Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Pocok256
veterán
-
-
Pocok256
veterán
Na jó igaz megkért , hogy ne avassalak be titeket ebbe, de már nem bírom ki, hogy egy ilyen tisztességes és normális embert ennyire aláztok

Én szoktam neki küldeni adatokat, és igen komoly munkát végez vele ! Elég komolyan segíti a fejlődésemet és a kondíciómat. Nem mellesleg tényleg igen izgalmas amit végez és becsülendő.
-
Pocok256
veterán
Hmm kíváncsi lennék erre a 100% BEEF PROTEIN -re milyen lehet
Legalábbis a 100% Whey Pro -hoz képest. Pro Kontra mindkét oldalon. -
Pocok256
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Hogyne igyál reggelre egy feles étolajat megoldja hidd el

-
Pocok256
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Lehet az is megteszi tényleg
és akkor marad kogszra is pénz 
-
Pocok256
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Tudom ajánlani

-
Pocok256
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Két kezemre is sok lenne

-
Pocok256
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Fogyáshoz fölösleges ez a termék.. Izmaid épülését szolgálja csak. Megfelelő kajával ez bőven helyettesíthető, főleg egy kezdőnek.
-
Pocok256
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Jaj értsd már a poént

-
Pocok256
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ja csak nem pont annyira fog fájni

-
Pocok256
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Hmm adja neki minden elismerésem

-
Pocok256
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ha ismered az alanyt akkor oké, de így árnyékok és színátmenetek miatt 100% -ban azt mondanám, hogy fotobolt...
Nem az izmosság miatt hanem mert annak néz ki... persze lehet, hogy csak szar szög

-
Pocok256
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Igen komoly mert ha valamit csinálok akkor vagy normálisan vagy sehogy kóláról is leszokóbán vagyok direkt ezért, most már csak heti 2-4 liter megy le a napi 3 helyett.
Másik meg igen rossz a lelkiismeretem ha sz*rul csinálom mert undorodok a mostani kinézetemtől mert elvagyok hízva és kb zsírmalacnak lennék max jó... és ez ellen szeretnék megtenni mindent. -
Pocok256
veterán
Hmm, a túróval nem igazán szimpatizál a gyomrom viszont a savósajt tetszik neki meg nekem is

Azt lelkiismeret furdalás nélkül zabálhatok túró helyett ?
-
Pocok256
veterán
Na majd kaptok a fejetekre 3 hónap múlva after - before képeket xd
-
Pocok256
veterán
Na ma melleztem egy hatalmasat és betoltam egy fél oriás pizzát (darálthús, sonka, bacon, szalámi, tojás) meg 3 liter colát és most a bűntudattól sírok a sarokban

-
Pocok256
veterán
válasz
macikos
üzenetére
Az ápolatlanság és a bőrkeményedés nem ugyanaz.... Ez olyan mint egy autószerelőt azzal basztatni, hogy meglátszik az olaj a kezén ... Próbáld lemosni ... lehetetlen... Ez a munkával avagy az edzéssel jár.
Amelyik csaj meg olyan élettelen picsa, hogy emiatt leszól, az mehet bányába sót hordani... -
Pocok256
veterán
Most komolyan kenegetitek itt seggápolóval a kezeteket amivel eléritek, hogy puha lesz és újra kitörik és fájni fog... ha nem kennétek kb 3 hét alatt nőne rá egy ordas bőrkeményedés és onnantól nem fájna már többet, ehelyett itt szenvedtek idiótábbnál idiótább kenegetős babapopsi krémmel és picsogtok mint valami szűzk*rva, akit megakarnak taperolni...
Légy férfi élj bőrkeményedéssel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pocok256
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jó lenne ez csak ne lenne ilyen kapa hangja

-
Pocok256
veterán
Na akkor gyerekek milyen fehérjét vegyen az ember fia, ha akar egy keveset csípni edzés után ?
-
Pocok256
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Nagyon jól tudom mit beszélsz elég csak megkóstolni egy vadon lőtt fácán húsát (tudom nem szabad ilyet csinálni
) Vagy egy tömegcikk csirke húsát. Kis városban nőttem fel ahol csirke tartás és házi növény termesztés megy nagyüzembe mindenhol. Nem mellesleg néha néha betért a vad hús is anno hozzánk ... ami azért egy teljesen más kategória mint a rendes hús. -
Pocok256
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére

Epic
-
Pocok256
veterán
válasz
üzenetére
Igen a probléma tényleg itt kezdődik.. saját ismeretségi körömbe is látom, hogy elkezd gyúrni és már első hónapban veszi a tömegnövelőt meg minden istencsapását...fél év múlva már szúrja magát aztán heppajkodik, hogy milyen imba lett... Ez egy sport ! ami fegyelemre TÜRELEMRE és önkontrollra tanít ... aki ezt nem érti meg, csak sajnálni tudom...
ui.: a sport részét telibesz*rom az engem nem érdekel mielőtt még rákap valaki

-
Pocok256
veterán
Hát a rossz étkezés könnyen meglehet be kéne szerválnom valami multivitamint mert a hetente 1 db alma és 1 db répa nem hiszem hogy elegendő

Köszi amúgy a sok jó tanácsot megfogadom őket
Megnézem mit lép a szervezetem először is a cukormentes dolgokra. Bár szerintem benne van ez is , hogy igénylem a cukort mert egy fincsi cukros kóla után felpörgök és happy is vagyok ugye 
Régebben szedtem notropilt rendszeresen az kiváltotta a kolat meg az energiaitalt

-
Pocok256
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ahhoz kell , vagy 1 óra mire leér

Az jó mert 1 órás meccseket szoktam pont játszani dota 2 ben XD -
Pocok256
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Cukormentes cola rosszabb mint a sima
(több benne a káros cucc)Na szóval én nyitott vagyok mindenre

R2D20208 :
A taurint komolyan írtad ?macikos:
Könnyen meglehet nem vagyok orvos, és az is meglehet, hogy hülyeséget mondtam a koffeinnel. Ha mégis a cukor miatt vagyok kába akkor mit tudok tenni ?spammer :
A teával csak egy baj van, hogy fél oránként rohangálhatok wc re
-
Pocok256
veterán
válasz
rgeorge
üzenetére
Lehet a kávé lesz a megoldás ...
Csak az a baj, hogy azt nem lehet folyamatosan inni. Ha lenne cola csak cukor nélkül az lenne a király mert koffein van benne és tetejébe jó sokáig is lehet inni
Napi 3-4 liter vizet lenyelek normál állapotban, ezért volt jó a cola mert azt ihattam egész nap
olyan ez nálam mint másoknál a cigi. Egy kávé nem tudom, hogy tudná helyettesíteni, de lehet akkor átállok arra.Koffein nélkül meg nem tudok élni vagyis meg vagoyk én, hogy nem iszom 1-2 hétig, de akkor addig olyan vagyok mint egy mosott sz*r.

-
Pocok256
veterán
Ha már itt vagyok segítséget is kérek. A probléma az , hogy energiaital és cola függő vagyok. Ha nem iszom meg a napi 2 és fél liter colamat vagy 2 doboz energiaitalomat akkor képtelen vqgyok a gondolkodásra szinte egesznapot át alszom. Viszont egyik sem kifejezetten egészséges, főleg nem a cola... Kéne helyettük valami kevésbé káros cucc ami ugyanúgy tartalmaz koffeint de egyébb hizlalo cukrot és egyebet nem. Valami javaslat ?
-
Pocok256
veterán
Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De így nem félelemből hanem kontrázásból

Legalábbis a 100% Whey Pro -hoz képest. Pro Kontra mindkét oldalon.

és akkor marad kogszra is pénz
Egyéniségem és a lelki világom tükrözi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)