Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Úgy néz ki, lekerült a rontás a játékról. Látszólag még nem reagáltak a ticketre, de műxik minden.
Úgy voltam vele, amíg megoldódik, leszedek egy virágbolti gta-t. Párat lekaptam, de egyik sem akart elindulni. Aztán ma leszedtem egy 91gb-os verziót, amit vagy másfél óráig installált. Amikor megvolt, elindítottam. Megnyitotta a rs oldalát és hogy indítás a steamen keresztül. És elindult. Megy minden. Aztán újraindítottam a gépet és simán a steam-ből indítottam, ahogy szokás. És megy a story és az online is. Megvan mindnem, nem akar fals emailre "hitelesíteni".
Nem tudom, hogy mi javította meg? Van-e köze hozzá annak, amit leszedtem (sztem nem), vagy véletlen pont mostanra megcsinálta a support? De erról még nem kaptam semmit. A lényeg, hogy megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest