Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BartaX
újonc
válasz
MasterMark #4417 üzenetére
Viszont ha kihúzom a mikrofont a gépből akkor általában elhalkul vagy megszűnik ez a zúgás. Lehet valami baj a mikrofonnal? Eredetileg nem pc-hez való egy átalakítót kellet hozzá szereznem ami így is csak hangszerboltokban volt, de cserébe elég jó minőségben vesz.
-
BartaX
újonc
válasz
MasterMark #4415 üzenetére
A régi valami codegen volt, arra pontosan nem emlékszem, az új pedig THERMALTAKE HAMBURG 530W (W0392RE) (TR2-530AH2NSW) (Sirtec belsős), olvasgattam te elvileg nincs vele sok baj.
-
BartaX
újonc
válasz
MasterMark #4413 üzenetére
Abból most vettem újat, és előtte is volt ez a hiba.
-
osii
tag
válasz
MasterMark #4401 üzenetére
VLC, Media Player, Youtube semmi sem megy sőt a driver tesztnél is csak az a kettő hangszóró szólal meg amit éppen a zöld csatlakozóban van a többi nem
-
vaakuum
addikt
válasz
MasterMark #4403 üzenetére
Nnnna, ilyesmire gondoltam...hogy kell ezeket keresni, milyen néven?
-
ArpiCBR929
csendes tag
válasz
MasterMark #4392 üzenetére
Szia!
Nem akartam én bonyolítani, csak az alaplai hangkártya sem akart menni win7 alatt, és találtam egyet amit kipróbáltam, ezért írtam ezt a kettőt.
Az alaplapihoz szerinted kéne találjak drivert win7 alá. Keresgettem eddig már nem keveset, de nem volt. Tudsz olyan honlapot ahol jó eséllyel ráakadnék?? -
Argos
őstag
válasz
MasterMark #4386 üzenetére
És tényleg.. a legszebb, hogy valóban nem hazudik s spec, mert a slot 16x-os, de arra már kevesen figyelnek fel -lásd én se -, hogy 4x-es mode.. -.-'
D1, DX között a csatolón kívül van lényegi különbség egyébként?
-
Argos
őstag
válasz
MasterMark #4384 üzenetére
Hm, na ez érdekes.
Akkor szép kamu a spec.. -.-'
Majd meglesem az érintkezőket.Csak az a gond, hogy amikor raktam össze a gépet, alapból lentre akartam a hangkártyát, de emlékeim szerint valami miatt nem volt ott jó, asszem pont takarja a ház a jack csatikat. :S
A hangkártyától meg nem akaródzik megszabadulni, iszonyat gyér az integrált hozzá képest.
Asszem' be kell szereznem egy 16x to 1x adaptert.
-
snecy20
nagyúr
válasz
MasterMark #4365 üzenetére
Hát, leginkább lossless zenehallgatás minőségi fejhallgatóval. Tehát elsősorban fülesen kell hogy jól szóljon, hangfalam nincs és nem is tervezném azon használni.
-
snecy20
nagyúr
válasz
MasterMark #4363 üzenetére
Azaz persze, csak elírtam. Van otthon két Audigy is, egy SE meg egy Audigy 2, jó volna már nyugdíjazni őket, friss Win telepítésekkor iszonyat szívások vannak már velük Vista óta. Mindenhol egy kicsit mást olvasni a Xonar-ról, van ahol azt írják hogy az alaplapi hangkártyák szintjét se nagyon hozza, más meg esküdözik hogy brutáljó... Az Audigy 2-m amúgy brutál jól tud szólni ha a driverekkel minden ok, főleg jó fülessel, ezt a szintet kéne hogy hozza a Xonar...Ha ez megvan, és a Win7/Win8 szereti driveresen, akkor váltanék rájuk. Bár ahogy nézem az ipon-t, 10 és 50k között millió fajta van belőle.
-
cinkoxid
senior tag
válasz
MasterMark #4358 üzenetére
Próbáltam több gépben, de ugyanazt produkálja.
Annyi előzménye talán van, hogy ha például meg volt nyitva a youtube-on egy zene, de le volt szünetelve néhány órára, akkor időnként elment a hang. Ezt betudtam szoftveres gondnak. -
sheep
addikt
válasz
MasterMark #4346 üzenetére
köszi a tippet
sajnos semmi sem segített, újra kellett raknom a windowst.
Nem tudom mi lehetett a gond, most működik de nagyon sokat szívtam vele mire vissza tudtam hozni. -
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
MasterMark #4337 üzenetére
A 2.1 hang nem szólt rajta, a füles viszont igen. Miután újraindítottam fülessel.
A 2.1-et átraktam a másik gépre, tökéletesen szól... -
dgabor80
tag
válasz
MasterMark #4333 üzenetére
Köszi szépen! Ezek szerint életem tévedésétől mentettél meg...
Asus Z87-A lapom van
Sajnos ati 290 van a gépben dupla slotos, pcie meg sajnos a VGA két oldalán, így a 80-85 fokos kártyának sem jó, meg a hangkártyának sem...Az új Z97-es PRO lapon bezzeg végig vannak foglaltok elszórva...
A többi lapnál is általában a VGA két oldalán van.. :-(
-
aram01
nagyúr
válasz
MasterMark #4300 üzenetére
átnézem legfeljebb felteszem még egyszer, lehet hogy a nagy sietségben felrakáskor valamit mellényomtam
köszi a segítséget -
aram01
nagyúr
válasz
MasterMark #4298 üzenetére
azt hogy is ?
-
mqm
senior tag
válasz
MasterMark #4294 üzenetére
Rendben, és ezt ,hogy tudom megcsinálni Chrome-mal mondjuk?
Indavideon nézi a sorozatát a drágám.. -
mqm
senior tag
válasz
MasterMark #4292 üzenetére
Display port-ról megy a tv képe/hangja egy Asus gtx 780-ról.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
MasterMark #4289 üzenetére
A házat kizártam, mert másik alaplappal ugyanolyan jó volt az is :/ Na mindegy, ezt is megtudtam. Utálom az ilyen csiricsáré dolgokat. Ha vennék egy mezei USB-s hangkártyát, akkor nyerhetnék vele, vagy az ilyen 5-6000-es árkategóriában nem valószínű ?
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
MasterMark #4286 üzenetére
De amúgy csúnyában szól, nem olyan tiszta mint a hátlapi, mint, ha valami másik bolygóról érkezett volna a dolog. Nem értem.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
MasterMark #4286 üzenetére
Szóval vágjam ki az ablakon az alaplapot, mert nem megoldható, hogy pl. ha az előlapira bedugom a fejhallgatót akkor az használja azt a kimenetet ?
-
Ryder1
senior tag
válasz
MasterMark #4282 üzenetére
Persze, szól is meg minden, de nem tudom kivalasztani, hogy mit is dugtam be. Nem hiszem, hogy így kapásból felismerné a 3 jack dugóval csatlakoztatott 5.1-et.
-
Ryder1
senior tag
válasz
MasterMark #4280 üzenetére
Fejhallgatót rádugtam, de akkor sem lehet rákattintani.
-
Ryder1
senior tag
válasz
MasterMark #4278 üzenetére
Visszaolvastam már mielőtt írtam, de hiába kattintgatok rá, semmi sem történik.
-
mcload21
tag
válasz
MasterMark #4272 üzenetére
Van esetleg olyan hangkártya, amihez van esetleg front panel, vagy esetleg csatlakozó a kártyán, és van hozzá win Me driver is?
-
Midway
senior tag
válasz
MasterMark #4263 üzenetére
Én meg mellé kattintottam eddig.
Ok. köszönöm a segítséged!
-
Midway
senior tag
válasz
MasterMark #4260 üzenetére
-
Midway
senior tag
válasz
MasterMark #4258 üzenetére
Ez van ott, de állítás az nincs.
-
Midway
senior tag
válasz
MasterMark #4256 üzenetére
Hol kell megnyitni?
-
Midway
senior tag
válasz
MasterMark #4254 üzenetére
Gigabyte M61PME-S2 alaplapi.
-
Ryder1
senior tag
válasz
MasterMark #4243 üzenetére
Még nem, de tuti nem jó valami. A mélynyomó még csak nem is búg.
-
Ryder1
senior tag
válasz
MasterMark #4241 üzenetére
Nem, ott is csak az összes többi szól. Hogy érted a rendes 5.1-et?
-
Jano156
tag
válasz
MasterMark #4237 üzenetére
Srácok megoldottam! Mégis földhurok volt. Megszakítottam az erősítő táp kábelében a földet és tökéletes!^^ viszont így nincs védőföld..
-
Alien4
tag
válasz
MasterMark #4228 üzenetére
remélem ezt a képet kérted
http://oi61.tinypic.com/2pzlkeo.jpg
ikon alapján is a monitor és a mikis füles a kettő eszköz
ezt az ide-oda csatolgatást szeretném elkerülni
köszönöm
-
Alien4
tag
válasz
MasterMark #4226 üzenetére
nem vagyok e téren annyira kifinomult szakember mint ti, ezért is kértem segítséget, ha kérhetem, pontosabb leírást adj kérlek szépen a mondatod második feléről! köszönöm
szerk.: mielőtt félreérthető leszek, a mixer részről bővebben kérlek. elérhetősége, ésatöbbi, mert még nem találkoztam, vagy nem esik le, mire gondolsz.
azért szeretném, mert ha pl játszom, akkor monitor néma, füles mikivel szól, de ha filmezek asszonypajtással, akkor meg nem fogom leszólítani a fülest, monitor szól
kettőt egyszerre, kényelmi funkció, ami nem kell, le lesz némítva.
-
Alien4
tag
válasz
MasterMark #4222 üzenetére
a fülesemre értettem a "virtuális" jelölést, révén, hogy usb-n csatlakozik.
szoftveres megoldás esetleg, hogy duplikálja a kimenetet?köszönöm az eddigi válaszokat!
-
Alien4
tag
válasz
MasterMark #4220 üzenetére
gondolom kreál magának egy virtuális hangkártyát
így viszont az alaplapim nem kap enni...
teszhangok lefutnak, tehát nem hardveres a gond, szoftveres -
looser
addikt
válasz
MasterMark #4215 üzenetére
Így van.
-
looser
addikt
válasz
MasterMark #4213 üzenetére
Kácsa audio kábel megy egy Harman Kardon sztereó erősítőbe (HK 3250), amely Tannoy Mercury F1 hangfalakat hajt meg. De szerintem a lánc ezen részével nincs gond, a windowsban (vagy tényleg valamely eszközmeghajtóban) lehet a hiba. A hangkarinál több drivert kipróbáltam, mindnél előjött.
-
mrgergoke
aktív tag
válasz
MasterMark #4209 üzenetére
Kísérletezek még egy kicsit. Régebbi drivert raktam most fel, az is ugyanez. Fórumokon azt írják, hogy regeditben érdemes átírni a bináris kódokat, hogy melyik jack mit kapjon. Ha nincs más, bepróbálom majd azt.
Idegesítő dolog, hogy bezzeg az előlapi 2-t át tudom programozni...
-
mrgergoke
aktív tag
válasz
MasterMark #4207 üzenetére
Szerintem is kéne. Hát kimegy ugyanaz a sztereó jel két erősítőre (mélynyomóba és a hangfalakba is saját van beépítve), akkor az hogyan ne működne? A mélynyomó kiszelektálja magának, ami neki kell, a hangfalak lejátsszák, amit tudnak, és csá. De megmagyarázta nekem, hogy miért nem azt a jelet kapná a mélyláda.
Esküszöm akkor és ott tényleg volt értelme annak, amit mond. Akkor és ottRealtek oldaláról töltöttem a legfrissebbet, és ugyanaz a program nyílt meg... Muszáj lenne működnie a jack sensing-nek. Van még valami ötleted? Rossz nem lehet a lap, mert tegnap cserélték gariban, és ez az előzőn is ugyanilyen volt.
-
mrgergoke
aktív tag
válasz
MasterMark #4205 üzenetére
Igen. Tegnap voltam a Bestbuy-nál, ahol egy láthatóan jól képzett szaki elmagyarázta nekem, hogy jack elosztóval miért nem működne. Nem tudom neked visszamondani. Akkor és ott értettem, de ma, amikor felkeltem már nem
-
mrgergoke
aktív tag
válasz
MasterMark #4203 üzenetére
Van egy különálló mélynomóm egy Logitech Z4-es rendszerből, meg mellé vettem még egy pár Edifier R1600T Plust 2.0-nak. Szóval két jack van. Egy a mélyládáé, meg egy a 2.0-é. Nemsokára reinstall.
De hogyan tudnám beállítani, hogy csak 2 kimeneten legyen jel? H 5.1-et küldök rá, akkor mindre kiküldi, nincs szelekció... -
mrgergoke
aktív tag
válasz
MasterMark #4201 üzenetére
Hát de ez nyílik meg Realtek HD Hangkezelő néven a gépemen. Csak van valami köze hozzá
Amíg nincs 5.1-re kapcsolva, addig a színesek semelyikén sincs jel. Ha 5.1-be kapcsolom, akkor meg ugye csak azt a jelet adják, ami oda van írva...
Jelzek, ha sikerült feltolni másik drivert. -
mrgergoke
aktív tag
válasz
MasterMark #4199 üzenetére
Kijelezni kijelzi, hogy hova van cucc bedugva, de ezen felül semmi egyéb. Ahogyan látod a képen, nem ugyanaz a menü nyílik le. Lőttem pár képet is.
-
mrgergoke
aktív tag
válasz
MasterMark #4195 üzenetére
A sárgát írja Center/Sub-nak, a fekete a rear. De bedugtam oda, új drivereket tettem fel, és még mindig csak a zöld csati jelét tudom állítani, és azt csak Első hangszóró/fejhallgató között.
-
mrgergoke
aktív tag
válasz
MasterMark #4193 üzenetére
Sajnos nem, erre számítottam én is. A zöld Line in csatival így van, de az összes többivel ezt nem tudom megtenni. Olyan, mintha fixen kezelné a program a csatlakozókat. De ha 5.1-re állítom, akkor ugye mindenre kiküldi a saját jelét, és akkor már hiába működik a 2.0, meg a mély is, a jelek fele elveszett...
Szóval csak a Line in csatit tudom állítani (és azt is csak fejhallgató, meg első hangszórók módban). -
hviiick
csendes tag
válasz
MasterMark #4184 üzenetére
De nagyon nagy vagy!! Kvadrofonba már működik!!
-
hviiick
csendes tag
válasz
MasterMark #4184 üzenetére
Akkor vegyek még plusz 2 db jack - RCAt?
Biztos, h működni fog? -
hviiick
csendes tag
válasz
MasterMark #4181 üzenetére
de a hangkártyán, csak stereo kimenet van, zöld kék piros, vonal színtűbemenet, stereo és mikorfon... előre plus egy stereo kimenet, mikorfonnal...
Annak a helyére kellene egy másik fajta dugasz!?
Sofwaveresen tudj a házimozit, de nincs narancssárga! -
hviiick
csendes tag
válasz
MasterMark #4179 üzenetére
Nem igazán értem még mindig.A kéket a piros és a zöldbe dugok ilyen jack RCAt, és abból házimozi lesz?!
Hova dugom az erősítőbe? Rendes tőled ,h segítesz! -
hviiick
csendes tag
válasz
MasterMark #4177 üzenetére
http://www.amazon.co.uk/Yamaha-RX-V396-RDS-5-1-RECEIVER-black/dp/B00K3WADFM
De van optika is rajta és házimozit is tud!
Bocs az rds lemaradt, ne haragudj! -
hviiick
csendes tag
válasz
MasterMark #4175 üzenetére
Yamaha, házimozi rx 396
-
hviiick
csendes tag
válasz
MasterMark #4173 üzenetére
sanos nincsen narancssárgám, csak pirosam!
erősítőre, szeretném rádugni -
hviiick
csendes tag
válasz
MasterMark #4171 üzenetére
Hogyan kell analaóg 5.1et csinálni 3 jack-el!?
-
hviiick
csendes tag
válasz
MasterMark #4169 üzenetére
Alaplapi hangkártya, de előre is ki van vezetve a jack dugó. Gigabyte H61M1s azthiszem.
-
TCr
veterán
válasz
MasterMark #4118 üzenetére
A hangsugárzókkal volt baj, nem gondoltam volna...
-
schray
tag
válasz
MasterMark #4163 üzenetére
A logó rég ki van lőve, mert csak lassítja az indulást. Nálam viszont ilyen egyszerűsített POST van csak:
http://s1200.photobucket.com/user/confusedphysicist/media/IMG_2687-1.jpg.html -
schray
tag
válasz
MasterMark #4161 üzenetére
Nem látok erre utaló jelet sajnos :/
Létezik valamilyen diagnosztikai program, ami legalább arra képes windowstól és driverektől függetlenül, hogy érzékeli a létezését (ha működik) ? -
schray
tag
válasz
MasterMark #4159 üzenetére
BIOSban hol kellene látnom? (Asus H87Pro)
-
kill3r23
csendes tag
válasz
MasterMark #4156 üzenetére
Még biost is frissitettem
-
kill3r23
csendes tag
válasz
MasterMark #4154 üzenetére
Bármit csinálok ez van, akkor van nyugton ha csak egy jacket dugok be, de hangot akkor se ad ki
-
kill3r23
csendes tag
válasz
MasterMark #4152 üzenetére
Sajnos akkor sincs semmi, akármit dugok be semmi, se füles se másik hangszóró semmi, viszont most tettem be egy PCI-os Genius 5.1 hangkártyát, tökéletesen működik
-
kill3r23
csendes tag
válasz
MasterMark #4150 üzenetére
Igen, minden megvolt, hangszóró csere, win újratelepítés, amit csak lehet kipróbáltam
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
MasterMark #4146 üzenetére
kenyelem
h ha barmit alitani akarok mindig menni kell kapcsolgatni a csatornat...
jo lehet en vagyok lusta -
mrkorooo
aktív tag
válasz
MasterMark #4143 üzenetére
S nincs valami program ami ugy egy mint 1 kevero, es csak atdugom hogy min menjen ki a jel?
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
MasterMark #4141 üzenetére
ez megvan, ezt fel tudja fogni pl a windows media player? vagy itunes?
marmint h azok a masikon menjenek -
mrkorooo
aktív tag
válasz
MasterMark #4139 üzenetére
1. azt honnan tudom h mi van rajta?
2. mi az h szetszedniszerk:
Sound 10-channel HD audio via Realtek ALC898 elmeletileg ez van rajta. -
CocooN-z
őstag
válasz
MasterMark #4135 üzenetére
Igen énis láttam hogy néhányan ráerőltették egy unlocker pack segítségével, de oda is írták hogy eleve ez a két feature, hangminőségbeli romlást okoz.
A Válasz nagyon egyszerű, kérdezted milyen hangkártyákat használok és én válaszoltam
Rampage formula
-
CocooN-z
őstag
válasz
MasterMark #4133 üzenetére
Köszi, úgy vadásztam le anno
Amúgy igen valszeg az lesz, hogy Analóg összekötöm, olcsóbb mint egy új hangkari.SB live 24bit
Terratec Fun 5.1
SupremeFX IITHX a választ!
Amúgy mely kártyák tudják már ezt? -
Joezyka
senior tag
válasz
MasterMark #4129 üzenetére
állítgattam, de így meg eléggé rossz lett a hangzása úgy kompletten a gépen mindennek...
esetleg valami konkrétabb megoldást tudsz javasolni?
köszi szépen. -
Joezyka
senior tag
válasz
MasterMark #4126 üzenetére
ebben tudnál segíteni, hogy pontosan hol? van a realtek HD hangkezelő, meg vezérlőpultban a hang. Ezekről tudok, de hogy konkrétan, hogy kéne azt sajnos nem. most nyomkodtam így javult valamelyest a dolog, de még a flash alapú hangzás mérföldekkel jobb, mint bármi más a gépen :\
-
Joezyka
senior tag
válasz
MasterMark #4124 üzenetére
sima jack dugós 3 kábel (mély, magas, meg a sima zöld)
-
TCr
veterán
válasz
MasterMark #4118 üzenetére
Köszi, de sajnos nem oldotta meg.
-
peti0017
csendes tag
válasz
MasterMark #4112 üzenetére
Igen, azért mert az 5.1 hangfalszett csak sima 6 RCA bemenettel rendelkezik és csak a PC-vel van összekötve, ahhoz, hogy a TV szóljon rajt, át kell kötni a vezetékeket. De, ha a gépre rá van kötve a TV, akkor nem kell kötözgetni semmit, csak jó lenne hangszínt állítani.
-
peti0017
csendes tag
válasz
MasterMark #4110 üzenetére
TV-t számítógépre.
TV fejhallgató kimenet ---> PC hangkártya vonalbemenet -
balitam
csendes tag
válasz
MasterMark #4107 üzenetére
Hú tényleg köszi! Most akkor kell egy átalakító egy másik firewire véghez, hogy a jelenlegi 400-ast 800-asra átalakítsam majd megvegyem a 800-as átalakítót a thunderboltba... Ez körülbelül 12 ezer Ft-omba fog fájni... mert ugye az Macbook air-nek nincs firewire bemenete -.- Istenem maradtam volna a sima PC-mnél.
Köszi azért!
-
asr27
tag
válasz
MasterMark #4101 üzenetére
nincs hozzá kábelem.
-
asr27
tag
válasz
MasterMark #4099 üzenetére
Csak a probléma, hogy a régihez képest jóval halkabban szól, hiába állítok bármit. Úgy tűnik nem sokat ér ez a supreme fx.
-
asr27
tag
válasz
MasterMark #4097 üzenetére
A régi hangkártyának a vezérlőjén kipipáltam a középső hangszórók, illetve a hátsó pár opciókat és már szólt is. illetve volt egy olyan lehetőség hogy "hangszóró kitöltés" azt is kipipáltam. Ezen viszont nincs olyan lehetőség.
-
asr27
tag
válasz
MasterMark #4095 üzenetére
de így jóval halkabban szól, mint az előző hangkártyával, úgy tűnik erre nincs rendes megoldás. :/
-
asr27
tag
válasz
MasterMark #4091 üzenetére
Szia! A régi hangkártyával szólt az összes. most pedig csak sima Sztereo, hiába állítom át a hangkártya kezelőjében 5.1-re, nem változik semmi, hiába pipálom ki a középső, hátsó hangszórókat, illetve a sorround hangszórókat. Logitec Z-5500 van rákötve.
-
Zolee11
senior tag
válasz
MasterMark #4084 üzenetére
Köszi az infót. Én is így emlékszem régi tanulmányaim alapján.
Közben meglett a probléma okozója, most már minden rendben. -
Zozi100
csendes tag
válasz
MasterMark #4075 üzenetére
Csakhogy HDMI-n nem tudom átkötni a Z-5500-al,csak koaxon keresztül,annak meg át kéne vinni az 5.1-es hangot,nem?
-
zsolt1225
aktív tag
válasz
MasterMark #4034 üzenetére
Igen, a legfrissebb van fent, a realtek oldaláról szedtem le, ami automatán felismeri a kártyát. Az Asrock oldalán régebbi van, azzal sem megy.
-
jansky1
senior tag
válasz
MasterMark #4029 üzenetére
Rá van,.de sajnos.rossz mióta megvettem...akkor még nem érdekelt
-
TAKÍÍ
tag
válasz
MasterMark #4024 üzenetére
na ez az hogy én ilyet soha nem találtam....lehet másikban van, enyémben soha se volt. pedig hidd el eléggé motivált voltam, hogy megtaláljam.
De várjatok azért ez nem ilyen könnyű. Én most arra gondolok, hogy mondjuk a narancssárga aljzat amibe a mély és a center megy mondjuk megváltoztatom Stereora. Egyáltalán fizikailag megy Stereo jel ebbe az aljzatba?? Másrészt meg rengeteget néztem már a drivert. Sose találtam ilyen menüt....Én inkább valami külsős dologban gondolkodtam. Estleg VLC lejátszón belül vagy mintha lenne valami ACC szűrő estleg ott?? Vagy van erre valami spéci Creative progi.
-
Kenderice
senior tag
válasz
MasterMark #4006 üzenetére
Sokat kerestem a neten, végül találtam egy Soundmax drivert Win 8 alá, így AC3 filterrel szépen szól.
Köszi! -
Kenderice
senior tag
válasz
MasterMark #4002 üzenetére
A SUB a lényeg, a surround nem fontos.
Most VLC-vel vagy KMPlayerrel hallgatom a zenét. Ezeket be lehet állítani? Vagy milyen programot ajánlasz?
(Amúgy a rendszerbeállításokban szépen tudja a Win külön-külön tesztelni mind a 6 hangszórót) -
kukulec
őstag
válasz
MasterMark #4000 üzenetére
valami csoda folytán mégis sikerült! (mindig ledöbbenek, hogy mekkora különbség van az integrált és a dedikált hangkártya között)
-
Kenderice
senior tag
válasz
MasterMark #3991 üzenetére
Gondolom igen. Valami soundmax(?) nevű program volt WIN7-hez, ami felkonvertálta. De WIN 8.1-re nem engedi feltelepíteni a programot, ami gondolom benne van a driver-ben, de az csak WIN7-re van.
Nem tudom hogy oldjam meg, hogy szóljon a SUB is WIN 8.1 alatt... -
kukulec
őstag
válasz
MasterMark #3991 üzenetére
sajnos nincs másik. de többször kivettem, letöröltem (az alaplapot is), majd újra csatlakoztattam, de semmi
-
robi222
senior tag
válasz
MasterMark #3995 üzenetére
Nem csak film nézésre hanem játékra is a tv használom.Ezért nem szoftver függő.
-
robi222
senior tag
válasz
MasterMark #3993 üzenetére
Nincs közben lejátszó. A pc -ről hdmi -vel rádugva a tv -re.
-
errorcode06
őstag
válasz
MasterMark #3980 üzenetére
Lehet valahogy orvosolni?
-
RAZERXX
aktív tag
válasz
MasterMark #3969 üzenetére
De akkor sem ment ha az előlapi csatlakozóba dugtam sima fülhalagatót!
És teszt az miért megy tehát azt halani de ha zenét akarok játszani akkor nem ?!
-
RAZERXX
aktív tag
válasz
MasterMark #3954 üzenetére
Köszönöm !
a fülhallgatóm az egy usb gamer fülhallgató tehát gondolom az független a hangkártyától !
De mit állítsak ??? -
dodopek
addikt
válasz
MasterMark #3954 üzenetére
A kimenet fizikailag? Nem lehet rossz helyre dugni, mert a lapon egy optikai ki, a házimoziban pedig egy opt bemenet van.
Mit értesz az alatt, hogy foglalja? Ha a facebook video közben elindítok filmet, zenét, teszthangot, bármit, minden megy, kivéve ezt... Úgy, hogy a rendszerhangoknál az "ekvalizer" világosan mutatja a bejövő jelet, pontosan, szájmozgással szinkronban...(#3960) Nekroseth!
Én is láma vagyok, csak épp pár hete szenvedtem ugyanezzel.
Pár dolog, amit érdemes kipróbálni.
-Bekapcsolt házimozival bekapcsolni a gépet
-Ha van ilyen beállítás, a sound effectet végigzongorázni. Nekem pl van olyan hogy csak az első két hangszórót hajtja meg, de ha bass beállításra teszem, akkor használja a két hátsót is (2.0 filmnél).
Ezt a teszt filmet érdemes sok beállítással kipróbálni, mert épp erre való. -
válasz
MasterMark #3956 üzenetére
Ha vesz egy ilyen kartyat akkor azt hogyan tudja a gepre kotni?
-
erikke17
őstag
válasz
MasterMark #3942 üzenetére
Ez a MPC-HC bejövős... Köszönöm! Fel tudja skálázni a sztereót 5.1-re? Mert látom van ilyen beállítás de fingom sincs hogyan kell..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest