-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
Kornel #40263 üzenetére
Azt a Vitara is nehezen tűri (1,4T 2WD), 3-asban emelt fordulaton szoktam venni ha megyek Fót/Dunkakeszi felé olyan 45-55 között, ez téli-nyári garnitúrával hozható, gyorsabban már necces, ott is a csúszáshatáron autózom vele, mert érzem h kezd "túlszervózott" lenni.
Pedig a téli sem egy világbajnok... de közlekedni lehet vele, kicsit az az érzésem h ezek a gumik keveset tudnak az autó képességeihez mérten... 4évszakost nem akarok, egyrészt mert szeretem cserélgetni (rámfér a testmozgás) másrészt meg féltem a gyári alufelniket, lemezfelnin meg olyan bután mutat a kocsi... dísztárcsával jobb, anélkül meg fillérb***ónak néz ki...
Ha gyártanának alá szép acélfelnit (nem lemezt!) akkor tuti váltanék arra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest