Hirdetés
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
Szerintem (!) ezt a GRID 2-őt úgy kell kezelni, mint aminek semmi köze az első részhez (mert valljuk be: tényleg semmi köze hozzá semmilyen téren)!
A következő sort nem vitaképpen írom, előre szólok!
A GRID 1 sokkal jobb volt!

A GRID 2 pedig 1 olyan autós játék, aminek (véletlen, nem véletlen, igazán nem tudom) történetesen ugyanaz a neve, mint az 1-nek: GRID, de 2!
Ez 1 teljesen külön álló autós játék, ebben is autók vannak, több hasonlóság nincs és felesleges is tovább összehasonlítani (legfőképp azért, mert az 1-et a 2-vel nemis lehet 1 lapon Mlíteni)!

Szerintem ha így kezeljük, jó lesz ez!

Részemről befejeztem a sírást, inkább az érdekelne, hogyan tovább?

Segítsünk 1másnak inkább, mint beszólunk (szerintem)!

Ennyi!

Megjegyzés: Ír6tok erre bármit, nem azért írtam, h vitatkozzunk, hanem lezárásképpen, innentől foglalkozzunk a 2-vel és kész (legalábbis itt, mert ez a GRID 2 Topic és semmi köze az 1-hez)!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest