Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
válasz
toshiba300 #1050 üzenetére
Fázishelyesen kötötted be? Nem lehet, hogy egymás ellen dolgoztak? Bár aktívnál ez nem megszokott jelenség... De még is lehet.
...mint az közismert...
-
PapaMaci
őstag
válasz
Sir McMonk #1049 üzenetére
Én anno szemeztem ezekkel, de végül is nem barkácsoltam, vettem készen. Mondjuk nekem sok kimenetre volt szükségem. De itt találsz hozzá mindent, csak be kell dobozolni!
...mint az közismert...
-
Sir McMonk
aktív tag
válasz
PapaMaci #1052 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
A kérdésfeltevés előtti keresgélés során nézelődtem már az általad javasolt oldalon, ámbár sajnos nem hiszem, hogy saját magam képes lennék tisztességes módon "megépíteni" a kívánt egységet akár dobozzal, akár anélkül...
"de végül is nem barkácsoltam, vettem készen" - Még ha sok kimenet is volt rajta, milyet?
Előfordulhat, hogy pl. egy többcsatornás fejhallgató-erősítő megoldást jelentene a fentebb vázolt problémámra? És ha igen, véleményed szerint a felsorolt pontok közül - előreláthatólag - melyik teljesülne a legkevésbé?
|-GABBERS UNITE-| Traxtorm Gangstaz Allied - The Hardest RULEZ!!!
-
PapaMaci
őstag
válasz
Sir McMonk #1053 üzenetére
Én magam részéről becsattogtam a boltba, és vásároltam HA800-asokat. Amennyibe az kerül, a csatlakozókat nem kaptam volna meg... A gombok már ingyen voltak
De nekem 25db fajhallgató meghajtása volt a cél....mint az közismert...
-
PapaMaci
őstag
válasz
toshiba300 #1054 üzenetére
Azt gondolom, ha az RCA kábelek nincsenek elkötve -márpedig miért lennének...-, akkor annak jónak kelle lennie!
...mint az közismert...
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
Hangfoglaláson volt valaki?
Én kinéztem ma. Természetesen az erre szánt 3 órám a kiállítás felére sem volt elegendő...
Holnap munka után még kénytelen leszek kinézni!
Ha valakinek megjönne még a kedve, akkor ugy gondolom, érdemes meglátogatni!...mint az közismert...
-
ossen
csendes tag
Hali !
Az lenne a kérdésem, ha van egy mono 3,5 jack dugós mikrofonom, azt hogyan tudnám normálisan használni a pc-hez? Mert most olyan halkan rögzít hangot, hogy kb 8x-osoára kell erősíteni a hangerőt, hogy egyáltalán hallható legyen, viszont akkor marha nagy az alapzaj. Van egy gagyi pc-s mikrofonom is, ami meg stereo, azzal lényegesen hangosabban tudok rögzíteni (ebből gondolom a hangkártya mic bement is stereo?), viszont egy deka szivacs nincs benne, nagyon gagyi.Van valami megoldás, hogy a mono dugós mikrofont tudjam használni?Erősítő, adapter vagy akármi?
Egyébként Realtek HD Audio integrált hangkártya.Az audio managerbe is végigpróbáltam minden beállítást.
Előre is köszi ! -
szabifotos
senior tag
Mikrofon szoftveres erősítésekor nagy az alapzaj, rossz a minőség.
Vagy veszel egy mikrofon előerősítőt LINK, vagy egy kis keverőt ha esetleg szükséged van kicsit több ki- be menetre. LINK Ezek az eszközök sem csúcsminőségűek, de a kérdésedből feltételezem , nincsenek nagy igényeid. Persze ha a mikrofon alapból rossz minőségű akkor csodákat ezek sem tesznek, de mindenképpen sokkal kisebb lesz az alapzaj. Ja, és ha lesz egy előfokod akkor ne a mikrofon bemenetet, hanem a vonal (LINE-IN) bemenetet használd!
Egyébként mit akarsz felvenni, milyen mikrofonnal?
[ Szerkesztve ]
-
-
ossen
csendes tag
Egyenlőre megoldottam a problémát.Elhúztam a balanszot teljesen az egyik irányba, meg találtam egy + erősítés funkciót a Realtek audio managerbe.Nem egy csúcsminőség hangrögzítés, de amire nekem jelenleg kell pont jó lesz. Egy két demót akarok majd csinálni, csak próba szinten, nem kell kristálytiszta hangzás.Viszont szabifotos által belinkelt dolgok roppant érdekesek, azokra még lehet rákattanok :-) később.A keverő igencsak csábítgat. :-) Ha úgy alakul esetleg a korábban belinkelt kondenzátormikrofon is tervbe kerülhet.De az még a jövő titka.
Köszi szépen a segítséget !
-
szabifotos
senior tag
A kérdésem elsősorban PapaMacihoz szól mert ő látta a videóimat amiket a mostani cuccommal csináltam...
Én is gondolkodom, hogy kéne valami jó kis hangkártya a mostani ratyi alaplapi helyett. Mostanában elkezdett jobban recsegni ha effekt van a csatornában vagy ha a proci vagy a vinyó terhelődik. (pedig nem 100 éves konfig)
Néztem ezt, még elég "tűrhető" az ára: LINK
Ezekben a videókban hallható, hogy elég zajmentes (sőt, nagyon!!) és jó minőségű: LINK, LINK2 ellentétben a mostani Behringer keverőm rettenetesen nagy alapzajával, plusz az előfoka sem a legjobb szóval elég nagy ugrás lenne egy ilyen. Bár messze nem vagyok olyan szinten mint a csaj, de még gondolkodom, hogy szükségem van e már nekem egyáltalán egy ilyenre.
És mivel ennél a latency nagyon kicsi, real-time ban lehetne effektezni a mikrofon jelét ami segítheti az intonációt. Több a bevezető mint a kérdésem..
DE!: Ti mit gondoltok a hangkártyáról?
A mikrofon minősége (a zajon kívül) mennyire javulna egy ilyennel? Vagyis, a mikrofonnak (HSMC001) lehet alapzaja, vagy ez teljesen az előfokon múlik?[ Szerkesztve ]
-
rexstyle86
csendes tag
üdvözlet
Most állok hangfal vásárlás előtt és mások tapasztalatai után érdeklődök.
Az álltalam talát hangfalak nem hurcolászásra lesznek, szóval Installálásukra kerül majd a sor.
1. Milyen a tapasztalat a Hangzása felől.?
2. Fizikai Tulajdonságairól. ? (stabilitása Felépítése stb...)
3. Illetve ha van neked ilyen hangfalad Mióta üzemel és voltak e problémáid vele?
Wharfedale EVP-X15
mi hamarabbi válaszokat várom, és előre is nagy köszönet.(December 9. előtt használatra készen kell állniuk.)
[ Szerkesztve ]
... Mindennap egy alma, és a doktor alma!...
-
PapaMaci
őstag
válasz
szabifotos #1064 üzenetére
Szia
Az M-audio nem szokott mellényúlni. A behringer keverő, alaplapi hangkártya párosnál pedig szinte bármelyik külső hangkártya jobb! A latency most már talán egyik eszköznél sem akadály. Amugy nekem volt anno Tascam US144, illetve FireOne. Az egyik USB-s, a másik firewire. Mindkettőt merném ajánlani! Főleg a FiraOne-t, mert azon még egy transporter is van, ami a szerkesztésnél egy áldás. Használtan már lehet kapni 30 körül.
A két videonál az első az agyon van processzálva, a második meg nem akkor énekel, szóval sokat nem tudok belőle megállapítani.
Amugy a realtime effektezés tényleg nagyon nagy segítség éneklésnél, de ahhoz inkább erős gép kell!
A mikrofonod nem ismerem, de amnit hallottam, az nem volt rossz. Nem hinném, hogy annak lenne zaja. Keverőből meg már hallottam zajosat. Mi több, fázishibásat is...Ui.: Az éneksávodat tényleg elküldhetnéd teljesen szüzen! Még mindig kiváncsi vagyok, de az effekttel nem tudok annyira hozzányulni, mint szeretnék!
...mint az közismert...
-
szabifotos
senior tag
válasz
PapaMaci #1066 üzenetére
Köszi a választ!
Hát igen, mint már írtam asszem' az M-audio a mennyország lenne nekem az alaplapi után. Ja és a másik előnye az ilyen külső kártyáknak a hordozhatóság, így a kisebb, egyszerűbb felvételeket laptopon is el tudnám végezni. Na, majd meglátjuk....
A két videót csak a zaj miatt linkeltem. Hallatszik ahogy a kamera mikrofonja után átvált a kondimikire és alapzajt nem hallani, (bár lehet zajzár volt használva...)Eddig úgy csináltam, hogy kijelöltem az éneksávot, kiexportáltam mp3-ban és azt küldtem el neked. Ha a Cubase, Audio mappájában lévő, éneksávot tartalmazó Wav. fájlt elküldöm az jó lesz?
-
Poo
aktív tag
sziasztok,
tud valaki véleményt írni erre a hangfalra(Onkyo SKF-4700B)?filmezni meg zenét hallgatnék rajta és bose freespace 6 erősítővel lenne meghajtva,túl nagy elvárásaim nincsenek csak annyi h szóljon szépen és tisztán.köszönöm.Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
pakriksz
őstag
létezik valami bevált módszer arra hogy egy nagyon rövid hangot úgy ki lehessen egyenlíteni, hogy looplni lehessen, és ne nagyon legyen hallható az hogy ismétlődik? Ilyet eddig legalább 1 másodperces hanggal sikerült csinálnom, de most nincs ennyi, negyed másodpercnél is rövidebb a hangminta, és durván hallatszik az ismétlődés.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
gabika1969
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem az alábbi elképzeléshez:
A korábbi av erősítőmet szeretném lecserélni egy újabb, Pioneer VSX-1122 7.2 -re. Mivel ez és az eggyel kisebb már többcsatornás DSD/PCM konvertálást is végez a specifikáció szerint, az lenne az elképzelésem, hogy pc-ről vezetnék HDMI-n keresztül DSD jelet az erősítőbe és így szeretnék hallgatni a filmek mellet persze, SACD iso lemezek multuiCH sávját, Foobar2000 segítségével.
A kérdés: hogyan, milyen módon lehetne a foobar2000 dsd jelét a pc-ből kihozni, lehet-e ilyet, milyen HDMI megoldással működne, illetve a digitális jelet hogy lehet kihozni pc-ből.
Előre is köszönöm!
Üdv Mindenkinek!
-
PapaMaci
őstag
válasz
gabika1969 #1070 üzenetére
Sajnos a kommersz hangtechnikához egyáltalán nem értek. De úgy látom, másokat sem nagyon mozgat ez a kérdés. Lehet, érdemesebb lenne más topikban is rákérdezni!
...mint az közismert...
-
pakriksz
őstag
válasz
PapaMaci #1072 üzenetére
nem generált hang, felvett hang, és elég összetett, sok hangből tevődik össze. Kevés az kb 0,2 sec. Megvágni wavosaurban és auditionban próbáltam, de ez igazából mindegy, ugyanúgy vág minden. Ezért kérdezem hogy van-e még valami extra technika erre azon kívül hogy próbálok kivágni egy egyenletes részletet (ami kb lehetetlen a rövidség miatt).
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
drahotab
tag
Sziasztok!
Rap a capellát szeretnénk felvenni itthon, stúdió minőségben.
Szükséges ehhez alaplapomba integrált (asrock B75 Pro3-M) hangkarin kívül komolyabb?
Ha nagyon kell, milyet ajánlotok az olcsóbb, de elégséges kategóriából? (1 db hangsáv kell csak nekünk)Illetve milyen májkot vegyünk? (max 17-20k van rá)
(azt hallottam USB-s kell, mert a jack zúg, de találkoztam már ellenpéldával...)Ezen kívül kell még valami? (gondolom köpetvédő/szélfogó, szivacs mögé)
Az Rh Sound HSMC001-ről mi a vélemény?
Minden segítőnek előre is köszönjük!
[ Szerkesztve ]
-
Wollf
tag
sziasztok!
Légyen szives valaki erre nekem választ adni mert sűrgős!
Ezt a hangfalat---> ((((((( http://www.fenyhangdekor.hu/index.php/webaruhaz/hangtechnika/hangfal/hazibuli-hangfalak/11037705-omnitronic-bx-1250-melysugarzo-600w.html )))))) meghajtaná ez---> (((((( http://www.electronic-star.hu/HiFi-5-utas-surround-er-sit-Auna-radi-ad-vev-vel-hazimozi_i3031.htm )))))) vagy ez---> (((((((( http://www.electronic-star.hu/5-1-surround-er-sit-Skytronic-receiver-600W_i2168.htm )))))) az erősítő?
Sürgős lenne!! A válaszaitokat előre is megköszönöm[ Szerkesztve ]
Asrock 970 Extreme 4, AMD FX 8350 4000 Mhz 8 Core, Kingston HyperX 1600 Mhz 8GB CL9 KIT, 120 GB Samsung SSD 840 Series + WD Caviar Green 1 TB 7200 RPM 64MB+Caviar Blue 250 GB 7200 RPM 64MB+Caviar Green 250 GB 7200 RPM 64MB, Chieftec 500W - CTG50080P - 12cm APFC BOX,
-
PapaMaci
őstag
Szia
Mi a cél?
Ha a házimozid sub-jának szeretnéd, akkor nem ajánlanám a hangfalat. Ha a hangfalat szeretnéd hangosításra használni, akkor nem ajánlanám hozzá ezt az erősítőt.
Esetleg legközelebb próbálj meg linket beszírni, mert így kicsit körülményes....mint az közismert...
-
Wollf
tag
válasz
PapaMaci #1077 üzenetére
ezt a hangszórót szeretném Omnictronic
És vagy ezt az erősítőt Skytronic
vagy ezt Ibiza
Nem tudok dönteni, mert érdekes módon azt írják hogy a Skytronic (ami ugye olcsóbb mint az Ibiza) nagyobb teljesítményű mint az Ibiza.
És azt szeretném kérdezni hogy melyiket ajánlanád?
a válaszodat előre is kösziAsrock 970 Extreme 4, AMD FX 8350 4000 Mhz 8 Core, Kingston HyperX 1600 Mhz 8GB CL9 KIT, 120 GB Samsung SSD 840 Series + WD Caviar Green 1 TB 7200 RPM 64MB+Caviar Blue 250 GB 7200 RPM 64MB+Caviar Green 250 GB 7200 RPM 64MB, Chieftec 500W - CTG50080P - 12cm APFC BOX,
-
kali
legenda
szerintem; akkor inkább már az ibiza, és az a nagyobb teljesítményű!
az ilyen pmpo dumákkal nem kell foglalkozni, marketingnek is gyenge, ezek amúgy sem komoly végfokok, az a 480 és 400 watt (4 ohm mellett) is kérdéses, pláne húzós terhelés alatt, minőségi elvárásokkal...
a hangfal 8 ohm, szóval kevesebbel kell számolni, mint a fent írt értékek, az ibiza esetén legalább leírták, hogy úgy 2 * 160 watt max, a skytec még annyi sincs! -
Wollf
tag
és mit gondolsz, mekkorát szólna? azért házi partykat lehetne vele tartani? mert én kertes házban lakom és szeretnék partykat rendezni kültéren.
[ Szerkesztve ]
Asrock 970 Extreme 4, AMD FX 8350 4000 Mhz 8 Core, Kingston HyperX 1600 Mhz 8GB CL9 KIT, 120 GB Samsung SSD 840 Series + WD Caviar Green 1 TB 7200 RPM 64MB+Caviar Blue 250 GB 7200 RPM 64MB+Caviar Green 250 GB 7200 RPM 64MB, Chieftec 500W - CTG50080P - 12cm APFC BOX,
-
kali
legenda
arra elmegy, de ahogy PapaMaci is írta/kérdezte, tudni kellene, hogy milyen összeállítás lesz, adott mélyládából 1 vagy 2 darab, és mellette milyen top/hangfal lesz még, azok külön erősítőn, vagy azonoson?!?!
mehet egy erősítőre is, csak akkor figyelni kell rá, hogy 2 darab 8 ohm hangfal legyen, úgy párhuzamosan kötve 4 ohm. -
Wollf
tag
válasz
PapaMaci #1081 üzenetére
belinkeltem a hangfalat, meg belinkeltem két erősítőt amik között vacilálok.(pm-ben) úgy döntöttem hogy az Ibiza lesz.
Na mármost. szeretnék még két magassugárzó tölcsért, és azt külön erősítőről.
Így szeretném bekötni őket: az Ibizát a c/subra kötve a másik erősítőmet ami 2x50 watt azt meg vagy a side, vagy rea kimetekbe. így szólna a rendszer?ja és itt van mégegyszer a hangfal Omnitronic
[ Szerkesztve ]
-
Wollf
tag
na valaki?
így szeretném bekötni a rendszert! így menne?Asrock 970 Extreme 4, AMD FX 8350 4000 Mhz 8 Core, Kingston HyperX 1600 Mhz 8GB CL9 KIT, 120 GB Samsung SSD 840 Series + WD Caviar Green 1 TB 7200 RPM 64MB+Caviar Blue 250 GB 7200 RPM 64MB+Caviar Green 250 GB 7200 RPM 64MB, Chieftec 500W - CTG50080P - 12cm APFC BOX,
-
Wollf
tag
Sziasztok
Ki mit gondol erről a massugárzóról?
És az előző kérdésemre ki tudna válaszolni?
piezoAsrock 970 Extreme 4, AMD FX 8350 4000 Mhz 8 Core, Kingston HyperX 1600 Mhz 8GB CL9 KIT, 120 GB Samsung SSD 840 Series + WD Caviar Green 1 TB 7200 RPM 64MB+Caviar Blue 250 GB 7200 RPM 64MB+Caviar Green 250 GB 7200 RPM 64MB, Chieftec 500W - CTG50080P - 12cm APFC BOX,
-
Levinszky
csendes tag
válasz
drahotab #1075 üzenetére
Cső
Jártam hasonló cipőben....szerintem ez az RH soundos cucc teljesen jó annyi léért, amennyiért kínálják.
Nem is tudtam, hogy még mindig árulják. Nekem van otthon egy AKG C3000, meg kettő darab ebből a kis HSMC-ből. Esküszöm, otthoni körülmények között, drasztikusan érezhető különbség nincs. Szerintem. Persze azért az AKG masszívabb darab..A hangkártyádat idővel megéri komolyabbra cserélni, azokból ehhez, amit szeretnétek tudom ajánlani az EMU belépő szériás cuccokat, pl a 0404-es az tökéletes erre a célra.
Az integrált hangkártyáddal sok szívás lenne.Az USB-s májkokat szerintem felejtsd el. A HSMC jó ötlet, de ne felejtsd el, hogy kell neki fantomtáp, mert annélkül nem fog megszólalni. Szóval vagy kell egy keverő, amiben van 48 voltos fantomtáp, vagy kell venned külön egy fantomtápot. Én az előbbi megoldást jobban ajánlom. Egy laza, olcsó behringer kiskeverő, és ki is hoztál egy szoszó-korrekt felvételi láncot pár tízezer forintból.
Ennél olcsóbb (és működőképes) megoldásokban sztem ne is nagyon reménykedj.
Remélem segítettem...
-
Levinszky
csendes tag
Egy kérdésem lenne, ha valaki tud segíteni ebben a témában, azt igen csak megköszönném.
Van egy EMU Pm5-ös hangfalpáram, amin már ősidők óda nincs garancia, eleve használtan vettem még két éve. Teljes megelégedettség, stb. Viszont történt egy kis baleset vele - szerintem a 8 éves unokaöcsém aktív közreműködésének, nyomogatásának köszönhetően. A baloldali darab igen csak recsegősre váltott.Tudja valaki, hogy ilyenkor mi a teendő? Van hivatalos szervíz? Én nem igazán találtam.
Vagy van valamilyen hely, ahol ezt megbízhatóan meg tudják szerelni? A hitspace üzletben állítólag ezzel nem foglalkoznak, ha nincs gari. -
Wollf
tag
Sziasztok.
Van egy kérdésem, és legfőkébb PapaMaci válaszát várom!Van kettő Pa erősítő melyik lehet a jobb választás?
Mert a Skytec-nek úgy néz ki nagyobb a teljesítménye mint az Ibizának , de a Skytek olcsóbb. vajon melyiknek van nagyobb teljesítménye 8 Ohm-on?
Erre lennék kíváncsi.
A választ előre is kösziAsrock 970 Extreme 4, AMD FX 8350 4000 Mhz 8 Core, Kingston HyperX 1600 Mhz 8GB CL9 KIT, 120 GB Samsung SSD 840 Series + WD Caviar Green 1 TB 7200 RPM 64MB+Caviar Blue 250 GB 7200 RPM 64MB+Caviar Green 250 GB 7200 RPM 64MB, Chieftec 500W - CTG50080P - 12cm APFC BOX,
-
Bigya
őstag
Szia! Én személy szerint a maximálisan felvett teljesítmény értékből is kétlem, hogy a Skytec nagyobb teljesítményű lenne
Ibiza:
RMS @ 2 Ohms (W) N/A
MAX @ 2 Ohms (W) N/A
RMS @ 4 Ohms (W) 2 x 120
MAX @ 4 Ohms (W) 2 x 240
RMS @ 8 Ohms (W) 2 x 80
MAX @ 8 Ohms (W) 2 x 160Skytec:
RMS @ 2 Ohms (W) N/A
MAX @ 2 Ohms (W) N/A
RMS @ 4 Ohms (W) 2 x 100
MAX @ 4 Ohms (W) 2 x 200
RMS @ 8 Ohms (W) 2 x 50
MAX @ 8 Ohms (W) 2 x 100Talán nem számít sokat a 20W, de ha a kategóriában ez a két versenyző, akkor +1 pont az Ibizának.
[ Szerkesztve ]
-
PapaMaci
őstag
Azt hiszem, Bigya a szívemből beszélt!
Én sem látoom, hogy az ibiza lenne a gyengébb.
A fizika jelenlegi állásopntja szerint a nagyobb teljesítmény 2, 4, 8, 16 ohmon egyaránt nagyobb teljesítmény. Ehhez még hozzájön ...vagy inkább levonódik a hangsugárzó hatásfoka.
De még mindíg van egy pár nyitott kérdés, aminek ismeretében tán hatékonyabban tudnánk segíteni.Bigya üdv!
Rég láttalak. Minden rendben veled?...mint az közismert...
-
Bigya
őstag
válasz
PapaMaci #1091 üzenetére
Szia!
Röviden: költözés, házasság, munkakör váltás.
Egyik percről a másikra otthagytam a rendezvényezést, hangosítást...De jól tettem, a pop szakmát nem tudtam összeegyeztetni a kapcsolatteremtéssel és a terveimmel.
Köszönöm kérdésed, jól vagyok, minden OK.
Remélem Veled is minden rendben!ÜDV!
-
PapaMaci
őstag
-
Wollf
tag
Helló!
Először is köszönöm az előző válaszokat!
szerintetek az Ibiza amp-300-al meg azzal a kettő hangfallal amit belinkeltem, lehet szabadtéren akkora hangerőt produkálni, hogy kb 5-6 méteren belül ne lehessen egymás hangját hallani? (csak kiabálva)
És még egy kérdés.
Szerintetek milyen programmal teszteljem a mélynyomómat?
Kellene egy program amivel tudom állítani hogy hány hertzen szóljon a nyomó!
Köszi előre is[ Szerkesztve ]
-
PapaMaci
őstag
Az a baj, hogy továbbra sem tudjuk, mit mivel szeretnél csinálni, mi mire kell. Én nagyon szivesen segítenék, de nem fogom tudni megmondani, hogy egy mélynyomónak mekkora hangja van. Pláne nem tudjuk, mi van felette, csak mert nem a sub-tól nem fogjátok érteni egymás szavát?
Azt pláne nem értem, hogy akarod programmal állítani a mélynyomót? Aktív DSP-nek akarsz használni egy programot?
Nagyon hiányosak az infók!...mint az közismert...
-
Wollf
tag
válasz
PapaMaci #1097 üzenetére
Arra használnám a cuccokat, amire megírtam. házibuli, kerti party.
Az hogy mi van a mélynyomó felett azt nem értem.
De én azt szeretném tudni, hogy A teljes sávú hangfallal és a méllyel eggyüttesen lehet zenelejátszással akkora hagerőt elérni hogy 5-6 méterre a hangfalaktól csak kiabálva lehessen egymást érteni!?
Számítógépről menne a zene, és a gépre lenne kötve a végfok!
Nem tudom mit írhatnék még.
ez alapján már meg tudod mondani?Asrock 970 Extreme 4, AMD FX 8350 4000 Mhz 8 Core, Kingston HyperX 1600 Mhz 8GB CL9 KIT, 120 GB Samsung SSD 840 Series + WD Caviar Green 1 TB 7200 RPM 64MB+Caviar Blue 250 GB 7200 RPM 64MB+Caviar Green 250 GB 7200 RPM 64MB, Chieftec 500W - CTG50080P - 12cm APFC BOX,
-
Wollf
tag
válasz
PapaMaci #1097 üzenetére
ne haragudj, nem beszéltem bántó vagy sértő hangnemben, vagy lehet hogy rosszul fejeztem ki magam. ezért elnézést kérek de szerintem félre értetted.
szóval amiket írtam az előbbi hsz-ben abból meg tudnád ítélni hogy lehetséges-e az a hangerő?
BOCSIAsrock 970 Extreme 4, AMD FX 8350 4000 Mhz 8 Core, Kingston HyperX 1600 Mhz 8GB CL9 KIT, 120 GB Samsung SSD 840 Series + WD Caviar Green 1 TB 7200 RPM 64MB+Caviar Blue 250 GB 7200 RPM 64MB+Caviar Green 250 GB 7200 RPM 64MB, Chieftec 500W - CTG50080P - 12cm APFC BOX,
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest