- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Részemről is nyugodtan jöhetsz, engem sem zavartál. Mikor összefutottunk akkor meg eltudtunk szépen menni egymás mellett. Részemről semmi akadálya, hogy gyere.
Ghard amit írt most nem akarok senkit előrébb helyezni, meg most ilyet, hogy ,,rászóltam" , mert ugyan olyan emberke vagyok itt, mint akár Over vagy Ati stb stb.... szóval nem vagyok semmilyen nagyfőnök, hogy rászóljak az ,,embereimre" , de mint láttad véleményt alkottam róla. Ettől nyugodtan gyere, hogy most neki útban voltál. Ő lesz egy kicsit kompatibilisebb a kicsikkel szemben, te meg ha tudsz akkor time attack-nél hagyod elmenni. De ismétlem kb mindenki írását...nehéz ezt a másodperc tört része alatt lereagálni, hogy most társ jön mögöttem vagy sem. Legalább ezért ne essünk egymásnak urak. Köszöntem

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest