Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flame_
tag
válasz
gurubefree
üzenetére
Vagy erre a Golem-re gondol, amit szövetségesként tudsz megidézni magadnak, vagy M.O.X.-ra, akit majd a linkelt oldalon leírva tudsz "beszerezni". Én amúgy ez utóbbira tippelnék.
Wikit amúgy javaslom gyakori olvasásra, pláne az elején. Az első héten többet olvastam, mint játszottam
Pedig akkor aztán ment a kockulás. Nem bonyolult megérteni, csak hát bele kell tanulni, és erre jó. -
Flame_
tag
-
Flame_
tag
Fenébe, már nem tudom szerkeszteni... mindegy, lényeg, hogy az aktuális napi Zaishen Quest az A Time for Heroes, avagy az Eye of the North utolsó "missziója", a Great Destroyer lecsapása.
Bárkinek szívesen lefutom ingyen (elvégre mind magyarok volnánk
) cirka egy perc alatt akár normalban, akár hard mode-ban. Vagy mindkettőben. Esetleg többször
5000 XP, 1000 gold, 2500 Deldrimor pont és 40+100 copper zaishen coin karakterenként - nem kevés, ahhoz képest, hogy közel nulla erőfeszítés. Nektek nem is kell semmit csinálni, csak felvenni és aztán állni a láva szélén. Egy kikötés van: egyszerre maximum négyen. IGN: Anastazia Beerlover. -
Flame_
tag
Pontosan melyik ez a misszió?
Elvileg amúgy úgy megy a dolog, hogy tudjátok egymás nevét, elmentek egy azonos outpost azonos disctritjébe, és egyszerűen a party ablakban (ami a "P" betű nyomogatására tűnik el és fel) beírja egyikőtök a másikótok nevét, és a + gombra kattint. Ekkor meghívja a partyba. Ha az összesített csapat túl nagy lenne - pl. mind a ketten hárman vagytok, miközben 4 a limit - akkor erre figyelmeztet: "The merged party would be too large". Érdemes erre figyelni, de ezen kívül ez pofon egyszerű.
Ritkán még lehet az, hogy éppen frissítés volt, és egyikőtöknek már megvan, de a másikótoknak még nem. Ilyenkor pont az áll elő, hogy elvileg látnotok kéne egymást, de a gyakorlatban mégsem. Mondjuk ilyenkor a régi verziót futtatónak a chat ablakban igen intenzíven írja a játék, hogy lépjen ki majd újra be, szóval csak nem erről van szó
Már csak azért is, mert 17-én volt legutoljára frissítés, és csatlakozáskor automatikusan telepíti azt...
Ha még ez sem, akkor human error... nem teljesen azonos a district, nem azonos az outpost. -
Flame_
tag
válasz
maszekember
üzenetére
Ferndale-ben mi? Vanq? Akkor este sajnos nem, de ma estefelé akár mehet is

-
Flame_
tag
Egy pillanatig nem állítottam, hogy nincsenek ilyen guildek
Pusztán, hogy rengetegen szerteszéjjel vannak pici, gyakorlatilag inaktív guildekben ahelyett, hogy összeállnának. Fogalmam nincs ez a játékosok mekkora hányada, de szerintem van akkora, hogy érdemes legyen beszélni róla.Mellesleg ilyen "jobb" (sok aktív taggal és programokkal bíró) guildekről egyáltalán hogyan lehet értesülni? Próbáltam a hivatalos wikit szűrni (hátha karbantartják), de ott momentán a nyelvi részen 4 a nemzetiségi részen 11 magyar guild van

-
Flame_
tag
válasz
maszekember
üzenetére
Most egy allyról van szó, ami 3 guildet számol, vagy egy guildről, amiben ketten vagytok aktívak? Ennyit bocs, de a jelenlegi guildem is fel tud mutatni, gyakran még a többszörösét is

Közös játékról viszont bármikor lehet szó, amikor fent vagyok. Elonát ha végre kipörgetem, akkor már mind a négy részben vanq, egyébként napi zaishen quest és bounty (több karival is), dungeon, EotN HM sztorikönyv, ilyenek jöhetnek. IGN: Anastazia Beerlover, Aimin For Teh Lulz, Immanis Ignium Icus (valamelyiket csak jól írom le a háromból, elsőre
) -
Flame_
tag
válasz
imbahayabusa
üzenetére
Hajjaj
Még túl sok is. Mindenki ragaszkodik a saját guildjéhez - ami valahol érthető, csak ezáltal gyakorlatilag nincs élet, mert csomóan a 2-3-4 emberes (de jellemzően 10 fő alatti) guildjükben dekkolnak, ahelyett, hogy mondjuk superguildeket hoznának létre, legalább 50 vagy inkább több aktív taggal.Engem inkább az érdekelne, hogy van-e normális és nekünk megfelelő (18+, kurzick) ally, akiknél van hely és valami történés is. Nos?
-
Flame_
tag
Hétvégén valaki egy EotN HM sztorikönyv töltés? 1-2 ember már van, aki akar jönni szóljon. Skype vagy hasonló előny, de nem feltétel.
-
Flame_
tag
A héten estefelé farmolgatni fogok pár órát. Valakinek kell normális req-val maximum sebzéses fegyó? Ilyesmik potyognak:
http://img142.imageshack.us/img142/1702/29191283.jpg
http://img403.imageshack.us/img403/1922/54694877.jpgÁltalában kard, pajzs, fejsze, kalapács, íj, pálca és offhand hullik, ritkán staff. Mind inscribable, természetesen.
-
Flame_
tag
válasz
maszekember
üzenetére
Aztán alliance van-e, és ha nem akkor Kurzick vagy Luxon?
-
Flame_
tag
Miért lenne erős? Már önmagán belül is hatalmas különbségek vannak. Pl. itt meg itt Charr Homelands-et csodálja aki akarja. Láthatóak a szokásos gyengusz megoldások (pl. az elsőn azt a két csomag fűt nézd meg, ami csak egy-egy textúra odab@szva
), de az összkép még mindig jobb, mint máshol. Az ide tartozó három kis terület simán odaveri Pre-Searing Ascalont. Ironikus, hogy pont a Charrok laknak errefelé 
Havas táj? Van az is elég: 1, 2, 3, 4. Ez ugyanarról a szakadékról és környékéről készült. Épp nem szakad a hó, csak szállingózik néhány szem. Végigjátszottam Southern Shiverpeaks-t normalon és majdnem HM-ben is legalább egyszer. Kétharmadát mappeltem, (ahogy egész EotN-t is egyébként). Ehhez és a többi területhez, az ott látható tájakhoz még csak fogható sem volt sehol a Proph-ban. Éles mipmap váltásokat annál inkább láttam
A Prophecies-féle dzsungelt meg az EotN-ban találhatót meg nem is éri meg elkezdeni összehasonlítani, olyan mérföldesek a különbségek. Hiába ereszkednek le kábé ugyanolyan kinézetű pókok és vannak nagyon hasonló megoldások. Idővel sokkal több mindent kihoztak ebből a motorból és a megadott gépigényen belül.Tetszhet mindegyik (nekem is bejön), de hogy tényszerűen hasonló szinten lennének, azt aligha lehet komolyan állítani.
1680x1050, maximum grafika, 4xAA&16xAF driverből erőltetve, best texture filtering - mindez egy négy generációval ezelőtti SM2.0-ás ATI kártyán. Igyekeztem egyiket-másikat úgy lőni, hogy közeli és nagyon távoli dolgok is legyenek - ezeken például világosan látszik a kidolgozatlanság.
-
Flame_
tag
A tetszés szubjektív kategória, én ilyenekkel nem foglalkozom
Propheciesben rég elavult (ejtsd: csutkára húzva is bűn ronda) a grafika - bár legalább bármin elfut. A fél játék (vagy inkább a kétharmada) gyakorlatilag egy tutorial terület (<lvl20, <maxAR, <maxDMG), egy normális buildet alig lehet összerakni. Elite skillek, attribute questek későn jönnek. A missziók legalább néha változatosak és reális kihívást jelentenek, még sokadjára is 
Egyébként nem te vagy akkor, akinek csak az van meg? Esküszöm valamiért erre emlékeztem, de most azt hiszem keverlek valakivel

Herokkal való szarakodás?
És mesélj már, hogyan csináltál meg nélkülük komolyabb missziókat hard mode-ban, vagy vanquish-eket? Ráadásul nem kell velük szarakodni, ha nem akarsz. Csak nagyon ajánlott, ha szeretnél egy MM-t a csapatban, vagy valami speckóbb buildet. Mikromenedzselhető protective monk = süti
A minimum amit csinálni kell Nightfallban, hogy minden misszióhoz tartozik egy "required hero", akinek ott kell lennie a listában. Amikért sosem kell szaladgálni, mert már rég ott vannak. Beteszed az alap felszereléssel és az alap skillekkel és kábé egy henchmen szintjét hozza is. Ha meg felszereled és felrúnázod, akkor összehasonlíthatatlanul jobb. -
Flame_
tag
Tisztelettel szólnék, hogy akkor talán ne egy 4 részes játék egyik (és sok objektív tekintetben leggyengébb) részének... hol is vagy most, Yak's Bend? Hát akkor úgy egytizedéig kijátszása után mondj olyanokat, hogy "a legjobb" és hasonlók

Elite terület jó dolog, de a skill talán még inkább. Az elite armor meg semmi extra: pont ugyanannyi rúnát meg insigniát lehet beletenni, és pont annyit véd, mint a maxos, de nem elite változat. Csak kicsit másképp néz ki, ennyi

Problémádra pedig a nagyszerű Wiki megoldást nyújt:
- Hammer Mivel lehet szerelni, azoknak milyen tulajdonságai lehetnek, mennyit sebezhet maximum, stb.
- Warrior collector armor, amit nem veszel, hanem szörnyek jellemző "trófeáiért" kapsz cserébe.
- Warrior armor, minden féle-fajta. Kattints az egyes típusokra (pl. Ascalon armor) hogy megtudd, hogy hol milyen Armor Rating-el és mennyiért csináltathatsz magadnak. Nagyobb AR = nagyobb ár persze. -
Flame_
tag
Én el tudnék még képzelni pár javítást. Z tengely, megnövelt poligonszám (és általában jobb grafika), új területek, új játékmódok. Level-up gyakorlatilag nincs a játékban - no persze nem prophecies-ből kell kiindulni, vagy a sztori feszes végigjátszásából bárhol. Egy ültő helyemben odajutok. Egyébként süti kis dolog, csak kár, hogy az elite területek elég egy kaptafára készültek.
-
Flame_
tag
Engem igazából csak a necro miatt érdekelt, meg ugye készülget a folytatás is, ezért sok értelme sincs tápos karaktert csinálni, amit aztán át sem lehet vinni.
Nem tudom Te hogy vagy vele, de mióta én GW-zek és nézem (tehát úgy egy éve) olyan kuss van arról a folytatásról, hogy még egy ingame képet nem sok, annyit nem dugtak az orrunk alá. Pár koncepció van, pl. hogy több játszható faj meg kábé mi lesz a levellel, milyen a világ felépítése, stb. De ezen kívül szó szerint semmmi.
-
Flame_
tag
Hungarian Seniors [HUNs] néven van egy guildecske - sok másikhoz hasonlóan általában 2-3 ember aktív csak. Ilyen a cape momentán (de én benne lennék akármilyenben), teljes GH van (nekünk sztem mindegy hol). Igazából a közösség lenne a lényeg nekem személy szerint. A tagok tudtommal mind 20+ évesek egyébként. Ha valaki jönne vagy a miénkhez hasonló okokból van valami guild-összeolvadás, akkor szóljatok. Ally nincs. Illetve van, csak mi vagyunk benne egyedül
Engem minden lehetőség érdekel, a többieknek meg legfeljebb átadom. -
Flame_
tag
Az, ami szinte mindig, ha megakadsz

F10 > quest kikeres a megfelelő kategóriában > rákattint > örül
Alternatíva: Chat kinyit > "/wiki" beír > szóköz után amit keresni akarsz, pl. quest neve, skill neve, tárgy neve, karakter, akármi...Egyébként röviden-tömören felkeresni 3 "monument"-et, ami egy egyszerű szobor, és baráti egységként tűnik fel, tehát alapértelmezésben az Alt lenyomására feltűnik a neve.
Más. A guildek legtöbbjével sztem ez a baj, hogy valaha megalakult, a tagok meg már rég "kijátszották" magukat. Páran még ragaszkodnak a guildhez (joggal végülis) és az a néhány játékos aki még aktív, az kábé feleannyi guildben van szétszórva, mint ők maguk
Fel kéne adni a régi helyeket, és újakat alakítani, hogy legalább aki még most is játszani akar (netán most jön) az találjon még társaságot. 1-2-3 full allyt talán még kitesz az összes magyar aktív játékos. Mindjárt jobb lenne a hangulat. -
Flame_
tag
válasz
maszekember
üzenetére
Nem nehéz az
Csak nem szabad bántani a guardianokat, szóval henchmen flagelve messze, hero "Avoid fight"-ra, és szépen menni a dolgunkra. Zaishen Quest volt nemrég - fel is vettem - úgyhogy megjátszhatjuk egyik este, ha összegyűlik mindenki... csak kivételesen a summoning stone-okat ne aktiváljátok 
-
Flame_
tag
Salvage kit meg Identification kit? Hja, azok jól jöhetnek

Attribútumok közül buildje válogatja. A legtöbb PvE build 2-3 tulajdonságra megy rá, PvP-ben akár 4-5-re is. Azok sokkal inkább csiszoltak, PvE-ben - pláne az elején - szinte mindegy, bármivel el lehet lazulni. Prophecies-ben, ahol marha lassan indul a sztori, lassan lépsz szinteket és a történetben viszonylag későn jutsz hozzá a két +15 attribútumos questhez, ott én nem szedném szét túl sok irányba. 2 elég. Bár gyakorlatilag mindegy, mert csak Prophecies-ben egy normális buildet nem tudsz összerakni, elite skillt is csak későn látsz
Azért próbálkozni lehet, ott a nagyszerű PvX Wiki, a maga buildjeivel. Vannak kampány szerinti buildek is, ha lejjebb görgetsz, bár sztem tök használhatatlanok speciel nekróra.Grafikailag szebb lett? El nem tudom képzelni mitől. Szegény Proph még csutka grafon is csúnyácska, meg a motoron is érezni, hogy öregecske
Egy EotN sokkal szebben néz ki. Charr homelands > Old Ascalon bármikor, és viszonylag hasonlóak is. Tarnished Coast dzsungele meg ezerszer élőbb és élethűbb a maga dínóival, mint Maguuma.A Fire Imp ha jól tudom addig idézhető, amíg 20-asnál kisebb vagy. Kis segítség addig, bár ez egy Factions-ben vagy Nightfall-ban gyakorlatilag önerőből egy ültő helyben elérhető, és még nagyon kockának se kell lenni. Summoning Stone-okat pedig többféle forrásból lehet szerezni: craftolják bizonyos NPC-k, rewardként vagy meglepetésként kapod.
-
Flame_
tag
Oda kérlek Equipment pack mehet. Fegyverek mehetnek bele (akár olyan is, ami nem karakterre customizált, csak ellenből pottyant), meg páncélok, de semmi más. Az egy sorosat (1x5 hely) lehet kapni merchantnál is, a többiért már napi Zaishen Challenge Quest-et kell csinálni. Van belőle még 2, 3 meg négy soros is. És jó sok meló már egy Large is
Én most ezekre hajtok. Először egy Large lesz, hogy valami haszna is legyen, aztán gyűjtök egy Heavy-re. -
Flame_
tag
Úgy van, ahhogy a kolléga írja előttem. Alatta meg az "ignore list" - vigyázz, nehogy oda írj be véletlenül
Előnye az egésznek, hogy egy gyors "n" betű, és már látod is, hogy a játszópajtások közül ki van fent. Pár kattintással már mehet is a whisper, jelezheted hogy fent vagy vagy éppen elugrottál kajáért, vagy éppen lehet rejtőzködni is.*szerk: ja és ugyanitt WTS victory tokens, ár - mivel magyarok vagytok - megegyzés szerint.
-
Flame_
tag
Villogás = meg nem csinált mission outpost. Igazából át lehet rohanni a fél térképen Propheciesben, szóval lehet, hogy egy sokkal előbbi outpostot találtál.
Tűzz ki célokat: végigjátszani minden mission-t meg a fő küldetésszálat, vagy minél hamarabb kipörgetni? Előbbihez ez sokat segít, kiválóan írja mi hogy jön. Még a primary quest-eket is írja, ami összeköti őket

Ha viszont csak átrohanni, akkor találhatsz jobb utat, mondjuk: LA > North Kryta Province > Nebo Terrace > Cursed Lands > The Black Curtain > Temple of Ages (pihi) > The Black Curtain > Tears of the Fallen > Stingray Strand > Sanctum Cay.
Megcsinálod és már a sivatagban is vagy. Ascension (ergó még pár mission) és már változtathatod is a másodlagos profession-öd, ami azért nem kevés plusz rugalmasság
Ott már vannak rendesen, Signet of Capture-el beszerezhető elite skillek is. < lvl20 pókokat meg egyéb dzsungellakókat meg legfeljebb visszajössz gyepálni később, ha akarsz. -
Flame_
tag
Bloodstone Fen-be én MM-t nem nagyon vinnék a bónusz miatt. Ott valami őrizőket nem szabad csapkodni (ez feltétel), a minionokat meg nem lehet ilyen szempontból irányítani ugye
Maximum jó messze flageled a nekró hero-t, de hát nem azért hozom a partival, hogy egy félreeső sarokban ejtőzzenek 
Ha gondolod +1 pontenciális partnernek vegyél fel friend listbe, aztán ha látsz fent szólj rám: 'Anastazia Beerlover'. Általában délután-este-éjjel vagyok fent, pl. még most is megyek fel fél háromkor. Egy kis könnyű PvE mókára bármikor kapható vagyok, bár lassan inkább csak Hard Mode.
El kell, hogy mondjam, hogy Bloodstone Fen még az egyszerűbbek közé tartozik
Bár akinek csak Prophecies van, az alig lát valamit a játékból és ráadásul úgy sokkal nyögvenyelősebb is. Mind a sztori nagyon lassan "indul be", mind a skillekkel gond van. Elit skillt nem látsz például a sivatagig. A többi két rész ennél sokkal jobb ilyen szempontból is, EotN meg a maga szupertápos PvE only skilljeivel... háát. Pain Inverter nélkül mondjuk nem is tudom egyes helyeken mit kezdenék 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pedig akkor aztán ment a kockulás. Nem bonyolult megérteni, csak hát bele kell tanulni, és erre jó.
Nos egy kis kiruccanás arrafelé bármelyik délután/este belefér... gondolom sztoriban haladnál előre, meg kvesztelgetnél. IGN-t írtam már - ha látsz fent szólj rám nyugodtan, megnézzük mit tehetünk

), de az összkép még mindig jobb, mint máshol. Az ide tartozó három kis terület simán odaveri Pre-Searing Ascalont. Ironikus, hogy pont a Charrok laknak errefelé
És mesélj már, hogyan csináltál meg nélkülük komolyabb missziókat hard mode-ban, vagy vanquish-eket? Ráadásul nem kell velük szarakodni, ha nem akarsz. Csak nagyon ajánlott, ha szeretnél egy MM-t a csapatban, vagy valami speckóbb buildet. Mikromenedzselhető protective monk = süti
Engem minden lehetőség érdekel, a többieknek meg legfeljebb átadom.