Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
eroli23
csendes tag
Frissült a Google Chrome Stable 15.0.874.102 >>> 16.0.912.63
-
eroli23
csendes tag
Frissült a stabil chrome 13.0.782.215 ---> 13.0.782.218 - ra

-
eroli23
csendes tag
Nos a hibákat már megoldottam ezekre a problémákra: --->[link]<---

-
eroli23
csendes tag
Lenne egy kis gondom a Google Chrome frissitésével véletletül kitöröltem az Update mappát a következö helyröl: Appdata>Local>Google és itt az update mappa, hogyan tudnám visszahozni? Anélkül nem tudom frissiteni a Chromo-mat. Már ujra raktam nem tom hányszor a Chromot de nem akar visszajönni az a mappa. Esetleg ha valaki tudna segiteni megköszönném.
Pontosabban ezt a hibát irja ki amikor a Chrome névjegyére megyek rá: A szerver frissitése nem érhető el (hiba: 3)
Az volt az egyik hiba a másik az hogy Youtubon amikor nézek egy videot akkor nem mutatja a videot fekete kép van és amikor oda ráviszem az egeremet ahol a videokép van akkor ott marad az egér mutato befagyva ja és allul ahol a perceket mutatja végighuzom ott is az egeret és a percek is ott maradnak befagyva. Az about:plugins-ba már néztem hogy mit tehetek hát mindent megprobáltam raktam flash playert is az Adobe honlapjárol, kikapcsoltam a Chrome alap flash playerét de semmi.
Ez a kettö kritikus hiba ami bánt engem. Ha valaki tudna segiteni nagyon hálás lennék.
-
eroli23
csendes tag
Az lenne a gondom hogy felraktam a Google Chrome Canary Build 11.0.681.0 és nem tudom beállitani alap böngészönek mert a következöt irja: Ez a Google Chrome második telepítése, amelyet nem állíthat be az alapértelmezett böngészővé.
Ezt az Alapértelmezett Böngészö Gomb alatt irja és a gombra rá se tudok nyomni.
Mi lehet a hiba? Már le is töröltem ujra is raktam de akkor se engedi beállitani.
Ha valakinek van valami ötlete irjon, köszi elöre. -
eroli23
csendes tag
Frissitettem ma a Chromiumot 11.0.669.0 - rol 11.0.676.0 - ra azt vettem észre hogy fent a További Könyvjelzök elvan csuszva balra teljesen. Raktam fel régebbit mint 669 és ott jo volt 669 felett az összesnél elvan csuszva. Amielött kiprobáltam volna a 676-ost töröltem minden elözményt és minden ilyen adatot hát nem tudom mi lehet a gond.
Valakinek esetleg valami tipp? Másnál is ugyanilyen vagy csak nálam?Itt egy kép is rola:

Köszi elöre is
-
eroli23
csendes tag
Igen én haszálom a 11-es Chromium-ot és megvagyok vele elégedve
egyszer se fagyott be eddig semmi hiba nincs benne és szuper gyors 
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest