Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViiiiktorOC
senior tag
40 perc!
27 milliós nézettséget tippeltem máig. Majdnem bejött az a tipp az első trailerre!
26.944.848 ez egy elég komoly kis szám -
törölt tag
Egy másik lapon olvasni érdekes dolgokat, lehet lassan itt is meg lehet majd találni de 2 érdekes dolog:
"A GTA: San Andreas is a PS2 életének utolsó szakaszában jelent meg, és nagyon jól sikerült"
" GTA V-ben legalább akkora forradalomra számíthatunk, mint anno a GTA III-ban -- csak épp ezúttal a multiplayer megy át drasztikus változásokon"Ha a mostani konzolokra is gond nélkül meg tudják csinálni (nem úgy mint a 4-et) akkor nagy valószínűséggel a PC-s dolgokkal se lesznek gondok.
A másik már érdekesebb, a multi vs sp mindig egyik másik rovására szokott menni a játékok nagy részénél, kérdés, hogy itt mi lesz. -
bpx
őstag
válasz
Bjørgersson #1193 üzenetére
a játékig meg vagy 1 év
(PC)
-
CJ3
senior tag
válasz
Bjørgersson #1193 üzenetére
Már csak 8 óra........viszont ez csak egy video lesz....nem egy játék még
-
Bjørgersson
félisten
Már kevesebb mint egy nap van hátra! Tejóisten!
-
sagem
addikt
válasz
Donbalazs #1181 üzenetére
Hát szerintem jóval több idő a PC-s verzióig..kb. 137 nap a konzolos verziókig, a PC-s meg majd csak utána valamikor. Egyértelmű, hogy nem egy-két hónap lesz a két verzió között, mert akkor már azt is bejelentették volna, a konzol a fő csapásvonal aztán kezdenek el foglalkozni a többivel, de ezt már megtapasztalhatta mindenki a GTA IV esetében is.
-
Donbalazs
tag
Ez így van, a dx9 bizonyára karcsúbb látványvilágot nyújtana, de ezáltal kisebb "konfigurációval" rendelkező userek is tudják futtatni majd.. /gondolom - ők is csak találgatnak, még nem lőtték le a hivatalos gépigényt..
Igen, szerintem gondolnak a win8-ra, feltéve ha a win8 támogatja a te hardvereidet.
-
NZKK
tag
válasz
Donbalazs #1181 üzenetére
Egyrész a XP nagyon szúrja a szemem, elég gáz lesz, ha még DX9-en fog futni. Úgy tudom, h DX11 alatt pl sokkal kisebb gépigény mellett meglehet oldani azt a látványvilágot mint DX9 alatt. Ráadásul egy több mint 10 eves rendszerre fejleszteni szerintem visszahúzza a teljesítményt.
Remélem Win8-ra is kicsit optimalizálják (vagy legalább támogatott lesz), ne kelljen ilyen-olyan kompatibilitás módban szarakodni.
A többi úgy rendben van. -
Donbalazs
tag
válasz
ViiiiktorOC #1184 üzenetére
Ez kérdéses marad még jó néhány napig..
Bár grafikailag biztos vannak már olyan játékok most is, mint a GTA V.. és azok is mennek egy egy gigás NVIDIA GT 480-on..Elmenni el is fog, a kérdés, hogy élvezhető is lesz-e rajta?
-
Donbalazs
tag
válasz
ViiiiktorOC #1182 üzenetére
Én sem azt írtam, hogy biztos, csak körülbelül.
-
JONAS77
aktív tag
Megnéztem pár videót a játékról, és lenyűgözött a látvány! Jó kis gamenek néz ki. Kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy a PC-s verzió mikor jön ki, meg tudni valamit minimum konfigurációról, mert megkéri a magáét gondolom!?
-
Tenager18
senior tag
Nem is tudom melyik forumon olvastam,hogy ezek a képek fel vannak tuningolva,valojában nem lesz ennyire szép a grafika
Hát én nem hiszem el
-
Donbalazs
tag
válasz
Bjørgersson #1176 üzenetére
Ez a quados elég jól néz ki.. biztos jókat lehet majd a hegyekbe menni vele meg ugratni
-
Bjørgersson
félisten
-
Tenager18
senior tag
-
perge666
veterán
Mercenaries2-ben is rombolható volt minden,adtam is az érzésnek rendesen
-
Tenager18
senior tag
-
Tenager18
senior tag
Kár hogy konzolon nem lehet mókolni a grafikát
Szerk.:Én anno az SA-t nyomtam ENB Seriessel...nagyon bejött
-
Donbalazs
tag
válasz
#57919488 #1169 üzenetére
És ezt lehet szó szerint érteni!
-
Tenager18
senior tag
válasz
Bjørgersson #1166 üzenetére
Azért irtam,hogy ezt egyszer már becumiztam
-
Donbalazs
tag
Én eltudnék azért még viselni egy Cry Engine 3-at (fake video) és egy ilyen grafikát is (fake).
-
Donbalazs
tag
válasz
nincsisbéla #1158 üzenetére
Az viszont még nagyobb élvezettel töltene el, ha az egész város rombolható lenne
-
cNpowa
tag
remélem abban se
-
cNpowa
tag
válasz
ViiiiktorOC #1150 üzenetére
Imádni fogom ezt a hetet
-
ViiiiktorOC
senior tag
... the Cops!
D
Minden nap kapunk képeket!
A hét programja, IGN! -
Tibinho
tag
már most az egyik kedvenc helyem
-
cNpowa
tag
válasz
Bjørgersson #1145 üzenetére
Pfúúj de ronda
(#1145) kovy29: Kettőt légyszíves.
-
Sonja
nagyúr
Ez egész szép lesz.
Szerk.: Szerdán 17:00-kor lesz a #2 Trailer!
-
Bjørgersson
félisten
Na végre átalakították a hivatalos oldalt is, de az új / kiszivárgott képek nincsenek fent.
-
cNpowa
tag
-
cNpowa
tag
válasz
Bjørgersson #1142 üzenetére
5 percenként nyomkodom az F5-t
-
Bjørgersson
félisten
Kiszivárgott két új kép, nézzétek meg a GTA Placen!
-
cNpowa
tag
válasz
Bjørgersson #1139 üzenetére
-
cNpowa
tag
Térképet akarok!
-
nincsisbéla
aktív tag
válasz
ViiiiktorOC #1133 üzenetére
Hmm, kíváncsi vagyok, mit fognak szólni hozzá az állatvédők...
Mindenesetre én örülök neki!
-
törölt tag
válasz
ViiiiktorOC #1133 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy a kutyák elől nehézkes lesz a menekülés.
-
Jakesz
addikt
-
cNpowa
tag
válasz
ViiiiktorOC #1131 üzenetére
Így van.
Még több infó -
cNpowa
tag
válasz
Johnny Cage #1129 üzenetére
Ohh de vak vagyok.Bocsi fiúk
-
cNpowa
tag
-
Ryder62
őstag
válasz
#57919488 #1123 üzenetére
Én igazából reménykedem hogy így fog kinézni a játék ahogy itt látjuk most. Mert így van esély hogy ne nasa gép kelljen majd a játékhoz a későbbiekben.
Tudom ez elég hülyén hangzik de egy ótvar IV után valahogy nem lenne kedvem még egy optimalizálatlan szeméthez.
MP3 nem számít azzal számomra csak azt bizonyították hogy van esély egy jobban optimalizált V-re.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #1122 üzenetére
Jó képek, az ürgének eléggé psycho feje van
Már ott is lehet olvasni az idétlen szövegeket: talajfelbontás xD GTA-ban kit érdekel ráadásul a bejárható terület miatt is lehet, hogy csúnya lesz. Azért nem egy kis terület, hogy minden részletes legyen.
-
Bjørgersson
félisten
-
Donbalazs
tag
válasz
nincsisbéla #1120 üzenetére
Én is várom már, hogy bejárhassam a hegyeket illetve arra leszek még kiváncsi, lesznek-e összefüggő erdős részek?
Ha már ekkora hegyek lesznek..
-
perge666
veterán
válasz
Bjørgersson #1116 üzenetére
Király a kép.
Jól mutat az asztalon -
Donbalazs
tag
Na végre, ezt vártam, a brutál magas hegyeket. A képek alapján legalábbis..
Egyre jobban hajaznak a valós arányokra, de ekkora földrajzi objektumokhoz illene már egy jókora map is!ui: kiváncsi leszek a videóban látott szüretelő emberekre, vajon ugyan az lesz, mint az SA-ban, hogy van egy hapi meg egy csaj akik a szabadban tornáznak, hogy minden nap ott lesznek?
-
Bjørgersson
félisten
Fanmade háttérkép.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Hát én is zene csodálkoznék. Sohol se lehet találni méretarányos rajzot, se számokat.
-
cNpowa
tag
válasz
ViiiiktorOC #1110 üzenetére
SA és IV számai megvannak szerintem cserélve
Ezek alapján minimum az V területe 58 Square Miles.Remélem lesz olyan acsi , hogy járd be gyalog a mapot:
Fogalmam sincs kovy
-
Jakesz
addikt
válasz
Bjørgersson #1111 üzenetére
Valóban hibás az adat.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
ViiiiktorOC #1110 üzenetére
Szerintem nem, kizártnak tartom, hogy a GTA IV területe nagyobb legyen a San Andreasénál.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Grand Theft Auto: San Andreas = 13,9 Square Miles
Grand Theft Auto: IV = 16 Square Miles
Red Dead Redemption = 28 Square MilesEz, valóságos lehet területnagyságra?
-
törölt tag
válasz
Kiskokó #1105 üzenetére
"A többiek meg ááá xbox meg ps3.... annyira fölösleges ilyeneken vitázni...te jó isten."
Ez miattam történt
Legközelebb inkább befogomNa igen a város meg egészen elképesztő módon tényleg élő volt. Sokszor csak néztem, hogy mire mit reagálnak és más játékban ilyet nem nagyon látni (talán most ugye a Hitman-ben akarnak hasonlót).
De inkább legyen kevesebb info és azok tényleg legyenek benne mint, hogy írnak 500 dolgot és a fele se lesz benne.
-
perge666
veterán
válasz
Kiskokó #1106 üzenetére
Én a GTA4-et tetrissel játszottam végig,szóval elbújhattok.....
Nekem volt Xbox360-is tavaly,és meg kell hogy mondjam volt olyan játék ami szebb volt rajta mint PS3-on,meg nem szaggatott annyira!Ezek közé tartozik a GTA4 is.
Ez valószinüleg azért van,mert a fejlesztők az olyan játékokat ami megjelenik mindkét konzolra,Xboxon csinálják,arra tervezik,és ha kész akkor átportolják.
Hiába erősebb mondjuk a PS3 attól még jobban fog akadni,mert csak átportolt.
Nézzétek meg az exkluzív címeket amiket csak PS3-ra adtak ki.Sokkal,de sokkal szebbek és gördülékenyebbek mint a többi játék.Mert azt PS3-al fejlesztették,arra optimalizálták! -
Kiskokó
veterán
JA de amúgy bújjatok el az xboxal meg a pssel mert a GTA IV
Commodor 64-en a legjobb! -
Kiskokó
veterán
Gyerekekk a cikk elolvasása után úgy ki lettem mint kisovodás a délutáni alvásra XD
Rendesen extázisba estem olvasás közbe, vizuális tipus vagyok.Én mai napig ámulok a GTA IV élő városán és hogy minden saját életet él stb... akkor ebbe mi lesz te jó égg.
Aztán valaki írta a tankolásos rendszert.... na igen az én is nagyon tudnám díjazni már anno a Maffiában benne volt 10(?) éve...
Nagyon sokat dobna feelingbe.A többiek meg ááá xbox meg ps3.... annyira fölösleges ilyeneken vitázni...te jó isten.
Jóéjt
-
Tibinho
tag
Én super nintendo-n vittem végig és jobb volt mint PS3 és boxon
-
Tubi2
senior tag
válasz
Bjørgersson #1089 üzenetére
Meglátjuk még odáig, természetesen nem lesz ilyen öngyilkosság.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Milyen videókártyát?
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - Garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max