-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
Árulja majd el nekem valaki, aki kormánnyal játszik, hogy hogyan lehet a DRIFT-es kocsikkal nem faltól falig menni.
Némi centering spring segít, de így sem az igazi, kitör a segge, aztán csak tekerem ide-oda a kormányt, és esélyem sincs újra egyenesbe állni, nem hogy tempósabban menni. Season 3-ban a kis honda meg a 370z kikészíti már az agyam.Olyan szintre jutottam, hogy kipróbáltam billel is tegnap este. SÍNAUTÓZÁS. Ennyi. Porig aláztam az AI-t úgy, hogy előtte kb. körbe sem találtam a pályán. Szeretem a játékot, de így azt hiszem marad a multi, ahol azokkal a kocsikkal versenyezhetek, amiket irányítani is lehet. A többi csak PURE ARCADE SHIT.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- Formula-1
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Patriot Signature Line 8GB DDR4 2666MHz CL19 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- SAPPHIRE RX 6800 16GB GDDR6 PULSE - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Kingston FURY Beast Black 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, 5 év gari - Eladó!
- PowerColor Radeon RX 580 Red Devil 8GB
- Újszerű GoPro Hero 10 + tartozékok / Go Pro Hero 10
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Némi centering spring segít, de így sem az igazi, kitör a segge, aztán csak tekerem ide-oda a kormányt, és esélyem sincs újra egyenesbe állni, nem hogy tempósabban menni. Season 3-ban a kis honda meg a 370z kikészíti már az agyam.