Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Nem a gép vezetékes Gigás LAN-on van, az egér meg pont vezetékes (már írtam a típust). A bill.-zetem viszont vezeték nélküli. De azzal látszólag nincs is baj, amint írtam. Se Gamepad-el, ami szintén Wireless. Itt amúgy sokan panaszkodnak erre a a problémára. És Logitech egerek is meg vannak említve. Az egyik javaslat, hogy vegyük le az egér polling rate-jét, én ezt 125-ig is levettem, úgy valamivel már kevesebb volt a Lag, de azért még mindig nem normális. Ez vagy a Logitech szoftver miatt lehet, vagy az USB-kbe dugott eszközök közül kavar be valamelyik. (De attól még a Stadia is ludas lehet, mert semmilyen más esetben nem jelentkezik ilyen probléma a gépen).
#799 Polllen: Et most iróniából írod, vagy komolyan? "Nem indul a gépem..." Azért én ettől messze vagyok. De ha tényleg ez a lejobb Topic-rá, akkor írok oda is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bittorrent topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Ingatlanos topic!
- 2026 - Íme az 5. héten megjelenő játékok listája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Ubiquiti AMPLIFI HD router + 2 darab AFI-P HD mesh antenna
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange 1OO% ! még 1OHó nemzetközi APPLE GaranciA
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest