-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
intercooler
őstag
válasz Syrius XIX #2358 üzenetére
Gyere nyugodtan
-
Brian_GT
őstag
Részemről is nyugodtan jöhetsz, engem sem zavartál. Mikor összefutottunk akkor meg eltudtunk szépen menni egymás mellett. Részemről semmi akadálya, hogy gyere.
Ghard amit írt most nem akarok senkit előrébb helyezni, meg most ilyet, hogy ,,rászóltam" , mert ugyan olyan emberke vagyok itt, mint akár Over vagy Ati stb stb.... szóval nem vagyok semmilyen nagyfőnök, hogy rászóljak az ,,embereimre" , de mint láttad véleményt alkottam róla. Ettől nyugodtan gyere, hogy most neki útban voltál. Ő lesz egy kicsit kompatibilisebb a kicsikkel szemben, te meg ha tudsz akkor time attack-nél hagyod elmenni. De ismétlem kb mindenki írását...nehéz ezt a másodperc tört része alatt lereagálni, hogy most társ jön mögöttem vagy sem. Legalább ezért ne essünk egymásnak urak. Köszöntem
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Rolly Dy07
senior tag
Syrius tudod, hogy nem a szint számít. Amikor belépek egy szobába nem esek hanyatt egy 30-astól, meg nem nézek le egy 1-est. Nem sorolom be előre magam, hogy hú itt gyenge leszek. A jó versenyzés szaga legyen a levegőbe! Én szívesen gurulok majd veled és nem zavarsz soha. Ha neked megyek bocs, ha nekem jössz nem érdekes.
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tiltott a warez minden formája.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Hobby elektronika
- Szólánc.
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kulisszák mögötti videón a zenés Symphonia
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest