-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
válasz
aelod #152109 üzenetére
Kapszulás hosszú távon nagyon drága.
Szerintem automata kávéfőzőt kell venni, úgy 100 ezer körül már egész normálisat lehet kapni. Tisztított vízzel használjuk és így nagyon tartósnak bizonyult.
A kávé töredéke így, mint a kapszulás esetén. Ki kell számolni, hogy mennyi idő múlva hozza vissza az árát, de éehet meg fogsz lepődni. -
LanyUs
senior tag
válasz
aelod #152109 üzenetére
Mindketten tudjuk, hogy ez nem a spórolás topikja
. Mindenki tolja a lét kajára, kiegészítőkre, bérletre, otthoni kondigépre ezerrel. 1 év alatt kiegre simán el lehet nyomni 200-300e Ft ot, de nekem sikerült ízület védők + vitaminokkal fél milliót is. Hála a BB topiknak
hozzájutottunk -30%-al egy Krups automata kávéfőző géphez, ami kedvezményes áron 165e volt. A svájci gépeket túl drágának tartottam, de ez arányaiban még mindig csak töredéke az éves régi költségvetésemnek. Itt a kávé-kieg. arányra szerettem volna költség oldalról példát mutatni saját tapasztalatból. Ígérem nem offolok többet
HussarF vigyázz ha jól tudom csak a hitel része lett kiterjesztve
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest