- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarill
őstag
sziasztok! ma vettem egy asus xonar dg hangkártyát, hátra dugtam a 2.1 hangfalat előlapi panelről pedig egy headsetet szeretnék használni. de ha szól a hangfal és bedugom előre a fülest akkor nem történik semmi hanem driverbe át kell állítanom 2 speakers-ről headphone-ra ezt nem lehet valahogy kiküszöbölni? hogy magától kezelje a dolgokat mint az alaplapi hangkártya csinálta?
-
edari
őstag
Sziasztok.
Nem tudom jó topicba írok-e, de remélem tudtok segíteni.
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy vettem egy laptopot, aminek csak kombinált jack dugója van.
Konkrétan így néz ki:Nekem viszont olyan fülesem van, aminek külön van a mic és ear kábele, így értelem szerűen nem tudom használni.
Na de vettem egy ilyen kábelt:Ez egyesíti a hang és mikrofont egy jackbe, elvileg ezzel jónak kéne lennie. De nem. A hang az jó, az kijön, de mikrofont nem is érzi a gép, csak a saját beépítettjét érzékeli.
Erre tud valaki valmit mondani?
Előre is köszi. -
Urzu_7
aktív tag
válasz
lolmetal #4421 üzenetére
Hogy őszinte legyek nem tudom mi okozza a jelenséget. Nekem eddig 3× volt ilyen problémám (Alaplapi AC97-es, Creative Audigy és Audigy2-vel). Most egy Audigy 2ZS-vel tolom is nincs ilyen bajom.
Ahogy olvasom a többi kommentet egyre több embernek van ilyen problémája és mindenkinél ugyanaz a recsegés és egyéb zajok hallhatóak. Lehet hogy végét járja a kártya, lehet hogy szoftveres gond, lehet hogy csak szimplán túl van terhelve a gép stb... Én már furcsállom ezt az egészet.
-
lolmetal
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Asus Xonar D1 kártya amit jó pár éve vettem. Utóbbi időben random módon teljes hangerőn hirtelen elkezd recsegni mintha szét akarna robbanni Ha fülhallgatót használok beszakad a dobhártyám, ha hangfalon kezdi, hátraugrok hirtelen (Dell Ada 995) és azonnal le kell kapcsolni mert a szomszédok sem tudják mi az
isten van nálam. Általában 3 vagy 5 hangerőn használom a 100-ból de ez így használhatatlan és életveszélyes.Ha újratelepítem a drivert, vagy újabbat rakok fel egy pár napig jó aztán újrakezdi. Van mikor
Win indítás után ha klikkelni akarok egy file-ra, van mikor Youtube-n hallgatok egy számot és ráklikkelek a következő számra akkor jön elő ez a jelenség. Zene vagy játék közben nem csinálja csak ha meg akarok nyitni valamit. Mi az isten lehet vele volt már valakinek ilyen? Vagy itt a vége a kártyának?Üdv! Tibor
-
snecy20
nagyúr
Adott egy Sound Blaster Z hangkari Windows 8.1 enterprise alatt. problémám az, hogy játékok alatt jellemzően 15-20 perc normál üzemelés után filmszakadás, és átmegy a hang teljes sistergésbe, recsegésbe. Mindez fennál akkoris, ha 16bites módba megy a kártya, meg akkoris ha 24bitesbe, valamint jelentkezik 5.1 és sima Stereo alatt is. Ha 5.1-es beállítás van, akkor először csak a csatornák szállnak el lassacskán, majd végül vagy elnémulás jön, vagy a már említett recsegés/sistergés. Valami ötlet hogy mi okozhatja? Elméletileg a drivertámogatottsággal nincs gond, a probléma mondjuk jelentkezik a 3 éves eredeti telepítő CD-ről származó driverrel, meg a legújabb netről leszedett verzióval is. Annyit még érdekességképp, hogy zenehallgatás vagy filmnézés alatt valahogy nem jön elő a probléma, viszont F1 2014 és Dirt Rally alatt minden alkalommal crashel 15-20 perc után. A másik foglalatba rakást még nem próbáltam... Ha zárlatos lenne, akkor minden esetben szar lenne, nem csak játékok alatt?
-
YarritLabnor
újonc
*Abban szeretném a segítségeteket kérni hogy
vettem egy Creative SB 5.1 (sn: 30SB057000000) hangkártyát.
Feltelepítettem a drivert,a mikrofon résszel viszont problémám van.
A Creative legtöbb kártyájánál nincs rózsaszín mikrofon csak kék line-in bemenet.
Ha bedugom a Line-inbe a mikrofont akkor windows felületen jelenleg nem elérhetőt ír.
Ha nincs bedugva sinmán alapértelmezett eszköz.Tudom hogy a line-in másodlagosan mikrofon a creative esetében.
Amég Xfi Thd creative hangkártyám volt ott a Creative consoleban hagyta beálíttani de mivel
ez már NEM az xfi Thd emiatt NEM hadja felrakni a console-t és nincs meg az opció hogy a line-int mikrofonra állítsam.Nem szól a mikrofon tanácstalan vagyok.
Valaki tudna segítteni akinek hasonló problémája volt/van?
Előre is köszönöm.
-
BartaX
újonc
válasz
MasterMark #4417 üzenetére
Viszont ha kihúzom a mikrofont a gépből akkor általában elhalkul vagy megszűnik ez a zúgás. Lehet valami baj a mikrofonnal? Eredetileg nem pc-hez való egy átalakítót kellet hozzá szereznem ami így is csak hangszerboltokban volt, de cserébe elég jó minőségben vesz.
-
BartaX
újonc
válasz
MasterMark #4415 üzenetére
A régi valami codegen volt, arra pontosan nem emlékszem, az új pedig THERMALTAKE HAMBURG 530W (W0392RE) (TR2-530AH2NSW) (Sirtec belsős), olvasgattam te elvileg nincs vele sok baj.
-
BartaX
újonc
válasz
MasterMark #4413 üzenetére
Abból most vettem újat, és előtte is volt ez a hiba.
-
BartaX
újonc
Nekem az lenne a problémám, hogy ha elkezdem terhelni a gépem (esetleg beindítok egy nagyobb gépigényű játékot) elkezd a fejhallgatóm, fülhallgatóm vagy éppen ami be van dugva zúgni, zizegni és minél jobban terhelem annál jobban zúg. Ez a probléma fellép az első és hátsó panelben is. És ha esetleg beszélgetek valakivel (/valakikkel) akkor is behallatszik mikrofonon keresztül (nem hangfalon vagyok így nem szabadna hallatszania) és elég zavaró tud lenni. Nem tudom mi lehet a baj, esetleg újra kéne húznom a gépen, vagy vegyek egy hangkártyát (most alaplapról van)?
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
Egy távoli skype-os élő hangadást szeretnék megcsinálni pár embernek otthonra, hogy ők is tudják távolról hallgatni az előadást.
A helyszínen van mikrofon és egy keverő. Akkor lenne hozzá egy laptop skype-al. A kérdésem csak annyi, hogy a mikrofonból a keverőbe bejövő hangot hogyan lehet egyszerűen a skype-ba vinni a laptopon, hogy majd táveléréssel élőben ezt lehessen hallani másoknak, akik becsatlakoznak a skype-ba?
A másik kérdésem, hogy valahogy meglehet-e oldani ugyan ezt esetleg egy tablettel is?
Mi kellhet hozzá?Előre is köszi a válaszokat!
-
Don_
tag
Sziasztok!
HP 8470p-s notimon újra lett rakva a win 7/64 bit a gyári driverrel. Az a baj vele, hogy ha zenét vagy bármit akarok hallgatni hangosan, akkor "levágja" a hangokat, automatikusan lehalkul, ha pedig a zenében pl halk rész van, azt meg automatikusan agyamentül felerősíti! Rohadt idegesítő és nem tudom hol kell kikapcsolni ezt a funkciót. Drivert már újra telepítettem, de semmi, megnéztem a beállításokat de azt sem tudom, hogy mit kellene keresnem. Tudtok segíteni?
Köszi,
Don_ -
Joshi
titán
-
Joshi
titán
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni mert lövésem sincs hogy mi a megoldása a következő problémámnak. Adott egy Bluetooth usb adapter ami működik is szépen, látja a teló is és a hangfalam is. Na most én azt szeretném elérni, hogy a Windowsos rendszerhang Bluetooth-on keresztül menjen a Bluetooth eszközre. A probléma ott kezdődik, hogy nem jelenik meg a Hang beállítások között a BT adapter hogy ki tudnám választani alapértelmezett eszköznek. Esetleg külön progi kell hozzá?
-
osii
tag
válasz
MasterMark #4401 üzenetére
VLC, Media Player, Youtube semmi sem megy sőt a driver tesztnél is csak az a kettő hangszóró szólal meg amit éppen a zöld csatlakozóban van a többi nem
-
vaakuum
addikt
válasz
MasterMark #4403 üzenetére
Nnnna, ilyesmire gondoltam...hogy kell ezeket keresni, milyen néven?
-
vaakuum
addikt
help pls! Nem találtam jobb topikot, ahol megkérdezhetném, így itt remélek némi segítséget.
A gépet szeretném kiszerelni a házból, és nem is raknám bele, hanem egy polc-fiókban lenne. Viszont így bukom az előlapi hangkimenetet, ami viszont azért jó, mert ha csak az erősítőnek az asztali egységébe dugom bele a fülest, az az 5.1-ből csak a két első hangfal jelét rakja fülesre, így filmet nézni elég gáz, elveszik a hangok egy jó része, és a beszéd gyakorlatilag teljesen. Ha a gépház előlapján lévő kimenetre csatlakoztatom, akkor viszont rendben szól sztereóban, minden hangsáv megvan...
Hogyan tudom pótolni ezt a gépház elején lévő előlapi kimenetet, ha a házat nem akarom szétszabdalni, mert menne eladásra? -
osii
tag
Sziasztok!
Van egy Orion 5.1 hangfal szettem, 3db aux kábellel tudtam összekötni a géppel, a gépben egy genius 5.1 hang kárty van a kérdésem az lenne, hogy miért csak azok a hangfalak szólnak amiket a zöld csatlakozóba kötöttem ? -
gyula1990
csendes tag
Tisztelt Prohardver Fórumozók!
A Segítségetekre lenne Szükségem! Lenovo M5400-ról lenne szó még pedig abban,hogy a Windows 8.1 64 bites(Jog tiszta) rendszert használva a hang kimeneten recsegő hang jelentkezik... S teljesen kifogytam az ötletekből hogy miért is van ez a jelenség? A hangrecsegés teljesen spontán jön.
Újra telepítettem a rendszert,teljesen frissen. új illesztőprogramokat is felraktam hozzájuk.
A végén, az összes hangfrekvenciát végig teszteltem 16bit-24bit között a 192000hez-től a 44100hz-ig.
"Realtek High Definition Audio"
Előre is köszönöm a Segítségeteket.
Üdv, gyula1990 -
Penge@Borisz
tag
Sziasztok!
Van egy ASUS Xonar D1-es hangkártyám, egy Thronet and Vander Kurbis hangfalszettem, és egy Asus Cerberus Gaming Headset-em. A gondom az, hogy nem tudom működésre bírni a headset mikrofonját, akárhová dugom a csatlakozót a hangkártyánál. A másik problémám hogy nem tudom, hogy hová dugjam a hangfal és a headset csatlakozóját ahhoz, hogy nekem utána már csak az Asus driveren belül kelljen átkapcsolni, amikor kiválasztom, melyiken szeretném, hogy jöjjön a hang. Előlapi csatlakozókat nem szeretnék használni. A tanácsokat, válaszokat előre is köszönöm! -
Urzu_7
aktív tag
válasz
ArpiCBR929 #4393 üzenetére
Ezt meglested már?
-
ArpiCBR929
csendes tag
válasz
MasterMark #4392 üzenetére
Szia!
Nem akartam én bonyolítani, csak az alaplai hangkártya sem akart menni win7 alatt, és találtam egyet amit kipróbáltam, ezért írtam ezt a kettőt.
Az alaplapihoz szerinted kéne találjak drivert win7 alá. Keresgettem eddig már nem keveset, de nem volt. Tudsz olyan honlapot ahol jó eséllyel ráakadnék?? -
MasterMark
titán
válasz
ArpiCBR929 #4391 üzenetére
Van az alaplapon is hangkártya, akkor minek külön? Pláne ilyen, ami tuti nem jobb mint az alaplapi, és csak szívás van vele.
-
ArpiCBR929
csendes tag
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám hangkártya driver téren. Ősrégi a gép is, és a kártya és nem találtam eddig hozzá drivert win7 alá. Lehet hogy nincs is???
A kártya: Creative SB PCI128 (CT4815)
Van még egy alaplapi is, az pedig INTEL 82801GB ICH7Előre is köszönöm a segítséget!!
-
gaben9569
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy egy néha-néha el kezd recsegni a hang. Filmnézés közbe vagy akár youtube-on vagy spotify-on való zene hallgatás közbe is.
Egy Gigabyte 990 XA-UD3 alaplapom van, kb fél éves.
Nem tudom miért csinálja ezt, valaki tudna valami okosat mondani?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
MasterMark
titán
válasz
SoulReaver #4388 üzenetére
Hát mennie kellene igen.
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!Kicsit gondban vagyok...Vettem nemrég egy SoundBlasterZ-t, néztem én, hogy mind1ik kicsi PCIe le van szinte takarva, mert a legfelsőt a Noctua D-14 takarja le, az alatta levőt pedig a VGA.Az az alattiban van most, de úgy meg eltakar egy ventit a VGA-tól, meg szerintem nem egészséges ilyen közel hozzá.NA és az lenne a kérdésem, hogy a normál PCI-E foglalatban, miért nem akar működni a hangkari?Elvileg működnie kellene, de nem látja a rendszer :/A legalsóban(4x) is próbáltam, meg a 8x-osban is, de nem megy... Sokan írták, hogy pedig mennie kellene...Van esetleg valakinek ötlete?Köszi előre is.Közben látom, hogy csak 1x-ben megy... mind1
Platform
Compatible With: PC - PCIe x1 Connection -
Argos
őstag
válasz
MasterMark #4386 üzenetére
És tényleg.. a legszebb, hogy valóban nem hazudik s spec, mert a slot 16x-os, de arra már kevesen figyelnek fel -lásd én se -, hogy 4x-es mode.. -.-'
D1, DX között a csatolón kívül van lényegi különbség egyébként?
-
Argos
őstag
válasz
MasterMark #4384 üzenetére
Hm, na ez érdekes.
Akkor szép kamu a spec.. -.-'
Majd meglesem az érintkezőket.Csak az a gond, hogy amikor raktam össze a gépet, alapból lentre akartam a hangkártyát, de emlékeim szerint valami miatt nem volt ott jó, asszem pont takarja a ház a jack csatikat. :S
A hangkártyától meg nem akaródzik megszabadulni, iszonyat gyér az integrált hozzá képest.
Asszem' be kell szereznem egy 16x to 1x adaptert.
-
balisz
senior tag
Sziasztok!
A hangkártyámról véletlenül "lesegítettem" egy kondenzátort. Elképzelehetô hogy így is mûködne? Ha nem, merre lehetne megcsináltatni? Nem akarok magam belevágni, nem vagyok jártas az ilyesmiben. -
Nxn908xxx
őstag
Szia!
Próbáld meg azt hogy eltálolítod az összes hangdrivert smi fent van, az illesztőprogramokat is az eszközkezelőben. Nyomhatsz ezután egy ccleanert is hogy biztos legyen. Ezután rakd fel az unixonar drivert. Nekem sokkal jobb a hangzás is a gyári driverhez képest.
A lépések között persze mindig indítsd újra a gépet. -
Argos
őstag
Sziasztok!
Meglepő módon nekem is problémám akadt a hangkártyámmal.
HW, SW infók az adataimnál.
Tünetek: Random időközönként kattan egyet a relé (úgy, mint bootolásnál, csak akkor kettőt) a Xonar DX-en és megfagy a rendszer. Kimerevedik a kép, semmire nem reagál, csak a reboot segít.
Kényszerűségből a képen látható helyre került a hangkártya -nem túl fixen, de nem lötyög. Nem tudom ez okozhat-e gondot.
Valami ötlet, hogy mi a búbánat van ezzel?
Kondik nem púposak, ha ez a hiba nem jön elő, akkor semmi gond nincs. -
djxp01
senior tag
Üdv!
Xonar DX + Win 7 x64 + Sabertooth Z87-nél tud valaki megoldást a cmudaxp.syskékhalálra, ha optikain keresztül használom a hangkártyát?
Próbáltam az uni drivert, (teljes reg tisztítás, stb.) gyárit, legújabbat az Asus oldaláról, de ugyanaz. Zenehallgatás közben random kékhalál, win reinstall volt, kártya másik slotba, tápkábel csere.
Már arra kényszerültem, hogy az alaplapi optikait használjam, így nem halálozik.
Mondjuk elég szomorú, hogy egy ilyen minőségű kártya ennyire inkompatibilis lenne az optikai kimenet + win 7 kombóval, de ha nincs megoldás, akkor hangkártya váltás. Külföldi fórumokon sajnos nem láttam nagyon végleges megoldást, csak valami firmware update-et, ami gigabyte lapokhoz kell.
Ezen kívül valami ötlete van valakinek a kék halál ellen?
-
Kölökpálinka
csendes tag
Hello! König CMP-SOUNDCAR31 típusú hangkártyám van, és olyan problémám van, hogy ma egy játék indításakor beakadt a zene, a gépem újraindult, és mire visszakapcsolt már azt jelzi, hogy nincs csatlakoztatva semmiféle audioeszköz. Régebben már eljátszotta ezt egyszer, akkor win újratelepítése segített rajta, viszont most nem akarom megint eljátszani ezt, szerintetek mit érdemes megpróbálnom, hogy megint visszatérjen windows alatt a hang?
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
Detektor #4371 üzenetére
Szinte bármelyik Creative-os Win7 kompatibilis hangkártya támogatja, sőt. Én Audigy 2 ZS-t kaptam ismerőstől és tökéletesen működik minden, nem recseg, kellően hangos, minden működik rajta persze kellet hozzá support pack Azért persze ezt nem javaslom megvételre, még egy ezrest se adnék érte, újonnan se.
-
Detektor
tag
A másik, pedig, hogy a creative audigy fx kártyával én nem tudok 'What U hear' lehetőséggel
felvenni, tehát azt nem akarja felvenni a kártya amit éppen lejátszok zenét pl. a youtube-ról,
vagyis a Windows 7-ben nem jelenik meg a Stereo Mix lehetőség. Egyszóval nincs.
Namost az 1000 ft-os alaplapi hangkártyánál pedig elérhető a stereo mix és jobban is szól, csak az a bibi azzal meg,
hogy nagyon halk valamiért, teljesen ki van tekerve és nem elég hangos.Nem tud valaki olyan hangkártyát ajánlani ami jó minőségben szól, fejhallgatón elég hangos
és elérhető benne Win 7 alatt a Stereo Mix(Stereo Keverő) lehetőség?
(Rögzítőeszközök -> Hang --> Felvétel) -
Detektor
tag
Sziasztok
Nemrég vettem egy SoundBlaster Audigy Fx hangkártyát. Felinstalláltam a driver-ét.
Működni működik, csak amikor a Windowsban kattintok valamire vagy egy több oldalas
internetes oldalt görgetek le-fel az egérrel akkor a fülhallgatóm recsegni és pattogni, sercegni kezd, ill.
alapjáraton is lehet hallani a bal oldali fülesben egy kis recsegést.
Nem tudja valaki, hogy ezt miképpen lehetne megszüntetni, ill. mi okozhatja?
(Win 7-em van 64-bit) -
Nxn908xxx
őstag
Helo!
Nemrég vettem egy Xonar DX kártyát. A VGA miatt nem fért egyik 1x-es pci-e foglalatba se, csak az alatta lévő 16x-osba. Így is alig van 1cm a VGA (280X) és a hangkártya között. Az lenne a problémám, nem vagyok benne biztos hogy ez okozza, de nagy valószínűséggel a VGA olyan elektromos teret kelt maga körül játék közben hogy zavarja és zajossá teszi a mikrofon felvételt. Ha nem fut játék akkor teljesen rendben van a miki, szép tisztán lehet TS-ezni, de ahogy belépek egy játékba, pár perc múlva már 2-3x akkora az alapzaja és a beszéd mellett is hallatszik a sistergés.
Lehet ez ellen tenni valamit? Egyáltalán ez okozza a problémát?
Előre is köszönöm! -
scar07
tag
Sziasztok kérnék egy kis segítséget.
[link]
Felvettem egy kis részletet a hibából.
Megtudná mondani vki, h miért jön időnként elő az, h hirtelen a semmiből elkezd recsegni a hang ha mozgatom az egeret. Ha meg se moccan az egér akk tökéletes minden, de ha már egy kicsit is mozgatom akkor elkezd a hang recsegni és az egér is szaggat...
Alaplap: Gigabyte GA-990FXA-UD3
VGA: Gigabyte Radeon HD 7850Előre is köszönöm.
-
snecy20
nagyúr
válasz
MasterMark #4365 üzenetére
Hát, leginkább lossless zenehallgatás minőségi fejhallgatóval. Tehát elsősorban fülesen kell hogy jól szóljon, hangfalam nincs és nem is tervezném azon használni.
-
snecy20
nagyúr
válasz
MasterMark #4363 üzenetére
Azaz persze, csak elírtam. Van otthon két Audigy is, egy SE meg egy Audigy 2, jó volna már nyugdíjazni őket, friss Win telepítésekkor iszonyat szívások vannak már velük Vista óta. Mindenhol egy kicsit mást olvasni a Xonar-ról, van ahol azt írják hogy az alaplapi hangkártyák szintjét se nagyon hozza, más meg esküdözik hogy brutáljó... Az Audigy 2-m amúgy brutál jól tud szólni ha a driverekkel minden ok, főleg jó fülessel, ezt a szintet kéne hogy hozza a Xonar...Ha ez megvan, és a Win7/Win8 szereti driveresen, akkor váltanék rájuk. Bár ahogy nézem az ipon-t, 10 és 50k között millió fajta van belőle.
-
snecy20
nagyúr
Olcsóbb ASUS Sonar hangkarik minőségben hogy viszonyulnak az Audigy sorozathoz?
Gondolok itt elsősorban a basszus management-re, a megszólalás tisztaságára, a driveres támogatottságra. Egyáltalán ajánlott kategória ez az Asus Sonar? Azért kérdezem, hátha van ilyen 10-15k-ért jobb alternatíva... -
Gezaneni
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy toshiba l750-1h5 3,5 éves laptop.
Egy ideje a következő hanghibát produkálja:
Akár böngészőben (mozilla, explorer), akár médialejátszón (VLC, bsplayer, windows media player, smpalyer) nézek valamit, változóan, de 5-10-15perc után a hang elnémul.
Amikor újraindítom az alkalmazást - nem kell az egész gépet - újra jó egy ideig.
Amiket eddig próbáltam:- teljes rendszer újratelepítés (Win 7 64 bit home vagy professional)
- driver újratelepítésMégsem lett jó....
Szerintem melegedés nem okozhatja, mivel, gondolom, ha ez okozá, akkor egy szimpla alkalmazás újra indítás után sem javulna meg, csak, ha lehűlne...Mi lehet a probléma...?
előre is köszönöm
-
Dot
őstag
-
cinkoxid
senior tag
válasz
MasterMark #4358 üzenetére
Próbáltam több gépben, de ugyanazt produkálja.
Annyi előzménye talán van, hogy ha például meg volt nyitva a youtube-on egy zene, de le volt szünetelve néhány órára, akkor időnként elment a hang. Ezt betudtam szoftveres gondnak. -
cinkoxid
senior tag
Sziasztok.
Van egy Auzen X-Fi Prelude 7.1 hangkártyám. Egyik napról a másikra bemondta az unalmast. Egy ideje már porosodik a fiókban, de szeretném ha valahogy életet lehetne lehelni bele.
Az eszközkezelőben felismeri, viszont driver telepítés után befagy az egész rendszer. A driver biztosan jó, korábban is azzal volt használva. Valaki tud ebben segíteni? -
snecy20
nagyúr
Sziasztok, probléma következő:
Adott egy Audigy SE hangkártya, amihez leszedtem egy bizonyos support packot, kicsit javítva a Win7 64bit alatt fennálló bugot, ugyanis a basszust nem lehetett állítani a hivatalos driverrel. Újraindítás után a hangkártyát látta a gép, de hang nem volt, a support pack nem működött és uninstalláltam, visszaállítván az eredeti helyzetet. És itt jön a gond, mert a Creative hivatalos telepítője azóta ezt írja ki: Setup has found a newer version of Audio Drivers on your system. Magyarán nem enged drivert feltelepíteni... Vezérlőpultból megpróbáltam minden Creative-hoz köthető drivert uninstallálni, látszólag sikerült is, mégis a gépen megmaradnak ilyen levakarhatatlan maradványok, ami miatt a hivatalos telepítő mindig észlel már fenn lévő drivert, így megakasztva a telepítést. Ötlet? Csak emiatt nagyon nem raknék újra Windowst, főleg hogy az is friss.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Tervezek venni egy Razer Tiamat 7.1 fülest, illetve hozzá egy Asus Xonar U7 hangkártyát. Van a fórumon egy illető, akinek ugyanilyen összeállítása van, és ő azt mondja hogyha nem érkezik semmi jel a fülesre, akkor nagyon halkan búg. Ha elindul egy játék, vagy zene, vagy bármi bejövő jel a füles felé, akkor megszűnik ez.
Na most ez egy majd 80k-s beruházás lenne, amitől elvárnám hogy ez ne jöjjön elő. A kérdésem az lenne, hogy ez mennyire normális jelenség, vagy ezért a jelenségért mi felelhet?
Köszönöm!
Esetleg tudnátok más hangkártyát ajánlani ami jó megoldás lehet 7.1-es füleshez? PC-hez használnám, szóval nem fontos nekem USB-s megoldás.
-
kedvesgabor
tag
Sziasztok!
Van egy msi77gd55-és alaplapi hangkártyám a monitor hangszórójával összekötve játékok alatt zúgás van, másnál nincs. Hdmi-vel összekötve ez megszűnik, de így a gép előlapi és a monitor fejhallgató kimenete némul el.Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Kerékpársportok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EA Sports WRC '23
- Yettel topik
- GTA VI
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest