Hirdetés
- Gaming notebook topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- iPad topik
- Az első hardvertalálka az idei évben
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Részemről is nyugodtan jöhetsz, engem sem zavartál. Mikor összefutottunk akkor meg eltudtunk szépen menni egymás mellett. Részemről semmi akadálya, hogy gyere.
Ghard amit írt most nem akarok senkit előrébb helyezni, meg most ilyet, hogy ,,rászóltam" , mert ugyan olyan emberke vagyok itt, mint akár Over vagy Ati stb stb.... szóval nem vagyok semmilyen nagyfőnök, hogy rászóljak az ,,embereimre" , de mint láttad véleményt alkottam róla. Ettől nyugodtan gyere, hogy most neki útban voltál. Ő lesz egy kicsit kompatibilisebb a kicsikkel szemben, te meg ha tudsz akkor time attack-nél hagyod elmenni. De ismétlem kb mindenki írását...nehéz ezt a másodperc tört része alatt lereagálni, hogy most társ jön mögöttem vagy sem. Legalább ezért ne essünk egymásnak urak. Köszöntem

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest