Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nem irónia, a topik neve az, hogy "Nem indul és mi a baja a gépemnek". Szerintem ott tudnak segíteni. Nem ismerek másik topikot, ahova ilyet be tudnál dobni. Maximum még az egyik "azonnali..." topikok egyike.
Ki kellene deríteni, hogy az egér mozgatása miatt mi akad meg. Szerintem nem a Stadia hiábja, a gép akad.
(Láttam már olyan gépet, ahol az egér mozgatásától lagolt az usb-s wifi adapteren a net... -> alaplap csere megoldotta)[link] Ping tesztnek ezt ajánlom. Egyik fülön fusson ez, másikon meg teszteld a stádiát. Ha a net stabil marad, akkor a gépen akadozik valami. Vagy a procit vagy a vga-t valami 100%-ra terheli és ettől akad a kép vagy valaminek az elérése akadozik. A nem túl acélos usb portok simán tudnak ilyet. Lehet a poll rate változtatása is ezért segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Fujifilm X
- Parfüm topik
- Február végén bárki kipróbálhatja a Marathont
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android szakmai topik
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Eladó Nintendo Wii
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest