Hirdetés

Aktív témák

• delacroix

csendes tag

Nem kell vitázni :) tényleg mindenki azt vesz amit akar. Amúgy ha megnézitek a 3dmark 2001 se-t mondjuk a sárkánynál.. a képmiöséget arra kel érteni, hogy fél centivel késobb homályositja el? mondjuk a háztetot nézd meg. A játékban senkit nem izgat sztem hogy milyen szuper képminösége van kivéve talán 1-2 embert akinek van ideje leállni a falban gyönyörködnie mondjuk q3 alatt :) persze vanak más játéko is ahol lehet-lehetne érezni, de az nvidiások szemei már ráálltak a ''gyenge'' képminöségre :) Mire is megyünk egy ati-val? szép tvout, kevésbé zajos a 8500as a gf4hez képest. Mit kapunk cserébe a halkságáért? Ha kiveszed az ati kártyát és felraktad a drivert meg a control panelt, soha nem tudod levenni a drivert bármennyire is szépen nézel rá :) tok jo. De vegyk az uj nvidia 40.41es drivert? láttáok a gta3at alatta? mintha nem jol illeszkednének azok az utak egymáshoz... ejj :) az elözö driverrel nem volt ilyen gond. Ez éppen gf4 4200as. De nézzük mi történik gf4 440mxel? olvashatatlan a gta ''star new game'' és hasonlo dolgai minden betü csak egy sáv. Eloszor egyedi hibára gondoltam, mert abban a gépben aznap fordult meg az ati is. Át egy másik gépbe amiben elotte gf2 gts. Ugyan az a hiba. Szoval ez mx lenne? nem tudom nem is izgat, a gta patcholva volt. Végül láttam ezt a sok joeredményt és ugy döntöttem gf4. a 3dmarkban 500pontot vert a club3d radeon8500ra, ami nem sok de nem is elhanyagolhato. a gf4mx meg szinúgy kb 400-500 pontal ért el többet a gf2 gtsnél, sajnos pontos eredményeket nem tudok mondani nem tegnap történt az eset. Szoval kompatibilitási hibák vannak, ati pl a falra generálta az árnyékot az egyik játékban, és a falo külön emberként mozogtak mikozben máshol kellett volna lenniük. Tök értelmetlen dolog vitázni, mind2 hibás vhol, mindenkinek más a hiba.

Aktív témák