- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Apple MacBook
- Egérpad topik
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz
aelod #125489 üzenetére
Andreas Munzer?
Igen, sokan meghaltak, de ne felejtsétek el, hogy NEM az anabolikus szteroidoktól.
Egy Top BodyBuilder naponta 100-150 tablettát szed, és 5-25 ampullányi injekciót kap.
Persze ebben benne van a szteroid, az aromatáz enzimrendszergátló, ösztrogéninhibitor, tesztoszteron, inzulin, tiroid hormonok, vérnyomáscsökkentők, fájdalomcsillapítók, növekedési hormonok, gyomorsavcsökkentők, nyugtatók, antidepresszánsok, kortizolreceptorblokkolók, stb....Egyszer, még valamikor 1990 környékén beszéltem egy Magyar olimpikon súlyemelővel, akitől vettem 2000 szem Nerobolt.
Kérdi, hogy tudom, hogy hogy kell használni? Mondom, tudom, 3x2 tabi naponta. Mire ő csak mosolygott, erre én, valami sületlenséget mondtam tán? Mire ő nem, ő is 3x2-őt használ, csak ő levéllel.......(10 tabi/levél)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged