Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
Új hozzászólás Aktív témák
-
csurdongulos
tag
hát én csak azt tudom, hogy azok irreálisak már, egy igazi autón nem használnának ekkora értékeket.
imolában a setup más részeivel próbáltam a kanyargós karakterhez illeszteni a beállítást (hátsó anti roll, damperek állítgatása, ilyenek), de tény, hogy lehet gyorsabba lettem volna minuszabb első toe innel
én általában azért tartom 0-hoz közelebb, hogy a gumikopás kisebb legyen, de még sosem bizonyosodtam meg róla, hogy ez az elképzelésem a gtr2-ben gyakorlatban mennyit is jelent és hogy helytálló e
ha elöl pozitív a toe in, akkor stabilabb mikor rárántod kanyarra, de nem fog olyan jól fordulni, ahol elnyújtott kanyarok vannak, ott szerintem nem okés.
ha hátul negatív, akkor sokkal hatékonyabban fordul a kocsi, de instabilabb is lesz sokkal, gézu gondolom az első pozitív toe innel ellensúlyozta a hátsó negatív instabilitását
hogy mennyire tudatosan, azt nem tudom 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest