-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
Matisz77 #29669 üzenetére
Mintha engem anno a GTX 275 eladásakor kúrtak volna le a modik, hogy szakmai topic-ban nem ajánlgatjuk az eladásra szánt cuccunkat... mert benne van a szabályzatban
De persze ez változhat ha megkérünk egy modit hogy törölje a HSZ-t mert véletlenül kiment a fejünkből ez a szabály
-
swado
tag
válasz
Matisz77 #29238 üzenetére
Nekem nincs, de ha lemenne az ára 70k alá, lehet hogy felhúzom magam és karácsonyra kapok még egyet. Addig még ráugrok kicsit erre a témára, amiről Archeres és FLATRONW beszélget. Hogy mi ez az adaptiv Vsync pontosan, és hogy G-Sync-es monitorok valóban megoldották-e a problémát.
-
NFree
addikt
válasz
Matisz77 #28878 üzenetére
Nem a gyári hűtőjével , az ek blokkot nem rakom fel míg nem vagyok benne biztos , hogy a kari 100%-os mivel kihal a fent említett progi használata mellett(gyári órajelen). Namost nyilván melege is van ebben a hőségben, de bírnia kellne akkor is. A 460-am 450-em az ok, 480-at nem tudom, mert az már elég forró volt anno egymagában is az megkapta a vizesblokkot, a lényeg ez a 3 kari bírja , csak a 770-el vannak gondok. A héten ha minden igaz lessz másik táp ha azzal is szar megy gariba.(770).
-
BlackSoft
addikt
válasz
Matisz77 #28639 üzenetére
A kérdést itt tegyed fel, ha még nem tetted fel: Melyik Tápegységet vegyem?
Amúgy szerintem 650W kevés lesz egy 770 SLI-nek... Én 750-850 alatt nem vennék tápot semmilyen SLI-hez.
-
Loha
veterán
válasz
Matisz77 #28098 üzenetére
75% az egy jó átlagos érték.
Ez Giga 770 OC?
Memória: Elpida?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Milyen routert?
- DOOM - The Dark Ages
- Bluetooth hangszórók
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest