Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gasszi
csendes tag
Minden probléma megoldódott! A böngészési adatokat törölni kell..
-
Gasszi
csendes tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Igen, ez nekem is feltűnt! De az enyém már olyannyira elfajult, hogy be se tölti rendesen az oldalt, a chat-em egyáltalán nem működik, sőt már lájkolni sem tudok, se képet megnézni.. Erre van valami ötlet, megoldás?
-
Gasszi
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kiegészítőt keresnék, ami a gyorsindítóban nem 8 oldalt mutatna, hanem mondjuk 10-15 - most egy mondtam egy példát. Előre is köszönöm a választ!
-
Gasszi
csendes tag
Üdv!
Van egy WP blogom egy magyar tárhelyen (okhost.eu), ahol a javascript egyszerűen nem működik az admin részben. Ezáltal teljesen kivonja magát a forgalomból, nem szerkeszthető az oldal.
A JavaScript konzolt megnéztem, amiben a következőt írja:
Uncaught ReferenceError: jQuery is not definedFirefoxban nincs ilyen gond, de mondjuk IE-ben is ugyanezt tapasztaltam.
Valakinek valami ötlete erre? Eléggé megforgattam már a Google keresőt, sajnos nem jutottam előrébb a témában. Várnám a mihamarabbi válaszokat! Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- EAFC 26
- Mini-ITX
- Elfelejtettem a film címét
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezek szerint, akkor Firefoxot kellene feltennem.. amióta beújult eléggé tré lett az a böngésző