- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
stickrs #197093 üzenetére
én az elektro terápia ~2/3áig jutottam, aztán lemondták az időpontot, majd megint stb, én utána nem foglalkoztam már vele, h újabbat kérjek, de nem is igazán használt... szerencsére a 2. oltás után fél évvel (vagy lehet több, nem emlékszem pontosan), amikor jött volna 3. halogattam, majd végül nem adattam be.... utána ~fél-1 évvel később eszméltem rá, hogy sokat javult és tudok aludni stb... de legtöbbet a mozgás javított rajta (amit még folytatnom kellene, mert a mozgástartományom bőven nem teljes még mindig)
tchriss: miért, mi baj van ezzel az eredménnyel? az én teszto eredményem sem lett sokkal jobb, mégis szerintem nagyon jól fejlődöm kondiban (erő és izommennyiség tekintetében is)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI FPV Remote Controller 2
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest