Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerlaip
addikt
Gyerekek! Most értem ahhoz a részhez, amikor teamben kell menni.
Valami eszméletlenül sokszínű és bitangjó ez a gamma. -
[sultan]
tag
Vki nem tudja hogy lehet beüzemelni a the Thing modot mert nekem vmi hibaüzenetet ír ki.
Már nem emlékszek mi volt de egy 18as meg egy 19-es is volt benne. Gondolom vmi verziószám nem stimmel.
Kipróbáltam origival, virágboltossal de egyikkel sem jó
-
seaky77
tag
Nem tudom irta e már valaki ide de elkészült a magyarítás 1.0 verziója
Letölthető innen:
Bővebben: link
teszteltem nagyon király...
Menürendszer és caption-ök lettek fordítva.
Bye,
Seaky -
Toness
őstag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Szerintem igen. Nekem van kb minden chapterben 1-1 mentésem (quicksave meg autosave). csak a save könytárat másoltam bele az újrarakott hl2-be és lehetett folytatni és a chaptereket is lehetett váltogatni.
-
F-ECT$
titán
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Szerintem minden egyes chapter elejét mentsd el

-
Toness
őstag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Asszem igen, nekem legalábbis megcsinálta reinstall után...
-
Apophis
őstag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Halvány lila gözöm sincs, bocs
Próba-szerencse! -
Apophis
őstag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Nem tudom, bocs.

Ha megvan még a win, töltsd be mindet, és mentsd el...
-
realist
őstag
esetleg, ha szeretne valaki egy eredeti Half-Live 2 gamet akkor keressen meg bátran

-
Apophis
őstag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Mondjuk:menü, new game, s láss csodát: ott van minden chapter! Még a nehézséget is belöheted!

[Szerkesztve] -
Mr.Skyline
senior tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy a Chaptereknek a mentését hova rakja a játék mert a hl2/SAVE-be csak az autosave fájlok vannak!
honnan tudnám kimenteni?
[Szerkesztve] -
Toness
őstag
Ottmaradnak a szekrény alatt kilapulva, ha leveszed róla a szekrényt akkor is ott fekszik
. Állandóan elnézést kértek, meg pofáztak hogy sajnálom hogy az utadba állok, aztán bevittem őket egy kis szobába, ahol volt 3 nagy kétajtós szekrény vasból...kaptak rendesen, utána csönd volt 
-
dreamex
tag
válasz
Apophis
üzenetére
Nekem ugy tunt, hogy egy ido utan Alyx es Gregory is meghalhat. Bosszantott,
hogy Alyx allandoan elore rohangalt ahelyett, hogy ertelmesen fedezekbol lott
volna. Rahagytam, akkor szedjen le mindenkit, de egy ido utan megallt a dolog,
click es mar toltotte az utolso allast. Hasonlo dolog volt havernal amikor tul
sok zombi probalt kezelni az atyaval.
Amugy neha en szivesen kilottem volna Alyxot, pl. amikor sok szenvedes
utan megcsinaltam a 3 geppuskas reszt, majd szolt ''bocs, hogy kestem'',
Egy reloadot megerte volna akkor ha le tudom loni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Soni.20
tag
Tipp : a vége felé kaptok egy ágyút, amit fel kell állítani több helyre.
Fogjátok a gratity gunba az ágyút, és úgy nem tud eldőlni, sőt, nagyrészt csak
azt lövik. Van egy rész a börtönbe ahol elég sok katona jön, ott be kell bújni egy
cellába, gravity gunnal kitartani az ágyút, és kész. A bedobott gránátokat meg
szépen visszadobjátok.
Mellesleg ezt az ágyút vigyétek magatokkal, mert nagyon hasznos hogy nagy a
tűzereje és mindent észrevesz
Asszem lesz egy rész ahol majd sajna ott kell hagyni, de én elég sokáig elcipeltem
-
Soni.20
tag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
bocs ha már válaszoltak rá, egyébként azokat a szörnyikéket talán nem kellett volna megölni

Kaptál egy labdát igaz? Nah, azt dobáld, és oda mennek a szörnyek.
Vágd hozzá a felakasztott katonához, aztán kövesd a faszit. -
Bash
őstag
A topic-ot alaposan megritkítottam, ami most megmaradt, az legyen iránymutató mindekinek!. Nem akarok semmi warez-zal kapcsolatos dolgot meglátni a topic-ban, akik ezt nem értik meg, azok ki lesznek tiltva!
-
Skica
őstag
''a palotában, annál a résznél akadtam meg egy csöppet, mikor a lézersugaras, automata géppuskás szobán kellett átmenni'', itt még nem volt gondom, most 3db oszlopból kellet kiszabadítanom a világító ''gombócot'' a társaimat nem tudom kiszabadítani és van 1db katona akit lehetetlen lelőnöm aki egy teremben van.
.Mit kéne tennnem ? -
Suliro
senior tag
Helló. Elakadtam a water hazardon. Megépítettem a második ugratót a mosógéppel, majd balra mentem. Itt kinyitották a kaput, ez az a hely, ahol az az egyszemű lény van. Nem mozdulnak, nem csinálnak semmit. Nem vagyok képes felemelni a kis tekerővel a kaput, mert nem tudja mozdítani, szorul. Mit tegyek?
-
nemcso
őstag
Egy dolog zavart nagyon a játékban : a folyamatosan az ember útját elálló, és ezért folyamatosan bocsánatot kérő ''segitő''társak hada.

-
Apophis
őstag
Az meg még cikibb, hogy a társak is halhatatlanok: Alyx és Gregory atya- 10 zombi vette körül, mind ütötte, erre prédikál tovább, és félpercenként lelö egyet. Persze közben jön 3 másik. LOL.
Alyx meg vagy 5 tár impulzust bekepott, erre még ö dumál, hogy óvatosan Gordon... LOL -
Hi!!
Volna egy kérdésem, meg egy probléma, ami miatt szívok!
1.: hogyan lehet elinditani a Counter Strike: Source-t? Nincs .exe sem és az 'első' részben működő ''hl.exe -game cstrike'' inditási mód itt nem megy!
2.: A bill. kiosztásnál nincs meg a turbó, nem tudom billentyűzethez hozzárendelni, nélküle meg ugye felkenődök a hídra..... Manuálisan sem jártam sikerrel a .cfg file szerkesztésénél, mert ''+turbo'' tippem nem vált be...
Köszi, és jó játékot az eddigi legjobb FPS-hez! -
nemcso
őstag
Én csak a legvégén feledkeztem el magamról, és pazaroltam a shoti és a magnum lőszerét a Grigory -t körülvevő zombikra.

-
Apophis
őstag
Én Ravenholmban minden zombit ki akartam irtani, mire mindenem elfogyott, és már a 20.-at öltem le pajszerral, beugrott, hogy talán tovább kéne menni...

Elég ciki ez a rész, hogy végtelenül jönnek... -
nemcso
őstag
Én (utólag röhejes módon) a palotában, annál a résznél akadtam meg egy csöppet, mikor a lézersugaras, automata géppuskás szobán kellett átmenni.

-
mr.geeZ
aktív tag
Én valamiért azt hittem, hogy érdemes lesz magamat az átjárófolyosóba bevenni, ahol az ágyúk is voltak, ígyhát 2 ide,1 oda, és shotgun a kézbe. Aztán egykét próbálkozás után sikerült túljutnom, de közben én is rájöttem, hogy a cél itt az, hogy magamat megvédjem, és mindenkit kinyírjak, nem az, hogy bevárjam Alyxot, és őt megvédjem a gunok helyén. Persze a cellás megoldás jobb lett volna erre. Egyébként a játékban ennél a helynél akadtam el kicsit, meg a palotába való bejutásnál nem találtam az ajtót, az a sugár meg folyamatosan lőtt: mindig háttal álltam meg az ajtónak, és nem vettem észre, hogy be lehet ott menni
Egyébként szerintem nem nehéz a játék, persze lehet, hogy HARDon ütősebb, de nincs kedvem újra nekiállni végigvinni egy ideig. -
nemcso
őstag
Itt volt igazán jó, hogy shotija is volt Gordonnak, közelről, bele az ellen képébe...nem semmi hatású.

-
Toness
őstag
válasz
BaliTHC
üzenetére
Az a helyzet hogy én először nem is tudtam,hogy hogyan lehet felállítani az ágyúkat felborított állapotból, ezért nekiestem a katonáknak a saját fegyvereimmel, majd pár óra próbálkozás uttán rájöttem hogy is kell
Lőttem gravigunnal, meg use-al is próbáltam, csak nem emeltem elég magasra hogy egyenesbe álljon, mindenesetre jó kis küzdelem volt. -
BaliTHC
tag
Azért örülök hogy másnak sem volt sétagalopp ez a rész
Persze gondolom a rutinos CS-sek csak röhögnek 
-
Toness
őstag
válasz
BaliTHC
üzenetére
Vidd be őket egy cellába például. Én ott állítottam fel őket, ahol ki lehetett szedni őket. Kettőt az egyik egyet a másik irányba. Ide-oda forgolódtam, állítgattam gyorsan az ágyúkat, közben lelőttem azokat akik fel akarták borítani valamelyiket és sikerült. A végére minden lőszerem elfogyott már, de túléltem

-
Apophis
őstag
válasz
BaliTHC
üzenetére
Van ott egy halom láda és hordó. Barikádozd el az egyik ''folyosókat összekötö folyosó'' egyik végét velük. Érjenek fel a mennyezetig. A 3 ágyúból 2-t rakj a szabadon maradt kijárathoz, 1-et balra, a másikat jobbra nézöen. A harmadikat tedd le és vedd is fel, így is müködik, és néha nézz ki. Elvileg túléled, ha kirohansz felállítani a felborult lövegeket, én legalábbis hardon túléltem.
Utána ne felejtsd el magaddal vinni az egyik ágyút, rengeteg löszert spórolhatsz vele...
Persze nem ez az egyedüli és a tuti megoldás, de poén
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
BaliTHC
tag
Segítsetek egy kicsit!
Ott járok, ahol másodszor kell megvédenem magamat a kommandósok ellen, három automata géppuskát tudok felállítani két folyosón.
De egyszerűen nem tudom megtartani az állásomat, mindig felborulnak a gépfegyverek, és nem tudom időban felállítani őket.
Az a gyanúm, hogy rossz helyre teszem őket, de hova/hogyan kellene?
Vagy egyszerűen csak nem vagyok elég gyors? -
Tégla
tag
hi
na kinek mi a véleménye a játékról?
Ki hol tart vagy már valaki végigjátszotta?
A graviti gunt hol kapom meg?
Mert én még csak ott tartok ahol arra a vizenjáróra felszereltek egy gépfegyvert ez még nagyon az eleje? -
maross
nagyúr
megint elertem vmi bugos reszhez. vonatoknal, ahol eloszor lodoznek sniperek...utana bemegyek egy epuletbe, egy neger ficko bekopog egy ajton, bent egy szoba van, doktornovel, meg 4-5beteggel...a neger ficko csak all az ajtoban, nem lehet tole bemenni...
. beloadoltam mar parszor, de nem moccan
..otlet? -
Apophis
őstag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Elöbb feromonlabda a gödörbe, aztán a bábura, végül jobb clickel megnyomod. Aztán nyitják neked a kaput.
Már vagy 4 embernek segítettem ugyanitt.... egyesek hol el tudnak akadni...
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Olvass vissza pliz

-
Mr.Skyline
senior tag
(#1005) ???
erre valaki tud megoldást, mert még minig szenvedek vele! -
bbchris
senior tag
Ez tudom láma kérdés de : ott tartok a Liftesnél , áll a csaj és nem történik semmi sem , mit csináljak mert se-ki se-be minden ajtó zárva és csak áll . Hogyan szedjek rózsát neki amikor be van zárva minden ?
-
Mr.Skyline
senior tag
Up!
-
Mr.Skyline
senior tag
Sziasztok ismét elakadtam, már bekapcsoltam a feliratozást de igy sem értem mit kell csinálni!
ScreeShot:
Bővebben: link
Chapter 8
HELP please -
Toness
őstag
Sajnos azért vannak hibák a fizikában, viszont nem feltűnőek. Pl: meglököm a hintát és nem akar megállni a mozgása, ugyanakkora a kilengése.
fém hordónak a tetejét lövöm géppityuval oldalraborított állaptoban és nem mozdul, ha az oldalát lövöm, akkor meg gurul el.
Ezen hibák kivételével szerintem tökéletes a játék
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák

- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Próba-szerencse!

. Állandóan elnézést kértek, meg pofáztak hogy sajnálom hogy az utadba állok, aztán bevittem őket egy kis szobába, ahol volt 3 nagy kétajtós szekrény vasból...kaptak rendesen, utána csönd volt 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.Mit kéne tennnem ?

, amugy thx!