- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
ezt most fedeztem fel: [tyrereviews.com/Compare] nyilvan lehetne jobb is: szabadon valaszthato tipus (méret ...:-), de azert eleg jo, pl.
-
Rick4
félisten
Kíváncsi leszek, Taktabájon, egy 500 fős kis faluban lakó, adótartozásos listán szereplő ügyvezetővel, egy susnyás üres telekre bejelentett székhellyel, pesti cégtemető / székhelyszolgáltatóhoz bejelentett címmel, hogy tudnak majd boldogulni, és ha gondod van, mikor lesz ebből megoldás..
-
-
saen
veterán
Tél nagy részében jobb lesz a négy évszakos, mert sokszor enyhe a tél és nincs szükség téli gumira. Amikor leesik a hó és tényleg téli körülmények vannak akkor valóban jobb egy dedikált téli gumi, de azért a különbség nem olyan nagy. Linkelték feljebb a legfrissebb tesztet, van video is, ott megnézheted milyen hóban mentek és milyen mérési eredménnyel. Volt hozzá téli/nyári gumi hasonlítás, referenciaként.
-
Qru
MODERÁTOR
Az a baj, hogy a téli nyáron használva elveszti a rugalmasságát és a következő télen már nem lesz az igazi.
Inkább a Hankook, a friss tesztben jobban szerepelt mint a Vredi,
-
Pont ebben a méretben (2018-as jazz) van a feleségem autóján nexen 4 évszakos 5éve, ami inkább télies minta. Futásteljesítménye is kb ennyi, jól bevált, kora miatt most veszek rá ugyanilyet megint. Tudom hogy téli a kérdés, de alföldön nyáron télinek azért kemény lesz. Ha jól emlékszem a continental csúcs télik már talán kibírják de az meg drágább.
-
Szép napot!
185/60/R15 méretben téli gumi (nem fogom váltogatni nyárira) évi 7.500-8.000 km-re, Alföldre melyik típus/márka ajánlott ami árban se sok?
Semperit Speed-Grip 5 pl? -
Dorien
veterán
válasz
yodamester10 #58465 üzenetére
És ezzel mit akartál mondani?
Itt a topikban van bőven pozitív 4S tapasztalat, és a gyártók is egyre jobban állnak át ezeknek a gyártására / fejlesztésére. Szerintem inkább a nyár a necces, a mostani magyar tél (max. pár hét hóval, jéggel) nem probléma a 4S gumiknak.
-
yodamester10
őstag
Én még mai napig nem tudom elképzelni,hogy jó legyen egy 4 évszakos,a minta is elrémít.
-
-cobra-
aktív tag
Friss négyévszakos tesz a Tyre Reviews-en (nem tudom volt-e már).
1. Michelin CC2
2. GY Vector 4S Gen3
3. Hankook Kinergy 4S2
4. Kleber Quadraxer 3
5. Vredestein Quatrac -
Zsombe
senior tag
Azt hiszem meg is van a befutó: BS Turanza All Season 6. Még egy tesztet megvárok róla, de mintázat alapján nagyon szimpatikus és eddig nem csalódtam a Bridgestone-ban.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Zsombe #58454 üzenetére
A BS az nyári gumi ami kapott téli minősítést is, kb a CC (gen1) szellemi utóda. Nekem tökéletes lenne mert télen le van téve a kocsi a grázsba de a gyors öregedés miatt nem mertem beleugrani.
Kléber Q3-ról itt is vegyesek a tapasztalatok azzal én is óvatos lennék.Conti: megértem, olajválasztással bíbelődtem sokan ajánlották a Shell-t ami valóban jó de vhogy nekem mégsem bejövős (műszakilag semmi nem szól ellene).
FS WH nekem a Jazz-en volt szerettem azt a gumit. Halkabb volt mint a nyári Hankook Kinergy Eco.
-
Zsombe
senior tag
Michelin: rossz tapasztalatok és elszállt ára miatt számomra felejtős.
BS: javarészt BS abroncsokat használtam, szerencsére nálam gyors öregedés nem volt tapasztalható, pedig jó pár szettet elhasználtam. Ellenben A005 nem győzött meg a téli képességei miatt.
Pirelli: GY olcsóbb és jobb.
Kléber Q2 van az Insighton, ott nagyon bevált. Q3-ról olvastam jót is rosszat is, azért nem befutó nálam. (bár egy normális tesztet jó lenne végre olvasni róla)
Dunlop: páran a száraz úton történő fékezésre panaszkodnak. Ez az egy dolog, ami visszatart a vételétől.Continental számomra no way kategória. Racionalitást ne keress benne, szimplán emocionális alapon.
Az is lehet marad egyelőre a BS Potenza Sport + Firestone WH4, csak szezononként pénzkidobásnak tartom a csere+tárolásért a 30 ezer forintot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Gitáros topic
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Ford topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest