogy ha már kijön magyarul is a 7. rész, akkor itthon is elsütik-e ugyanezt a magyar verzióval.
Ja, egyébként 9 kiló a cucc, nem volt semmi hazacipelni

-
válasz
Mark-a-megy
üzenetére
-
Na, én is elolvastam végre. Hozzáteszem, hogy 3 napja kaptam kölcsön a könyvet angolul, szóval enyhén siettem vele
Már csomó mindent leírtatok erről a részről pro és kontra, de az mennyire tűnt fel Nektek, hogy a 7-esben teljesen lineáris a cselekményszövés, egyszerűen nincs benne mellékszál, és majdnem minden oldalon ott vagyunk, ahol épp Harry van? Azért mire a végére értem, ez kicsit megdöbbentett, mert nagy klasszikus könyveknél nem ehhez vagyok szokva. Nem mondom, hogy baj, mert így is azért eléggé meg lett csavarva a vége, és így még aránylag könnyű volt követni, de attól még nekem kicsit furcsa.
Viszont hozzá kell tennem, hogy pl. az utolsó filmmel ellentétben a könyv nagyon tetszett (na jó, a legvége tényleg nyálas).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Először azt gondoltam, hogy ennek így kicsit gagyi hatása van, de aztán rájöttem, hogy teljesen jó. Továbbá adnak hozzá 12 matricát is bónuszként.