Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Egérpad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
delacroix
csendes tag
Nem kell vitázni :) tényleg mindenki azt vesz amit akar. Amúgy ha megnézitek a 3dmark 2001 se-t mondjuk a sárkánynál.. a képmiöséget arra kel érteni, hogy fél centivel késobb homályositja el? mondjuk a háztetot nézd meg. A játékban senkit nem izgat sztem hogy milyen szuper képminösége van kivéve talán 1-2 embert akinek van ideje leállni a falban gyönyörködnie mondjuk q3 alatt :) persze vanak más játéko is ahol lehet-lehetne érezni, de az nvidiások szemei már ráálltak a ''gyenge'' képminöségre :) Mire is megyünk egy ati-val? szép tvout, kevésbé zajos a 8500as a gf4hez képest. Mit kapunk cserébe a halkságáért? Ha kiveszed az ati kártyát és felraktad a drivert meg a control panelt, soha nem tudod levenni a drivert bármennyire is szépen nézel rá :) tok jo. De vegyk az uj nvidia 40.41es drivert? láttáok a gta3at alatta? mintha nem jol illeszkednének azok az utak egymáshoz... ejj :) az elözö driverrel nem volt ilyen gond. Ez éppen gf4 4200as. De nézzük mi történik gf4 440mxel? olvashatatlan a gta ''star new game'' és hasonlo dolgai minden betü csak egy sáv. Eloszor egyedi hibára gondoltam, mert abban a gépben aznap fordult meg az ati is. Át egy másik gépbe amiben elotte gf2 gts. Ugyan az a hiba. Szoval ez mx lenne? nem tudom nem is izgat, a gta patcholva volt. Végül láttam ezt a sok joeredményt és ugy döntöttem gf4. a 3dmarkban 500pontot vert a club3d radeon8500ra, ami nem sok de nem is elhanyagolhato. a gf4mx meg szinúgy kb 400-500 pontal ért el többet a gf2 gtsnél, sajnos pontos eredményeket nem tudok mondani nem tegnap történt az eset. Szoval kompatibilitási hibák vannak, ati pl a falra generálta az árnyékot az egyik játékban, és a falo külön emberként mozogtak mikozben máshol kellett volna lenniük. Tök értelmetlen dolog vitázni, mind2 hibás vhol, mindenkinek más a hiba.
Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos autók - motorok
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- 65" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor -Panasonic TH-65LFB70E - Több db
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Acer Nitro XV240YPbmiiprx Gaming monitor, 24", IPS, 2 ms, 165Hz, 1920x1080, FreeSync, HDMI, DP
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest