Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- OLED TV topic
- Mini PC
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
Csapoati #792 üzenetére
Mediumon nyomom. Ennél nincs pofám lejjebb menni.
De ahogy nézem mindenkinek a mezőnyben összkerekes verdája van (Audik) csak nekem van SLS Mercim hátsó kerékkel. Ha meg bekapcsolok a TC-t annyira visszaveszi a gép a sebességet kigyorsuláskor, hogy mindenki otthagy a fenébe. Billentyűs játékhoz kellene TC, de nem túl jól lőtték be hozzá a tulajdonságokat.
Az előző posztom előtt nyomtam a sokadik próbálkozásra egy olyan versenyt, hogy végig szenvedtem, de sikerült elérni az utolsó 30mp-et harmadikként, és az utólsó előttu kanyarban az eggyik opponent nekem koccant ami elég volt hogy kipördüljek, természetesen addigra már a visszajátszás elfogyott.
Anyám meg is jegyezte, hogy ez valszeg nem nekem való, inkább igyunk meg egy sört.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kuponkunyeráló
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Macska topik
- További aktív témák...
- MSI B450 GAMING PRO CARBON AC Alaplap + AMD Ryzen 7 3700X
- Seasonic Prime 1000W 80 PLUS Gold
- MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 Mario Kart, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest