-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-11-18 17:52 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Gonzο
senior tag
"Ha van lehetőséged, próbád ki a Project Cars-t, ha valóban szép játékot akarsz látni!"
Játszani nem játszottam vele (ez igaz), de +néztem 1 pár trailer-t ill., felvett videót.
Szerintem: Semmivel sem szebb, mint az Autosport!

Nem vitatkozni akarok, nem azért írtam (am. ha mindent feltolsz a játékokban Full-ra, + Extreme-re, vagyis max.-ra amennyire csak lehet, mindegyik szép)!
Én játszom mind kettővel.
Grid Autosport fullra van húzva, Project Cars természetesen nincs fullon.
De így is megeszi látványban az autosportot! -
Dr. Gonzο
senior tag
A 150 óra nemsemmi

A szememnek még szoknia kell "az ilyen szép játékot"
Mikor megláttam az új nfs játék bemutatóját - majdnem dobtam egy hátast. Nem semmi hallod... 
"az ilyen szép játékot"
Ha van lehetőséged, próbád ki a Project Cars-t, ha valóban szép játékot akarsz látni!
Amúgy élvezhető játék (volt) a Grid2, a a hibáival együtt is. -
Dr. Gonzο
senior tag
Akinek van kedve (és ideje)
ni most, tőlem mehet a móka! 
Vannak még felvett barátaid?
Mert ugye egy időben mindenkit töröltél.... -
Dr. Gonzο
senior tag
-
Dr. Gonzο
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy Grid 2-vel játszottam elég sokat (több mint 1.5 millio rajongóm volt) de újra kellett telepítenem a rendszert és a mentésem elveszett (nem volt a gépen internet). Esetleg nem tudna valaki egy mentést eszközölni? Sajnos nem tudom hány % -nál jártam. És hová kell másolni a mentést hogy a játék betöltse? Jó lenne egy olyan 70-80% mentés mert nincs kedvem elölről kezdeni.
Köszönöm!
Felhőben vannak a mentések, így azok nem vesznek el!
-
Dr. Gonzο
senior tag
Öröm ez a topik!

-
Dr. Gonzο
senior tag
Én tudom ám, hogy csak viccelnek!
:....mert ez a vicc kategória ennyiért! ~15. 500

Szerintem várok 1 kicsit, fogják ezt még lejjebb is adni, mert ennyiért nagyon ütős kell(-ene), h legyen!

Inkább megveszem a dobozos verziót 7999-ért.
-
Dr. Gonzο
senior tag
-
Dr. Gonzο
senior tag
1:06 és 1:10 között nagyon bejön!
Igen csak én DFGT-vel nyomom. -
Dr. Gonzο
senior tag
Több olyan videóm is van amin látszik!
De csináltam egyet csak neked. (alba...tam 2órát az életemből) de szerintem ez sem fog meggyőzni....
1 próbát megérkicsit világos lett a kép ez van, de azért látni.
Nekem így néz ki nem tudom mennyinek kellene lennie...
És a hibával is jelenleg........:
Várom az ítéletet

Szép menet volt!
Megnézem majd még párszor, tanulhatok belőle!
-
Dr. Gonzο
senior tag
Ő írja, én olvasom! Van aki egyáltalán elhiszi ezt?

Billentyűvel, manuál váltóval gyorsabb mindig mindenkinél legalább (!!!) 1 mp.-vel!

Meszesnél az 1814 óra amit a játékkal töltött, nekem épp eleget elárul.
Hozzá képest az én 805 órám, sehol sincs... -
Dr. Gonzο
senior tag
Spaaaaa.............

-
Dr. Gonzο
senior tag
"Persze, ha nekem sem menne a játék, én is a játékot szidnám..."
Amennyiben a leírt kritikák alapján ezt a következtetést voltál képes levonni, akkor te sem lehetsz egy agysebész...

De hadd éljek a te szavaiddal:
Persze, ha én is igénytelen lennék, akkor nekem sem lenne semmi bajom ezzel a játéknak csúfolt béta-állapotú bughalmazzal...

Akkor játszál mással agysebész!

-
Dr. Gonzο
senior tag
Nem baj srácok! Sokunknak meg élvezetes a játék, minden nyűgével együtt. Persze, ha nekem sem menne a játék, én is a játékot szidnám...
-
Dr. Gonzο
senior tag
30-nál még simán fut a game videózással együtt! Azért ezt írtam minimumnak! 25-re ha leesik (mert azért az is előfordul, nem túl sűrűn, de +esik), ott már játszhatatlanul akad!
Nekem ezért ez a minimum! gondolom az eltérő kártyákból is adódik a különbség! Ezek szerint neked 60 FPS az a minimum, ami nekem 30! Ezalatt gondolom neked akad! Nekem 25 alatt akad, ezért húztam vonalat 30-nál! Ezt is az eltérő kártyák számlájára írom!
Az én kártyám lassan 4 éves lesz, semmi problémám vele, jól teljesít és Ennyi!Más: a nyers videód minősége (ami gondolom felvétel után azért ott van valahol a gépeden) nálad milyen?

Arra gondolok, ha ott jó, akkor csak a feltöltés és kezelés során történhet vele valami negatívum! Arról + a gépe(-in)k egyáltalán nem tehetnek!
(#4055) privacy99: "Az a Matrix R9 280x egy vadiúj, közel csúcs kártya,"
Ezt én is tudom! Arról + nem tehetek róla, h egy közel 110. 000-es csúcskártya (nem tudom nem néztem utána, csak úgy írtam, majd biztos kiigazítod!)
nem képes minőségben olyan teljesítményt mégsem leadni, mint az én szar, öreg, közel 4 éves VGA-m, amit 57. 000-ért vettem! 

Syr barátom! Az FPS-nek ilyen módon semmi köze a kártyához.
Kérlek próbáld ki a játékot 30 FPS mellett és utána 70 FPS mellett! 70 FPS mellett eredményesebb lehetsz látványosan.
Szimulátoroknál sem véletlen, hogy az ajánlott FPS a minimum 60.
Béke!! -
Dr. Gonzο
senior tag
Szerintem "egy Crysis 3 vagy Assasin Creed 4" sem fektetné + a gépet! Játék közben sem esik az FPS 30 alá, átlagban 60 szokott lenni, csak ehhez jól kell beállítani a Fraps-ot!

De több van benne, mint 200k, bár ez az adatlapomból is kiderül, ha valaki veszi a fáradtságot és +nézi!

"a fraps alapból xar tömörítéssel kódol, óriási nagyságú file-t generál..."
Fraps beállítása:Mitől ne lenne nagy a file, amit csinál? FullHD és .avi file-t készít!
"Nekem elég jó gépem van, de fraps alatt annyira leesett az FPS, hogy a játékot nem tudtam normálisan használni."
Nem vitatkozni akarok, de akkor ott a VGA, vagy memória környékén kellene keresgélni 1 kicsit (esetleg CPU?), h miért nem jó! Igazából nem tudom mi számít "egész jó"-nak!
Ja, most olvasom a "cuccaidat": AMD+ ATi páros!
Így már értem (mi lehet a probléma)! 

Felesleges ezen vitázni. Írod, hogy nem esik 30 alá az FPS és átlag 60 szokott lenni.
Nálam nem eshet 60 alá az FPS, mert az már túl alacsonynak számít nekem, pláne egy autós játéknál, ahol nagy szerepe van a reakcióidőnek. Igyekszem minimum 70 FPS-en tartani a játékot még videofelvétel közben is. Nálam ez Fraps-al nem ment. Lehet gyengébbek a videóim, de ez nem gép függő. A program nincs kimaxolva ilyen téren, de ki fogom azt is próbálni és teszek fel róla videót. -
Dr. Gonzο
senior tag
Az a baj a Fraps addig jó amíg olyan játék alatt veszed fel ami a géped erejének nem 100%-a magyarán marad tartalék a frapshez. De egy Crysis 3 vagy Assasin Creed 4 alatt már diavetítés lenne. Meg k minden 2013 2. felében kiadott játékra igaz ez már kb... kivéve ha nincs több, mint 200k csak a gépedben.
Nekem elég jó gépem van, de fraps alatt annyira leesett az FPS, hogy a játékot nem tudtam normálisan használni. És Grid2, Fraps mellett, mutatott néha fura dolgokat. Pl csak tálcára lehelyezve, lehetett írni steam cheat-re.
-
Dr. Gonzο
senior tag
Szerintem össze se lehet hasonlítani a Fraps-sal, de 11111111!

Szerintem sem, ezért használom a Bandi-t. Sem minőségben, sem használhatóságban.
-
Dr. Gonzο
senior tag
Semmi extra. Videó fülön, "Minták" gomb, Youtube (720p).
Ezt én még felhúztam a beállításokban 50FPS-re és 90-es minőségre.. -
Dr. Gonzο
senior tag
Egy kis élményautózás BMW E30-al. Nem hibátlan, de jó kis menet volt.
-
Dr. Gonzο
senior tag
Eddig se dícsértem a Steam-et, folyamatosan nem értem minek ez a rakás fos a game alá!

A mai nap a csúcs! Eddig se volt überfrankó (csak a probléma van vele), de a mai nap 1 rakás kaki volt!

Máglyán égetném el azt az idióta barmot, aki kitalálta, h ez a rakás szerencsétlenség kell a game alá! MINEK emberek MINEK???
: F 
Az 1 is +volt nélküle, és ezt is le lehet ugyanúgy törten szedni, mint anno azt!
A gond nem az, hogy alatta van, hanem hogy fos!!! Ma különösen...
-
Dr. Gonzο
senior tag
Menjünk inkább játszani...
-
Dr. Gonzο
senior tag
Hát ez bizony szomorú.
Mondjuk én pl nem is tudtam a lehetőségrőlAz első visszaszámlálás (szavazás) alkalmával kell a névre kattintani és ott vote.
-
Dr. Gonzο
senior tag
Akkor miért van 10-ből 7 szerveren Carmageddon?

Nem élnek a felhasználók a kiszavazással!
-
Dr. Gonzο
senior tag
LFS-ben is vannak bőven... de voteban, és kész... max bukunk 1-2 menetet... lehet, visszaszokom oda, csak kéne megint kormány

Itt is lehet voteban-al élni. Egyéniben meg a szoba készítője tudja kidobni az embereket!
-
Dr. Gonzο
senior tag
Ja, nem azért mondtam... vannak vezethető autók, és az árkádsággal sincs gond, hisz annak tudatában szereztem be én is a játékot.
Most inkább a multis butaságaira gondoltam...
De számomra a driftelés elhagyásával is nagyot nőne, mert továbbra is árkád lenne, de egy fokkal komolyabban lehetne venni.
Érthetetlen, miért menő amúgy ezt beépíteni egy játékba manapság. Az említett NFS is (Hot Pursuit azt hiszem) egész hangulatos lett volna, mert az autók és pályák szépek, az üldözések jók (kb ennyit vár az ember egy hasonló játéktól), de ez, hogy drift nélkül nem lehet kanyart venni normálisan... hát ez
Én úgy gondolom, hogy a multis problémák, nem a játék hiányosságai. Ott bizony a felhasználókkal van a baj!
A játék képtelen megkülönböztetni a szándékosságot, vagy, hogy ki a hibás.Egyetértek, hogy könnyebb lenne a drift stílust nélkülözve vezetni. De ennek a dritnek is van élvezete. Én pl a T1-ben az első kerekes Alfát is kilincsel előre vezetem és azt gondolom, hogy eredményesen.
A hátsó kerekest meg bizony keményen tanulni kell, de ha egyszer ráérzel....
-
Dr. Gonzο
senior tag
Tényleg tök valósághű lenne ezzel az NFS-szerű driftelőskanyarodós elnyomorított fizikával

Tegnap este beszéltük játék közben Rossival, hogy király játék is lehetne ez, ha nem lenne f*s.
Értsd: ha nem lenne tele olyan idegesítő játékmechanikai elemekkel, amik kis odafigyeléssel megszüntethetők lennének, megdobva ezzel a cucc élvezeti értékét, és visszavéve a hajtépési faktorbólMivel ez nem szimulátor, hanem árkád leginkább, így belefér a "driftelőskanyarodós" stílus.
És ha majd megtanulod kezelni ezt a technikát, akkor ad majd élvezeti értéket a játék!
Az elején én is ugyanezt gondoltam mint Te, hogy irányíthatatlan. Megtanultam kezelni és élvezem vezetni pl a T2-ben a Mercit, vagy T4-ben a McLaren Mp4 -et. Megdolgozom érte minden kanyarban, de élvezem és eredményes! -
Dr. Gonzο
senior tag
Hehe
Azt hiszem én is nekiállok ujjra gyúrni! 
Én billel képtelen vagyok normálisan menni, emelem a kalapom azok előtt akik tudnak vele menni.
Minimum gamepadra van szükségem, de az élmény miatt kormánnyal az igazi. -
Dr. Gonzο
senior tag
Syr kollégának ajánlva!
PEACE! -
Dr. Gonzο
senior tag
-
Dr. Gonzο
senior tag
Na erről beszéltem!

13 +hívó szétküldve, az előző HSZ-től számítva idáig vártam és a végeredmény (durván 15 perc alatt):

Dolgozom... de majd este megkergetlek!

-
Dr. Gonzο
senior tag
-
Dr. Gonzο
senior tag
(#3730) dzsavermadar
Helyesen a dátum: 2014.01.09.
Nem következetes valóban a pályaelhagyásokkal kapcsolatban.
Úgy vettem észre, mintha bizonyos pontokon lenne csak "érzékelő" egy kanyarban.
Ha véletlenül épp kikerüli a kerék, simán elengedi az embert.
Ugyanígy helyenként komolyabb vágást is megenged.A "bukótér" nem a verseny pályavonalának része, tehát annak a használata akár kigyorsítási, akár kanyarra ráfordulási szempontból nem helyes.
Jelentős előnyt lehet vele szerezni azokkal szemben, akik a rendes/tényleges pályavonalat használják.
Sajnos itt is abszolut következetlenül büntet a játék.
Egy idő után majd kitapasztaljuk, és tudni fogjuk, hogy hol és mit lehet.
Én azért kérek mindenkit, hogy próbáljon a valóságos pályavonalon versenyezni, és ne vágjon, ne szélesítsen, akkor se, ha éppen nem is bünteti a játék. De ezt döntse el mindenki magában.Egy érdekesség ehhez.
Szerintem én itt el sem hagytam a rázókövet, és mégis büntetést kaptam.
Hab a tortán, hogy az utolsó másodpercekben, amivel buktam egy első helyezést.
14:30-tól nézzétek!Engem pl itt 8:53-tól 9:25-ig többször is kiengedett bünti nélkül. Bár külső ívre mentem, (mert menekültem az esetleges koccanástól) de attól még elhagytam a pályát.
-
Dr. Gonzο
senior tag
Jó is volt. Rég gurultam már ilyen jót!
Kösz mindenkinek aki részt vett! -
Dr. Gonzο
senior tag
Sajnos nem tudok mit csinálni, mert a múltkor is volt olyan, h csak azért nem tudtam velük
ni, mert nekem nem volt + a DLC!!! 
Azt + már a múltkor is írtam (azt hiszem), h + fogom venni mindet, csak nem 1*-re! mikor mennyire van lehetőség!

Jó indulattal írtam ám!

Eleinte én is furán álltam a dlc kérdéshez. Aztán a leárazásokat követve beszereztem őket.
Sajnos én is jártam úgy, hogy nem tudtam a többiekkel gurulni dlc hiányában. -
Dr. Gonzο
senior tag
Beadtad a derekad a "gusztustalan politikának"?

-
Dr. Gonzο
senior tag
Grat hozzá! Nekem semmi értékelhetőt nem sikerült kihozni az Evo-ból. Majd otthon is megnézem, illetve meghallgatom, biztos tanulok belőle.
-
Dr. Gonzο
senior tag
Ma este 19 óráig még tart az árengedmény a játékra és DLC-kre !

A tegnapi tapasztalatokra építve, jó lenne ha a lehető legtöbb embernek meglennének a DLC-k.
Sajnos akinek nem volt meg mind, ott csatlakozási problémák merültek fel.
Jó lenne ha többször össze tudnánk jönni egy olyan csapatlétszámmal, mint tegnap és bármilyen pályán, bármilyen autóval gurulni. -
Dr. Gonzο
senior tag
Már 5-en vagyunk!
ΛLΧ
Xander HUN
Csapoati
knorbi5
és
énDr. Gonzo <HUN> ?????
(#3553) Syrius XIX
Tökéletes! =)))
Dr. Gonzo is lesz!

-
Dr. Gonzο
senior tag
Spa-ban én is benne vagyok, ha gondoljátok. Jó leszek kéziféknek

Jó lehetsz ott. BMW Z4 nagyon jól irányítható, stabil, rövid féktávokon is.
-
Dr. Gonzο
senior tag
-
Dr. Gonzο
senior tag
Srácok!!!
Nagy Segítségre van szükségem! Steamen most 7,49 Euro a GTA Complete pack, nagyon kellene nekem, viszont van bankkártyám is, de nem bírom összehozni a netes fizetésre.Szeretném valamelyikötöket megkérni, piros pont fejében, plusz az összeget is felkerekítem, hogy vegye meg nekem "ajándékba", utána ha lesz nyitva bank, személyesen elutalnám a pénzt, addig lehetne parkoló pályán az ajándék nálad, nyugodtan. Azért ide írok, mert aránylag ismertek is, pirosaim ellenőrizhetőek, de a gta complete pack még csak 1-2 óráig 7,49 Euro, ami olyan 2200ft... Emellett van a half life 2 ami 1,74 euro, az is kellene, de ha a gta-ban tud valaki segíteni azt nagyon megköszönném!!!
Sőt aki segít, azt meglepem egy madcatz x360-as usb-s paddal is, ami kopott, de lehet vele facán gridezni na mit szóltok
Ezt most találtam ki 

Boldog karácsonyt!Ha van bankkártyád akkor könnyen össze lehet hozni.
-
Dr. Gonzο
senior tag
Asszem rosszul tettem fel a kérdést.

Inkább így kellett volna:

Van a Grid 2 teljesítmények között két feladat:

(persze csak ha jól értelmeztem!!!)
Csináljuk meg közösen, egy megbeszélt időpontban.
Hogy mindenkinek meglegyen a győzelem, azt majd valahogy megoldjuk.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Így a résztvevők mindegyikének teljesítve lesz ez a 2 feladat.Persze csak az tud részt venni, akinek megvan ez a két kiegészítő pálya.
Akinek csak az egyik van meg, az legfeljebb csak azon vesz részt.Erre irányult az eredeti kérdésem.
Ide szívesen beszállnék én is.
-
Dr. Gonzο
senior tag
Megvan mindkettő!
-
Dr. Gonzο
senior tag
Tetszik az ilyen jellegű videó.
-
Dr. Gonzο
senior tag
Van valakinek valami jó kormánybeállítása?...1 órát próbáltam billel...szánalom...ahogy megy ....1 órát állogattam a kormányt...még rosszabb....vagy nem fordul..vagy hirtelen de túlpörög...és még eddig a ferlédivel kisérleteztem csak......még van 2 napja aztán ha nem megy megint dobom a lecsóba....
-
Dr. Gonzο
senior tag
-
Dr. Gonzο
senior tag
"Nevem : Flash780427"
Ez alapján nem ad ki semmit a kereső!

Kérlek próbálj te megkeresni engem!
+1. Én sem kaptam találatot rá.
-
Dr. Gonzο
senior tag
Ezt minálunk is tapasztalták múltkor többen is, leginkább akkor jön elé ha megszakad a CM szerver és igyekeznek visszaállítani + ha valami ki/belépés történik.
Ha ilyen van akkor azt tanácsolom mindenkinek írja be a közösbe...mármint a steamen ami van csinálva csevegő szoba game alatt, hogy bibi van és akkor az invitáló személy aki kitudja vinni a bandát a közös lobbyba kilép majd vissza.... nem kell szenvedni...szóljatok nyugodtan...ati meg gonzi is így tolták pár körig...aztán helyrejött nekik mikor visszaléptünk.Ez az a bizonyos eset, ahol Te is jelen voltál.
-
Dr. Gonzο
senior tag
Egy különleges "láthatatlan" bug.
-
Dr. Gonzο
senior tag
Kinek mi jön be jobban. Én a hátsókerekest nem érzem külső nézetből. Ezért motorházról nyomom.
Viszont hátránya, hogy kisebb a látótér és sajnos nincs visszapillantó a játékban. Nehezebben követhető nyomon a többiek helyzete. -
Dr. Gonzο
senior tag
-
Dr. Gonzο
senior tag
-
Dr. Gonzο
senior tag
Első videóm a nagy kedvenccel.
-
Dr. Gonzο
senior tag
Hölgyeim ... ma összeülünk vmi kis csapatásra??? Én vagyok 4-9ig, mert utána Halálos Fegyverben leszek harmadszor is! Ha meg nem jön senki Trinity és Bambino mellé csapódok a vadányugatra 16:30tól

Aki jön írja már meg pls, azt akkor indulás előtt steamen összeinveljük a bandát, hátha sokan leszünk azt mehet kis privát.
Talán 18-tól leszek, úgyhogy aki nem szeret, addig élje ki magát!
-
Dr. Gonzο
senior tag
Erre emlékszem.
Ott álltál velem szemben árván...
-
Dr. Gonzο
senior tag
Megalkottam a végleges megjelenési formámat a Grid 2 versenypályákon!

Ha valakinek tetszik, bátran használhatja.

Sőt!..még együvé tartozást is jelent az idegen résztvevők számára.
Csak a festésre gondolok!!!
A szponzorok, rajtszám, felni, lehet egyéni természetesen.
Tetszik és jó ötletnek tartom a nagyjából azonos mintát.
Engedelmeddel részben használni fogom.
Remélem többen is átveszik az ötleted. -
Dr. Gonzο
senior tag
-
Dr. Gonzο
senior tag
Szép összeállítás! Örülök, hogy nem szerepelek ebben sem, pedig játszottunk együtt.
-
Dr. Gonzο
senior tag
-
Dr. Gonzο
senior tag
-
Dr. Gonzο
senior tag
Újratelepítettem a játékot, előtte a mentésemet kimentettem "hátha" tudom onnan folytatni.
De most nem találom a ProgramData-n belül a Steam stb mappát.
Futottam is 1-2 kört hogy mentsen a játék de így sem jött létre a mappa.
A játék könyvtárában találtam egy save mappát ahol bent van a 3save fájl, le cseréltem őket de az előző mentést olvassa nem az enyém.
Aki tud megoldást kérem segítsen
Mentést? Minek?
Mentést nem a géped tárolja.
Nálam újra telepítés után ugyanonnan folytattam, ahol előtte voltam. Nem mentegettem semmit. -
Dr. Gonzο
senior tag
-
Dr. Gonzο
senior tag
-
Dr. Gonzο
senior tag
HartgeH: Küld el vagy itt hsz-ként a steam neved vagy privátban és veszlek fel téged is.
Azért nem lett nyílt, mert pont az lett volna a cél, hogy egy zárt normális csapat jöjjön össze, aztán aki akar jönni úgy is ide téved fel a topicba és 2 kattintás írnia ő is szeretne jönni. Csak aztán nem jött össze az aktív gurulás így most csak van a csoport, de legalább látjátok egymást ki játszik éppen.Itt most legalább 3-4 ember jelezte, hogy szeretne jönni. Szerintem kellene kérni a moderátorokat, hogy az ELSŐ hsz-be tegyék ki a csoport adataid és a jelentkezés módját, feltételeit. Kinek írjon aki szeretne jönni, hol találja a csoportot stb. Aztán lehetséges ha több ember összejön akkor lehetnének kisebb PH-s versenyek.
Akár lehetne PH Grid 2 taglista is, hogy aki szeretne játszani lássa kikkel tudja itt is felvenni a kontaktot ez ügyben.
Én bevallom azt hittem jobban pörög a topik és nagyobb az érdeklődés a játékra hisz még nem olyan "öreg"

Szerk: Szóval akkor volt erre kezdeményezés csak kevés sikerrel
Lehetséges én is csak botok ellen megyek majd meg max a szűkebb baráti körökkel 
Én személy szerint azt gondolom, lenne igény egy közel olyan rendszeres gurulásokra mint Nálatok Race07-en. Csak nincs aki megszervezné...
-
Dr. Gonzο
senior tag
Igaza van Brian-nek! A Prohardver név védett és tényleg nem teheted bele a PH engedélye nélkül! ezt nem vitaképpen, hanem tényként írtam, mert így van!

+
Én is csináltam Steam-en csoportot: GRID-2-HUN-FP-Team néven, amiből ugye a GRID 2 1értelmü, az FP-Team pedig abszolút saját találmány!

Akit felveszek havernek, azokból azt szoktam felvenni a csoportba is, aki kéri (mert majd lesznek privát
ások is ám!)! 
Azt az 1-et viszont nem értem a GRID 2-be, h ha csinálok 1 saját szerót (úgymond) a GRID 2-őn belül és a láthatóságot lezártra állítom és mondjuk vagyunk 4-en a 12-ből, akkor a többi helyre miért írja h: OPEN és mégis be tudnak tök idegenek is jönni! Ennek így semmi értelme!

Valaki világosítson már fel pls., hogy kell úgy lezárni a saját szerót, h oda tényleg csak az tudjon bejönni, akit be is hívtam! Előre is THX!

Megjegyzés: Ja! A Steam nevem pedig ott van az aláírásban, bár az adatlapon profilnévként ezt írja: Syrius XIX!

A többi (open) helyre kell kattints és zárttá teszed. Így csak annyi embert engedsz be amennyit akarsz.
-
Dr. Gonzο
senior tag
Abszolút egyet értünk

A komoly talán a hozzáállásra teljesen igaz hisz szervező is vagyok, de mint komoly tudású pilóta azért van hova még fejlődni ez biztos
A Grid-hez teljesen úgy álltam hozzá saját nézőpontom szerint, hogy egy árkád autósjátékkal van dolgom, de annál jobb és hangulatosabb környezetben. Valahol az árkád és a szim. közé tenném mert azért megcsúszik a fara, tolja az orrát, ellen kell korrigálni tehát jó a feeling 
Teljesen más kategória mint a mi művészetünk oadát a WTCC-ben. Mintha mondott volna Grid2-ben olyat, hogy túra autós rész is lesz, kíváncsian várom
Most nagyon szentségtörő leszek, de nem volt szükségem a GamePad-ra a játékhoz annyira jól kezelhető az autó bill-en is. A manual váltót sem állítottam még be mivel a fékezéseknél teljesen jól szabályozható a visszaváltás és megvan a kellő fordulat a kigyorsításhoz. (Remélem ezt nem látják a WTCC társaim)

Egész más élményt nyújtana GamePadon az biztos.
Ez a játék nekem teljesen a DIRT3 irányába hajaz.. ez a kicsit árkád kicsit szimulátor kicsit ilyen kicsit olyan, de mégis más és nem is rossz! Na meg a hangulata.... Pazar! Még nem tudom mennyire kell ezt a játékot komolyan venni, de ha elpicsáznak párszor neten, akkor majd biztos.
1-2 ismerősömet még rábeszéltem a játékra, remélem találkozunk

Eléggé a szokásos (online public) feeling van a multi résznél, tehát löknek ahol csak érnek. Ismerős a dolog, csak remélem teljesen a versenyzés élményére nem nyomja ez majd rá a bélyeget.
Pontosan az "árkádossága" miatt lehet ezt sajnos elkövetni. (szvsz)Azért örülök, hogy köztetek lehetek

Túra autós részről én nem tudok sajnos!
Hacsak nem a T2-ben elérhető Chevrolet Cruze Touring Car-ról és a BMW 320 Touring Car-ról beszélünk.
Én épp ezt a BMW-t gyakorlom előszeretettel. Bár kategóriájában (T2) nem a legjobb, de számomra a legélvezetesebb.
Ha meglesznek a bejáratott "barátok" a játékból, akkor a szándékos lökdösődések is elmaradnak. -
Dr. Gonzο
senior tag
Köszönöm szépen srácok a hasznos infokat! Legutóbb is láttam futólag Grid2-re DLC akciókat, de most meg nem mondom mennyiért dobálták őket. Azért ez a DLC lehúzós világ elég pofátlan, de hát itt tartunk. Veszel egy játékot és kvázi alig vettél valamit. (Azt nem mondom, hogy semmit).
Rendesek 1 DLC-t adtak ajándékba

Akkor azért gyorsultak le ennyire online ezek szerint.. Egész jó kis felület van kialakítva az optikai változtatásokra, érdekes pont a perfomance rész maradt ki. Mondjuk CM-nél vannak érdekes dolgok. Olvastam egy cikket, hogy a kormányos nézetre úgy gondolták "nincs igény" miközben a PC felhasználók folyamatosan tiltakoztak és próbáltak hangot adni, hogy márpedig kell. Ehhez képest nem csinálták meg mert nem akartak eltérő "élményt" a konzolos változattal szemben.
Nem tudom miért nem lehet a játékosok igényeit is figyelembe venni, továbbá mi az hogy nincs rá igény. Ki találta ki ezt a marhaságot. Ha nincs rá igény menjen HOOD azaz motorháztető nézetbe vagy ha abszolút meg akar gyalázni egy autós játékot akkor GTA nézetbe. Kvázi nem kell használni, de mint opció benne kéne akkor is legyen.
Senkit nem akarok persze megsérteni a GTA nézetes vezetéssel, de az nem autóverseny. (Szvsz)
Belső nézet hiányát némileg motorháztetős nézettel pótolom.
Kormánnyal játszom, külső nézettel természetesen játszhatatlan (nekem).
Motorháztetős nézettel elfogadható.Örömmel látom, hogy komoly Race07-esként Grid 2-vel is mész.
Remélem egyszer összefutunk valamelyik szobában. (steam: Dr. Gonzo) -
Dr. Gonzο
senior tag
A DLC-ket hagyjátok a csudába. Mivel kevés embernek vannak meg, így a pályás dlc-k semmit sem érnek. Az autók meg... mindegyiknél van jobb az alapjátékban is. Tehát csak akkor érdemes megvenni őket, ha a kedvencek vannak benne, akkor is csak leárazáskor (nov. végén meg karácsonykor lesz Steamen).
Viszont a dlc-s autók használhatóak multiban is, kivéve ha úgy állítja be privát szobában a host, hogy nem mehetsz velük.Nekem a BMW E30 M3 Performance csípte a bőrömet, ezért vettem a performance pack-ot.
A Super Modified Pack meg a Subaru miatt lett a játék része.
Nem bántam meg egyiket sem! -
Dr. Gonzο
senior tag
Köszi az infot!
Olvastam, hogy a graf beállításokkal kell játszani és akkor az megoldja. Pár dolgot állítottam eddig ok.
Ismerősöm is rábeszéltem a játékra aki nagy VW rajongó
Rossz hír lesz számára is, hogy a legtöbb kocsi DLC-ben jön csak.
Nagyon tetszik a játék hangulata, örülök hogy beszereztem.
Tuning nincs a játékban ugye?
Azért kérdem mert kaptam most nagyobb garázst, aztán reménykedem hátha nem csak optikai tuning van 
DLC-s autó csak akkor használható, ha a többieknek is megvan az a DLC. Ettől függetlenűl nekem is van pár DLC.
VW Golf van alapban T1-ben, de T2-ig tuningolható.
Tuning csak online van -
Dr. Gonzο
senior tag
Köszönöm válaszod!
Én is ebben reménykedtem, de tényleg "nagyon" vakító szinte semmit nem látni és vezethetetlen az autó. Kénytelen vagyok kimenni első spoiler nézetbe és akkor láthatóan megszűnik a probléma. Emiatt versenyt is buktam el tehát ez így már nem csak egy zavaró tényező.. Ami furcsa, hogy egészen a WSR versenyekig semmi probléma nem volt aztán hirtelen jött elő. Sajnos ismert a jelenség több oldal is foglalkozik vele, de még keresem a megoldását.
Ami egy picit "érdekes", hogy a CM saját technikai támogatásos oldalán SEM volt rá teljes egyértelmű megoldás még:
Lighting Glitch on tracks: The Loop in Chicago, and Cote d'Azure (only in daylight) Igen, kapcsoljuk ki a CrossFire-t és megoldja, csak ha nincs akkor nehéz
Ettől független a játék nagyon szépen fut, jól optimalizált, abszolút élvezetes. Sajnos képet elfelejtettem fotózni, ha találok valami videót ami ezt jól láthatóan mutatja akkor belinkelem.
Használjátok a bizonyos cockpit modot? Létezik olyan változat ahol nem homályos a kormányos felület?
Én ezt a változatot töltöttem: [link]
Együtt lehet élni vele, csak láttam olyan videót ahol tök éles volt mindenhol
A jelenséget én is tapasztalom. De egyszerűen a napfény visszaverődésének tudom be.
Az életben is előfordul, itt miért ne lehetne? -
Dr. Gonzο
senior tag
-
Dr. Gonzο
senior tag
Meg tudná valaki mondani, hogy miért van az, hogy ha beállítom a kontrollert(strike2 típusú), játszom vele, majd a következő alkalommal amikor újra szeretnék játszani, újra kell kalibrálni, mert visszaállítja alapbeállításokra
ezen kívül néha játék közben automatikusan csinál egy visszatekerést. Tudtok valami megoldást ezekre a problémákra?
Ja és GRID 1 alatt soha nem volt vele probléma !Az én gamepadommal is ezt csinálja. Valszeg nem ismeri fel rendesen. Logi DFGT-vel semmi gond nincs.
-
Dr. Gonzο
senior tag
Magyarítás itt érhető el.
-
Dr. Gonzο
senior tag
Egyenlőre tesztelés alatt.
-
Dr. Gonzο
senior tag
-
Dr. Gonzο
senior tag
-
Dr. Gonzο
senior tag
Én úgy gondoltam, készítek szerót és kíírom ide, h mikortól van, max. meddig tartom + és kiírom ide PH-ra (ahogy azt már az 1-ben +szokhattátok)!

Aztán aki jön, ott lesz, aki nem az nem lesz ott!
A többi nem rajtam múlik! Igazából itt még nem igazán tudom, mi kell ahhoz, h valaki be tudjon jönni a szeróra, amit készítettem!
Nem hülye vagyok, csak nem vagyok gyakorlott Steam felhasználó, stb.! 
Aki tudja világosítson fel pls.!

Ja, ha kérhetem ne lekezelő, kioktató és lehülyéző stílusban (mert arra viszont én ugrok)!
THX! 
Engem egyszer felvettél, de le is tiltottál. Biztos rosszalkodtam

-
Dr. Gonzο
senior tag
csak egy kérdés, hogyan törölhetem a mentéseim ha teljesen nulláról szeretnék indulni offline és online egyaránt?
Lehet új játékot kezdeni, így megmarad az eddigi teljesítményed is és kezdheted előröl is.
-
Dr. Gonzο
senior tag
-
Dr. Gonzο
senior tag
Nem egyedi probléma, az én gamepadomat is minden induláskor újra kellett állítanom. De csak Grid 2-vel.
Egy öreg Gembird -et használtam. -
Dr. Gonzο
senior tag
Ezen fórum is kezd hasonlítani a többihez, jó magyar mentalitással megáldva....
-
Dr. Gonzο
senior tag
Két napja nem tudok vele normálisan játszani! Kidob, szétkapcsol, nem lehet csatlakozni! Ez már nem a szokásos bug, amit még el lehet viselni!
-
Dr. Gonzο
senior tag
Létrehoztam a csoportot!

Csoport neve: GRID2-PH-Team,
Rövid neve: G2-PH-Team.Felvettelek volna, de:
putnoki75: nincs találat!

Hmm.. pedig így vagyok steamen, több emberrel is felvettem már a kapcsolatot.
-
Dr. Gonzο
senior tag
Sziasztok!

Fogok szervezni (?) csoportot, ha elérem a 30-as szintet!

Tudás nincs sok benne (ill. gondolom nem lesz mögötte, mert én csak szimplán igyXM végigmenni a pályán, mert irányít6atlan), ezért bill.-lel tolom!
Kontrollerrel próbáltam, de az egész olyan mintha a speciális így lenne beállítva:
50, 80, -10, 50, 80, 50, 80. Ez ebben a formában elég gáz! Bill.-lel saját magamtól (is) 6 kör alatt laza 6 mp.-vel vagyok gyorsabb (!) szóval ez így
! 
Elsősorban azoknak a jelentkezését várom:
- akik szeretnének jókat versenyezni (Rolly, ha otthagysz, akkor otthagysz
),
- és nem a győzelem a fontos (mindenen és mindenkin keresztül)!, mert azt hiszem playlist-n az ilyenekből van éppen elég, még több is mint kellene!
Szerintem nem az számít ki nyer, hanem az, h ugyanolyan jókat
junk, mint az 1-be!Lehet private, de ha a csapat akarja, akkor mehetünk playlist-re is!
Úgy gondolom, ha private, akkor legalább 4 fő kell ahhoz, h legyen értelme elindulni (bár nekem igazából elég 1-etlen olyan társ is a jó
ásokhoz, aki csak versenyezni szeretne),
de ha playlist, akkor legalább 6-an kell legyünk ahhoz, h a nem normálisokat kiszórjuk!
+ én úgy vettem észre, h itt is műxik valahogy a kiszavazó show (csak még nem jöttem rá, hogy hogyan)!

Én szívesen jövök veletek gurulni, steam: putnoki75
-
Dr. Gonzο
senior tag
Nagyon jót gurultunk tegnap éjjel.
Gyúrnom kell még a játékra, mert HunGuru és Alonso nagyon jól megy.
Ghard meg valami más dimenzióban játszik. -
Dr. Gonzο
senior tag
-
Dr. Gonzο
senior tag
-
Dr. Gonzο
senior tag
Üdv!
Megvettem, beleszerettem.
Szeretem az online részt minden nyűgével együtt is.
Ha van szobátok, szívesen bekerülnék.
Nick-em: putnoki75
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban tiltott a warez minden formája.
- playseat evolution black actifit
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer Gép - MSI H610, Intel I5 13600, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1TB M.2 SSD, 750W 80+ Gold
- Asztali PC i7 6700 1650 16GB DDR4 512GB SSD
- ASUS TUF Gaming A17 Gamer laptop , R7 6800H , 16GB DDR5 , RTX 3050 Ti
- Apple iPad (6. generáció) Wi-Fi 128GB Space Gray 95% Akkumulátor 6 hónap garanciával
- 27% - ASUS TUF Gaming B850-PLUS WIFI Alaplap!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Svájci jellegű bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ni most, tőlem mehet a móka! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2013-12/28/275185_wjya8zy6n5kzayro_20131228_112845_masolata.jpg)

Lehetséges én is csak botok ellen megyek majd meg max a szűkebb baráti körökkel