Hirdetés
- Videószerkesztés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
válasz
Hemi 426/RT
üzenetére
Már akinek
Sajna ha egy picit többet foglalkoztak volna vele, még élvezetesebb lenne. Gondolok itt arra, hogy pölö ne a seggembe éledjen az ellenség, mert úgy kicsi az esély, hogy nem vesz észre. Meg csaphattak volna alapból bele jó kis játékmódokat, és akkor nem kéne külön netről szedegetni, hogy legalábba valami ctf legyen.. (Igaz sokat elárul a játékról, hogy ajándékba megkaphatod: ha NVIDIA-s kártyád van azért, ha RADEON-os akkor meg azért
)Ettől függetlenül néha énis fellépek baromkodni egy kicsit, de hama hama egyhangúvá válik számomra, és ha nincsenek spanok, akiket fejbecsűrhetnék WC csészével, le is lépek

-
csana
senior tag
válasz
Hemi 426/RT
üzenetére
Én az SMOD-ot raktam fel nemrég (pedig már egy ideje kész), szerintem bődületesen jó.. Annó sokat tűnődtem, hogy milyen lenne a bullettime a hl2-ben, erre tálcán kínálja a mod.. És nemépp gagyesz formában..
Jól néz ki ez a ROCK24 a youtubon, lejhet meglesem mit miutat a gépemen
Amúgy a DODS megvan neked Hemi? (black bockshoz hozzácsapják elvileg) -
csana
senior tag
válasz
üzenetére
Igen eredeti a game! A steamet is frissítettem..
Ahogy kutakodtam mi lehet a bibi, kiderült, hogy a norton antivírus (2006-os) a ludas, de csak akkor, ha a steamen (ami simán isdul, betölt stb) rámegyek a my gamesra, és bármelyik játékot, amihez kellene net (multis, mint pl css, dods, hl2multi) el akarom indítani. Szóval mielőtt indulna a játék: trojan horse found, és a game meg: comletly unavialable.. Utána meg a norton: troyan resolved.. vagy valami hasonló..
A lényeg, hogy emiatt nem indul semmilyen game (ami multis), mert a norton a trójai miatt mindíg megfogja, és ugye ez nem tetszik a játéknak, és nem indul..
Persze úgy nincs gond, ha kilvöm a norton autoprotect-et, majd game indít, utána alt+tab, és norton vissza.. De amint elhagyom ezt a procedúrát nem indul..
Valami 5let? (tűzfal is, és a norton is átengedi a steamet, meg a rajta lévő gamékat- ezt kézzel is belőttem, meg automatikusan is eljátszottam, hogy engedélyezze őket)
ThX! -
csana
senior tag
Üdv!
Kellene egy kis help: Nemrég jött elő a problemám, és semelyik fórumon nem láttam használható infót:
Szóval STEAM elindul, majd bármelyik Gamet akarom elindítani, a norton antivírusom ismeretlen trójait blokkol, és a game meg kiírja, hogy teljesen elérhetetlen a játék (angolul).
A gépemen a tűzfal átengedi a steamet (és a benne lévő játékaimat), pont mint a norton antivírus..Gondoltam hátha beszedtem 1 trójait (bár sokféle riasztó ketyerém van, és kicsi az esélye, hogy felkúsott egy), és meglestem az újabb nevesebb keresőkkel, de a gépem tiszta (registry is) ebből a szempontból.
Ezután találtam olyan angol fórumot, ahol ugyanez előjött nemrég, és ott azt ajánlották, hogy a steam mappában törölje ki a delikvens a steamregistry.blob-filet, majd jön egy frissítés és megoldódik.. (persze a probléma fenáll)..
Ami fura még, hogy net nélkül elindítja a amekat, de ugye főként neten vannak jó csaták..
Találkozott már valaki ezzel e problémával?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)