- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ossen
csendes tag
Egyenlőre megoldottam a problémát.Elhúztam a balanszot teljesen az egyik irányba, meg találtam egy + erősítés funkciót a Realtek audio managerbe.Nem egy csúcsminőség hangrögzítés, de amire nekem jelenleg kell pont jó lesz. Egy két demót akarok majd csinálni, csak próba szinten, nem kell kristálytiszta hangzás.Viszont szabifotos által belinkelt dolgok roppant érdekesek, azokra még lehet rákattanok :-) később.A keverő igencsak csábítgat. :-) Ha úgy alakul esetleg a korábban belinkelt kondenzátormikrofon is tervbe kerülhet.De az még a jövő titka.
Köszi szépen a segítséget !
-
ossen
csendes tag
Hali !
Az lenne a kérdésem, ha van egy mono 3,5 jack dugós mikrofonom, azt hogyan tudnám normálisan használni a pc-hez? Mert most olyan halkan rögzít hangot, hogy kb 8x-osoára kell erősíteni a hangerőt, hogy egyáltalán hallható legyen, viszont akkor marha nagy az alapzaj. Van egy gagyi pc-s mikrofonom is, ami meg stereo, azzal lényegesen hangosabban tudok rögzíteni (ebből gondolom a hangkártya mic bement is stereo?), viszont egy deka szivacs nincs benne, nagyon gagyi.Van valami megoldás, hogy a mono dugós mikrofont tudjam használni?Erősítő, adapter vagy akármi?
Egyébként Realtek HD Audio integrált hangkártya.Az audio managerbe is végigpróbáltam minden beállítást.
Előre is köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest