- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz
PapaMaci #1277 üzenetére
Először is köszönöm szépen a válaszod, viszont a probléma úgy látszik megoldódott.
Előhalásztam a PHILIPS SBC MD110-es dinamikus mikrofonomat ami maga előtt szűk szögben vesz fel. Tehát a háttérzajok nem hallatszanak. Bár csak egy 3000Ft-os miki azért a hang elfogadható. Már csak egy asztali mikrofonállványra lesz szükségem amiből nagy nehezen találtam egy olcsót ami megfelel. Plusz az erősítőm amit most haverom javítgat nekem, hogy felerősítse a jelet, mivel ha csak a gépbe dugom alig hallani amit beszélek és azt is csak akkor ha kb belerakom a számba a mikit.
Na szóval dióhéjban úgy néz ki nem kell mikrofont vennem.
Viszont ha már tudnál ajánlani, akkor kérdeznék valamit. Szerinted melyik a legjobb dinamikus miki, ami szűk szögben vesz fel maga előtt, 10.000Ft-ig bezárólag? (huh, remélem jól fogalmaztam meg) Hátha mégis vennem kéne egyet.
Köszi előre is! -
nem_tom
őstag
Halihó!
Gameplay videót szeretnék csinálni, viszont a hangtechnikai részénél elakadtam a dolognak. Ez olyasfajta videó lenne ami az arcomat is mutatná és a hangomat a rám irányított kamerám vette. Csak aztán jött az első gond. A gépem elég hangosan zúg, amit nagyon hallani a felvételen. Audacity-vel megpróbáltam kiszűrni ami igazából ment is, viszont rontott egy kicsit a hang minőségén. (engem zavart, de ez még nem volt halálos) Aztán rá kellett jöjjek, hogy ez nem ilyen egyszerű. Ugyanis tisztán kivehető a székem recsegése (mert kissé recsegős), a billentyűzet és egér klattyogása meg más egyéb eléggé idegesítő zajok.
A kérdésem tehát az volna, hogy mit tudok kezdeni magammal ezen a ponton? Programmal való zajszűrés az kétlem, hogy lehetséges volna. Esetleg vennem kéne zajszűrős mikrofont? Ha igen, milyet? Egyáltalán milyen árba kezdődik egy jobb fajta?Bocsi, hogy ilyen hosszan fogalmaztam meg, de már ki kellett adnom magamból.
Ha valaki tudna valami hasznos tanácsot adni azt nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Interactive Brokers társalgó
- Politika
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Villanyszerelés
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest