Hirdetés
Aktív témák
-
macikos
addikt

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
littlelion21
addikt
válasz
Dani82
üzenetére
megint elgurult a gyógyszered? édes Istenem, nézzél már magadba...
senki nem mondta hogy a vaterás szar (ami bármi lehet) = wheyprotein.hu, MP (amelyek elég erős referenciákkal rendelkeznek)
talán ránézhetnél a kibaszott honlapjukra, ne csak itt értetlenkedjél (csak hogy felvegyem a magasröptű stílusod).
-
Dani82
senior tag
válasz
littlelion21
üzenetére
áhh, mind1 is.

-
spammer
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Esetleg ha kifejtenéd, melyik része volt a baromság?
Esetleg a nőknek más izmaik vannak, mint a férfiaknak? Netán a rendszeres futás előnyös az izomépítés szempontjából? Vagy csak félrenyomtál? 
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Gondolom nem edzeni jársz ide, hanem szórakozni, az meg megvolt, a musculus sternocleidomastoideus atta... Nem?

..és nem csúszik lejjebb a törölköző, akárhányszor nézem újra.....

-
philoxenia
MODERÁTOR
Vótam a fegyenctelepen de csak egy-két fegyőr néz be néha....

Mondjuk megtévesztő a cím, hiszen a fegyenceket edzőket kéri oda...
Fegyencedzés itt ! ez sokkal jobb topikcím lenne... vagy Fegyencek ide!Esetleg "Edzés eszközök nélkül!" de az se lenne teljesen igaz, mert azért ahhoz is kell valami a talajon kívül....
Aztán elolvastam a legautentikusabb véleményt a cuccról:
"ez igaz is és nem is. a papucsban koxért remegő gyökerek, akik a strandra építenének izmot, azt hiszem elég egyértelműek. meg azok is, akik a jutubon feszengenek. ez a paul wade ellenben egy fasz, aki ezzel a köpködős módszerrel akarja eladni a szarját. (ez pedig sosem működik, nem kell messzire menni: a magyar piacvezetőt, a scitecet köpködő fszfejek simán csődbe mentek.) fegyencedzés bazmeg, kurvára követendő példa, a legnagyobb példaképek nyilván a börtöntöltelékek! egymás seggbebaaszása is benne van? ezenfelül a modern világ agymosó bőrlehúzó faszágaival szemben (mint edzőtermbérlet meg rápkieg) gondolom a faszkalap ingyen adja a könyvét. kicsit figyelmesebben kéne olvasnod a testépítésről, ez ugyanis nem zár ki egyéb sportokat, sőt. én áltában heti 3 edzést javasolok (a nem csontiknak) és mellette lehet nyugodtan csinálni kiegészítő sportokat. ezt még maga arnold schwarzenegegr is javasolja a könyvében. és NEM, testsúlyos gyakorltokkal NEM építehtő fel komoly izomtömeg, de legalább anynira kíméli az ízületeket, hogy az összes tornász lész ízületi épség-reklám."
Helyesírási hibák az eredetiből, mert klasszikusokat csak szó szerint....
-
Möhe
addikt
Bá-nak bő az esti szókincse
Macikos : májprotkós cullang játszik?
-
spammer
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Meg fog fájdulni a fejed.
Esetleg részletesebben?edzek én is nyakra

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére

-
Manitou
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Beragadt a gomb?

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére

-
Sotho
őstag
Én úgy fogom enni de az arányokat még nem találtam ki, tömegelésen kívül nincs más tapasztalatom

Ajánlani nem ajánlok semmit akinek kell az megveszi oszt jóvan nemcsak ettől lesz valaki ronikólmen
A myprotkós meg stillmassos cuccok is igy mozognak nekem praktikus hogy csak elszaladok érte aznap.
-
Dani82
senior tag
válasz
macikos
üzenetére
Köszi Macikos, tudom mi a WPC "szakmai" jelentése, csak mint márka nekem a WPC az ez:
Ilyet meg szedjen akinek két anyja van
Szerk: A zacskós kategória prominense a címke szerint a Bulkfood által gyártott Whey Protein Concetrate 80%, amely az USÁ-ból származik. 2000/kilóért, hát persze! A cég valóban létezik, valóban kapható náluk ízesítetlen fehérje, de az 100 fontos tételben (45 kiló), szállítási költség és vám nélkül is jóval drágább, mint ez a csoda. Ráadásul mint megtudtuk, ez Magyarországon belül már másodkézből jött, így dupla árrés is van a 2000Ft-on. Valaki üzleti zseni, vagy mi vagyunk nagyon hülyék, mert azt képzeljük, hogy valaki egy amerikai cég nevét ragasztja kamuból a zacskójára. A címke persze fénymásolt. A mért fehérjetartalom pedig 12%, vagyis ez is kb. 500 forintos ipari savópor.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére

-
macikos
addikt
válasz
Dani82
üzenetére
Ha átlátnád a táplálékkiegészítő ipart, akkor nem írnál ilyen hülyeséget.
WPC80, tehát Whey Protein Concentrate 80%
Nagyon ritka fehérje... Minden tápkieg gyártó ezt használja... Mindegyik. Megveszik a beszállítóktól, az üzemükben kevernek hozzá ízesítőt, beleteszik a szép designos csomagolásba, amire rá van írva, hogy génaktivátor protein mátrix és szépen eladják neked 2-3-szoros áron. Te meg megveszed, mert azt hiszed, hogy azért, mert egy profi testépítővel van reklámozva, így ez a legjobb a piacon és te is olyan leszel, mint a reklámarc.
A másik, amit gyakran használnak, a WPI (Whey Protein Isolate), tejsavó izolátum kb. 90% fehérjetartalommal. Szokták keverni is a kettőt. Ez jóval drágább alapanyag, persze be lehet hülyíteni az embereket, hogy ha ezt isszák, akkor jobban járnak, mint a koncentrátummal. Igen, jobban járnak, a versenyzők, meg a profik. Mondjuk jókat röhögök, amikor emberek 2hónap edzés után, nulla izomtömeggel valami izolátumot vesznek, mert neki ez kell, mert ők "versenyzők" lesznek és ezzel fognak szálkásítani...
-
Sotho
őstag
Ízesítetlen már vettem tőlük cuccot itt adtam el a ph-n mert nemízlett
de amig ettem jó volt éreztem az ereimben mint mikor jól bezabál az ember ebből a szempontból én még jobb vagyok mint a bunny.
De most hc leszek és rogyásig vagyok itthon csokikrémmel.
ezaz
Elég közel van hozzám a lerakatuk és már beszélgettem a sráccal ők tonnás tételben nyomják a tejipari cuccokat ez csak egy része, annó 10kg zsák volt a legkisebb kiszerelésük. -
Ijk
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Hobbi szintű testépítéssel össze lehet hozni olyan formát mint a profi sportolóké. Más hobbi szintű sportolással viszont nem.
Nem a testsúly, testmagasság számít, hanem az arányok. Ez elsősorban esztétikai sport.
100 kilós egykezeseket pedig nem kell mozgatni, és gépeken is lehet dolgozni. Nem arról szól az egész hogy hány kilót tudsz megmozgatni. Viszont van akinek az is fontos, vagy fontosabb ha erőemelői ambíciói vannak.Sotho: Ha a fegyencedzés nem is, de azért remélem a testépítés témakör még belefér a gyúrós topikba.

-
Sotho
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Csak ha töltesz vele.
Btw ha valakit ha érdekel tejporos német wpc 80 szóljon veszek egy 5kilósat jövő héten de nekem annyi nem kell szívesen eladok belőle pár killát 3,4k-ra jön ki/kg asszem de rákérdezek.
-
Manitou
veterán
válasz
wertigo1984
üzenetére
Szerintem nem
de ma/holnap kiderül. A shock trerapy-tól annó 2-3 órát fetrenngtem mire elaludtam lefekvés után. De fél adaggal szerintem már jobb lesz a helyzet alvásügyileg is. . -
philoxenia
MODERÁTOR
Neked a nem testépítő , nem sportoló? Néha úgy érzem...

Mitől lesz valaki testépítő? Bizonyos méret alatt nem? Itt már az is szóba került, hogy ha valaki alacsony, már nem az igazi, ki határozhatja meg egyáltalán, hogy milyen mérettől, napi, heti, havi, évi, hány edzéstől lehet az? Aki szalonnát eszik az már nem lehet az? bár nemrég már az alma is szentségtörésnek minősült egy topiklakó szerint... Természetesen a hobbitestépítésről beszélünk, nem a versenyszerűről...
Nem edzőteremben edzve nem megy a dolog? Poénnak jó néha az egykezes 100kg-os súlyzó, de azért legyünk őszinték, azért az ember, aki azzal szériázik, nagyon ritka... Ráadásul a gépmentes edzés már szentségtörés? Pedig:[link]
Mikor kezdhető el? Hány éves korig? Hány kilóig? Hány kilótól? Szerintem nincsenek ilyen szabályok...

-
Manitou
veterán
válasz
Manitou
üzenetére
Na megjöttem, pam pam.
Szóval a tesztalany edzés előtt 1 adag BSN Hyper FX volt.
Háát. Bazzeg majdnem ott vesztem. Kicsit túlpörgetett. Ebből engem fél adag is fejreállít szerintem
Szóval jó lesz ez, legalább sokáig kitart majd. 
Miután megittam vagy 10-15 percig kicsit hidegrázásszerü borzongásomn volt, de mire a terembe értem elmúlt. Ha hasonlítani kéne más NO fokozóhoz, akkor Superpump 250 & Shock Therapy keveréke kb érzésre.
Előkerültek a 32-es egykezesek vállból nyomásnál, meg mejjnél is.
-
Ijk
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Te amúgy láttál már testépítőt, vagy tudod mi a testépítés egyáltalán? Mert néha úgyérzem nem igazán.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Woodslave
üzenetére
Körülbelül... Azaz körül igen, de belül nem...

Gondolom arra gondolsz, hogy hetente egy guggolás és utána sprintelsz 5-6 kilométert, meg levezetésképp futsz másik ötöt egy meccs alatt...
A szép láb meg egyébként sem attól szép, hogy egy méter a kerülete, az izomzat akkor szép, ha kidolgozott. Szerintem.
-
Woodslave
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
dupla, ma kimaradt, holnap edzek viszont egyet.

-
Woodslave
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
hagyjuk már ezt.. Annyira utálom amikor pl. a szabad súlyos gyakikat profi tornászok képével "reklámozzák". Igen ilyen izomzatod lesz heti 6-10 fociedzéstől 1x év után (+ már súlyzóznak is remélem, gondolom) Nem lehet összehasonlítani azzal, hogy huszonévesen vagy neadj harminc elkezdessz edzeni. Mondjuk egy focista lábat heti 1 guggolással össze lehet hozni

-
Möhe
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
nekem az is elég lenne ha olyan seggem lenne,egész nap a kezemen ülnék

szerk: a hangsúlyt a lábra értettem ,nem a jó focistára

kijaza CR ?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ijk
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen valószínűleg a lába miatt.

-
asuspc96
senior tag
Na 69 kg... megy ez...

-
Möhe
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
-
Ijk
nagyúr
Nem tudom mi van velem, de úgyérzem teljesen kimerültem fizikailag, pedig heti három edzést csinálok meg egy úszás. Hozzáteszem az utóbbi négy hetet alaposan megnyomtam, minden edzésemre rátettem egy lapáttal.
Remélem tudok egy jót aludni, vasárnap az úszást is inkább aerob jellegűre veszem. Aztán majd meglátom hétfőn, de lehet hogy itt az ideje egy hét pihenőnek.
Nem is emlékszem hogy az elmúlt másfél évben volt-e olyan hét hogy nem mentem edzeni. -
spammer
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Hát most nem soroltam fel az összes lábgépet
Vagy mire gondolsz? Nem " csak nőknek való", mint pl. a pinatárogató gépek (azok sem csak nőknek valók persze, de férfiak szerintem nem nagyon szokták használni
) -
philoxenia
MODERÁTOR
-
Ijk
nagyúr
válasz
laci06
üzenetére
Ugyanúgy mint férfiaknál. Kezdetben átmozgatáshoz, szoktatáshoz teljes test edzés pár hónapig, aztán alsó-felső testre bontani.
Szabadsúlyos gyakorlatokat nem kell erőltetni, guggolás is mehet erőkeretben. Bicepszgépek nem tudom máshol milyenek, nálunk szar, így arra kétkezes állót javaslom.
Továbbá kajálással kapcsolatos dolgokról világosítsd fel. -
spammer
veterán
válasz
laci06
üzenetére
A lányoknak sem kell másképpen edzeni, ugyanolyan izmaik vannak, csak kisebbek, gyengébbek.

Átmozgató edzés egy jó ideig, aztán majd lehet alakítani. Fenékre kitörések, guggolás. Csajos gépek a pinatárogatók (combözelítő-távolító) meg van még ilyen hátrafelé lábemelő (nem tudom mi a neve), az is jó fenékre (elvileg).
A rendszeres futás (ha sokat fut, tehát sportszerűen, nem csak néha úgy kardióként) nem előnyös, ha izmot akar építeni, szóval ezt vegye figyelembe.
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Tudom, megint eltűntem, de most egy kis segítséget szeretnék Tőletek kérni...

Fogok menni egy lánnyal edzeni, és azt mondtam Neki, hogy segítek Neki valami edzétervet összepakolni. Nah most nekem fogalmam sincsen, hogy a lányoknak hogyan kellene edzétervet csinálni, és ebben szeretném a Ti segítségeteket kérni.Amit tudni kell a leányzóról: Nincsen elhízva egyáltalán, sőt, nagyon vékony, és inkább hízni szeretne, vagyis nem a fogyás a cél. Leginkább az erőnlétét szeretné alakítani, egy kis izmot magára szedni (pontosabban a csontjaira, mert tényleg nagyon vékony), és a fenekét pedig formázni akarja (melyik lány ne szeretné...
).Mit kezdjek vele? Fut rendszeresen, vagyis nem a tök 0 az erőnléte. Jól tudom, hogy az Ő célját legjobban a kis súly, magas ismétlésszám segítené? És a gyakorlatok maradhatnak nagyjából azok, mint mondjuk nekem, persze kiegészítva pár csajos géppel?
Nagyon szépen köszönöm,
Laci -
Manitou
veterán
Na ez ütős cucc lesz már érzem
Ha este nem jelentkeznék, akkor ott vesztem a teremben

-
spammer
veterán
Aszondja Katalin Béla bá az új bunniTV-ben, hogy a lábát leszámítva neki nagyon fos genetikája van. Szóval még van remény, hogy izmosak lehetünk, te is Tomics

Amúgy nem lehetett rossz a bbgymes beszélgetés Bécivel, legalábbis a videó alapján eléggé őszintén dumált a sportról, ha nem is mondta ki szó szerint a dolgokat, de azért érthető, és látszott, hogy nem akart mellédumálni nyilvánvaló dolgokról (gogsz).

-
tween
őstag
Tomics máig kitartó!

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
King kreatint szedett már valaki?
(Csak, hogy a szkájtekes témánál maradjunk
) -
Tomics
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Örülj hogy 50 leszel, én örülök ha a 35öt megérem

Tavasszal nyithatod
Legalábbis addigra eltűnik a búvárruha, hogy izmos leszek-e vagy sem majd eldöntitek ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ijk
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Én szoktam almát enni, sőt szőlőt is. Még egy komoly diétában is mehet szerintem mértékkel gyümölcs, úgyse ezen szokták elbaszni, ezt mindenki tudja.
Az hogy versenyzők lemennek 6%-os testzsírra az meg ugye abnormális dolog, már rég nem az egészségről szól. Itt úgysincs olyan a topikban, sőt 10-12%-os se nagyon, abba pedig már lazán belefér némi csalás, nem csak gyümölcsökkel. -
Sotho
őstag
válasz
macikos
üzenetére
Betol az ember 20 kúpot Tudom már miért járnak olyan furcsán a teremben páran.

Olyan szinten összezuhantam idegileg múltkor majdnem elaludtam vállazás közben.

Arginin, glutamin, koffein, taurin, carnitin ,egy icipici kreatin kombóra gondoltam gumicukorral és sok vízzel, cvitaminnal. -
Sotho
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
49,9 cm karral könnyű egyetértened.
Valami durva pörgetőt mondjatok mostanában nagyon enervált vagyok a teremben nem tudok koncertálni.

-
deniro2
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Nem véletlenül cserélődik ebben a topikban kb. 2 évente a gárda 90%-a... Elkezdenek edzeni, hc arcok, versenyző táplálkozás, etc., aztán vagy kiégnek és abbahagyják az egészet, vagy rájönnek, hogy hosszútávon így ez fenntarthatatlan és kialakítanak egy élhető rutint...
Én már rájöttem, hogy igazán izmos soha nem leszek, de fonnyadt szar sem szeretnék lenni 40 éves koromra, ezért úgy csinálom az egészet, hogy mellette normális életet tudjak élni és 15 év múlva se okozzon problémát, hogy edzeni kell.
Ebbe nemhogy az alma, de a sültkolbász is simán belefér...
Persze mindent mértékkel. -
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ja lehet, de nem mond már hogy sajnálod ezt a két szennyrádiót (amiből ráadásul az egyik 1 az 1-ben ugyanaz maradt (narancsszínű
) a pirossal meg jól megcumiztatták a szocikat, de nem kell válaszolni, mert ne offoljunk ilyennek.A mai edzést azt hiszem kihagyom még mindig taknyom nyálam egybefolyik, és nem tudom megállni, hogy ne pózoljak félmeztelenül a hideg teremben...

-
Dani82
senior tag
-
szőröscica
addikt
Tegnap melleztem egy tűrhetőt. Ma kar és egy kis aerob levezetés lesz.
-
spammer
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Halgass BBRádiót
Amúgy hihetetlen mocsokszar az összes kommersz rádió, van 20 track, aztán az megy egész nap... Én meg hülye vagyok, mert hallgatom... De amikor elkezdenek pofázni (főleg a reggeli műsorsávban), akkor legszívesebben felgyújtanám őket
Class FM-en óránként hírek bazzeg, annyi minden történik az országban, hogy óránként híreket kell mondani. -
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
soha nem hallgattam, lexarom. A slágert meg pláne nem sajnáltam. Most kezdek a petőfiről elkapcsolni a délutáni műsorban már nagyon sokat pofáznak
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
on
ezért aztán nagyon sok értelme volt kinyírni az évtizede sikeres két régi rádiót, hogy a milyen jó feltételekkel megkapja a sávot két olyan cég aki garantálhatóan nem fogja majd befizetni azt amit vállalt aztán csődbemegy...
hungarisztán rulez
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
jó ez a cél, ha eljárok kocogni, akkor azért csináljam mert jól esik, nem feltétlenül a maratonra készülők programját követem, vagy mert azt gondolom, hogy a sprint megfelelő a kondicionálásra, zsírvesztésre, nem fogom Usain Bolt programját követni...
De azt mondom, ha valaki verseny szinten akar készülni, mert az a célja, hogy egyszer "jól" nézzen ki és csináljon egy fényképet, akkor hajrá, monjduk abba is beleférne az alma, de tök mindegy

Deniro: ja majd felnőnek
Spammer: én se a gyümölcsdiétára gondolok, de az hogy egy átlag diétába belefér-e az alma? Már a kérdés is nevetséges, nemhogy egy olyan válasz hogy nem...

Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Napelem
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Esetleg a nőknek más izmaik vannak, mint a férfiaknak? Netán a rendszeres futás előnyös az izomépítés szempontjából? Vagy csak félrenyomtál? 
volt a jutalom