Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Hobby elektronika
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
tylerddd
üzenetére
A Google szerint igen:
1. Nyomd meg a Win + R gombot, írd be: regedit, majd üss Entert.
2. Navigálj a következő kulcshoz:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google\Chrome (Ha a Google vagy a Chrome kulcs nem létezik, jobb klikk az előzőre -> Új -> Kulcs, és nevezd el értelemszerűen.)
3. A Chrome kulcson belül kattints a jobb egérgombbal: Új -> DWORD (32 bites) érték.
Nevezd el pontosan így: AllowDeletingBrowserHistory
4. Az értékét hagyd 0-n (ez jelenti a tiltást).
5. Indítsd újra a Chrome-ot.Nem próbáltam ki, de logikusnak tűnik.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
zsoltip
üzenetére
Open up the “Registry Editor” ProgramNavigate to Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google\ChromeWith the Chrome folder on the left highlighted, select Edit/New/DWORD (32-Bit Value) <<<or, if you prefer, on the right side of the screen in a BLANK SPOT, you can RIGHT CLICK New/DWORD (32-Bit Value)>>>.Name it ExtensionManifestV2Availability and hit enter.Right click what you just created (ExtensionManifestV2Availability) and click Modify. Set the Hexadecimal value to 2, and click OK.You’re done, but check your work by opening Chrome, and pasting chrome://policy in the URL Address bar and hit enter. You should see the ExtensionManifestV2Availability policy, and the value should be set to 2. If you don’t see it, click “Reload Policies” and/or review your work.
Nekem ezzel tökéletesen működik. -
Sonja
nagyúr
válasz
Oldman2
üzenetére
A
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google\Chromekulcs alá kell létrehozni egyExtensionManifestV2Availabilitynevű duplaszó típust, és az értéket 2-re kell állítani. Utána újraindítod a Chrome-ot, és működnek a manifest v2-es bővítmények.
Alapból nincsen a
Policiesalatt csak a Microsoft (legalábbis nálam így volt), de létre kell hozni aGoogle-t, majd azon belül aChrome-ot is.Hogy meddig hagyja meg ezt a kiskaput a Google, azt nem tudom.

-
Rick4
félisten
Sziasztok!
Ez mi lehetett?? A chrome ki szeretett volna menni valami weboldalra, ami gyanús lett a malwarebytes-nek...-Software Information-
Version: 5.1.6.117
Components Version: 1.0.1280
Update Package Version: 1.0.87510
License: Trial
-System Information-
CPU: x64
File System: NTFS
User: System
-Blocked Website Details-
Malicious Website: 1
, C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe, Blocked, -1, -1, 0.0.0, ,
-Website Data-
Category: Compromised
Domain:
IP Address: 47.88.86.63
Port: 3478
Type: Outbound
File: C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe
-
kezo0
addikt
Helló,
akinél változatlanul fennáll a Windows alatt futó Chrome-ban az a jelenség, hogy bizonyos, belső hálón levő oldalak (legtöbbször a saját router belépőoldalának) felkeresésekor
"NET ::ERR_CERT_INVALID"
hibát jelez és nem enged továbblépni (pedig a tanúsítvány biztosan telepítve van és más böngésző is simán továbbenged az adott oldalra), próbálja ki a következőt:
Amikor a fenti, hibaüzenetes oldalt látod, és nem tudsz továbblépni, egyszerűen csak gépeld be a "semmibe" (tehát ne válaszd ki sem a böngésző címsorát, sem mást, hanem csak írd be vakon a levegőbe!) ezt: "thisisunsafe"! Ezzel gyakorlatilag eléred, hogy továbbengedjen a Chrome az általa nem biztonságosnak ítélt oldalra.Ez pedig egy megoldás arra, hogy a Chrome ne a saját tanúsítvány-adatbázisa alapján döntse el, hogy érvényes-e az általad felkeresett oldalak cert-je, és így ne dobjon hibát, amikor be akarsz lépni pl. a saját routered kezelőfelületére:
A registry-ben aHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google\Chromekulcsnál adj hozzá egy 32-bites duplaszót (DWORD (32 bit)) ezzel a névvel: "ChromeRootStoreEnabled", és legyen 0 az értéke.
(Nálam pl. aPoliciesalatt egyáltalán nem voltGoogleszekció, ezért eleve létre kellett hoznom ott egyGoogle\Chromekulcsot.)
És láss csodát: a Chrome újraindítása után már nem dob tanúsítványhibát, amikor be akarok lépni a routerem oldalára.
A fentieket ebből a fórumból merítettem: NET ::ERR_CERT_INVALID in Chrome but NOT in Edge Chromium
-
mikk2000
őstag
Ha feltelepíted, berakja magát az automatikus indításba, tehát a gép indulásakor indulnia kellene. Esetleg uninstalláld az appnhostot, a bővítményt, és installáld újra a bővítményt. Aztán indítsd újra a gépet.
Nálam (win10 x64) ide rakja be magát:
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
c:\users\{username}\appdata\local\mixesoft\appnhost\appnhost.exeTehát elvileg a fenti útvonalról kézileg is el tudod indítani. De ez nagyon nem a chrome témája... az AppData hidden könyvtár, szóval alapból nem fogod látni. Nem munkahelyi gép, ügye?
-
SP4C3
veterán
válasz
RockHaRD
üzenetére
Task manager es egy GPU-z legyen nyitva es figyeld kozben a terheltsegi szazalekokat
Software reporter tool-t erdemes kigyomlalni a chrome-bol, edge-ben ezt telemetrianak hivjak es esz nelkul zabaljak az eroforrasokat, swreportertool cpu-t jaratja mikor adatot banyaszik.
[Ha itt rakeresel a software kifejezesre], azthiszem volt mar ra leiras itt is, hogyan szabadulunk meg tole.
-
SP4C3
veterán
válasz
RockHaRD
üzenetére
Elviekben szereti a GPU-d, tehát elviekben a gpu dekódolja a megjeleníteni kívánt videót.
Milyen kártyád van? Nvidia, azt látom, csak kellene bővebben.
Igen, egymással kompatibilisek, csak közöttük áll egy remek windows 10 meg mégjobb gennyvidia driverek.
Annó próbáltam egy 1030-as GDDR5-ös graffal, 8k60fps emlékeim szerint ment, nagyon kevés frame-droppal.
Más: Edge is Chromium, tehát, ha edge alatt megy, akkor chrome alatt is mennie kellene.U.i.:
Bírsz kísérletezni chrome://flags alatt gpu szócskára rákeresel és bekapcsolod amit be érdemes és kikapcsolod ami felesleg (pl mozgásérzékelő, nekem a laptopban, de még az asztaliban sincs
). (itt már google keresőre vagy utalva, millió beállítás van)Override software rendering list
Overrides the built-in software rendering list and enables GPU-acceleration on unsupported system configurations. – Mac, Windows, Linux, Chrome OS, Android
Pl ezt bekapcsolod.... 99%-ban minden megy flottul, a maradék 1%-ban meg tényleg grafikai hibákkal találkozol. -
aprokaroka87
nagyúr
Androidos Chrome esetén a következő dolgok módosítása okozhat bármi féle megjelenítési gondot.
Override software rendering list
Smooth Scrolling
GPU rasterization
Ezek mind Enabled-re vannak rakva
Android SurfaceControl
Ez viszont Disabled-re.
Az utóbbi kikapcsolása esetén mint ha a görgetés fluid lenne, különben olyan mint ha valami fps korlát lenne vagy mi.
Természetesen ezek a beállítások adott esetben más chromium alapú böngészők esetén is megvannak.
-
iguana
őstag
-
Üdv!
Ez a Software Reporter Tool ez mindenkinél gondot okoz, vagy csak régebbi CPU-k mellett?
E8400, 8giga ram, és SSD mellett is úgy megakasztja a gépet, h hosszú percekig nem lehet normálisan használni a böngészőt. (Win 7)
Faterom gépénél van ez, őt nem érinti, mert Firefoxot használ, én viszont ha hazajövök, a Chromeot nyitom meg, és kábé egy hónapja vettem észre, h akad az egér, aztán néztem a feladatkezelőben, ez a szxrság okozza, folyamatosan magasan terheli a processzort.
Rákerestem mi ez.Itt a topicban is kérdezték már páran.
Nincs erre valami megoldás?
Hát komolyan agyfxszt kapok, ilyen nincs.

Értem én, h új gépeknél nem lehet észrevenni, mert olyan erős egy új CPU, h 5-10%-ot terhelhet csak talán. De hát ez felháborít, h egy rxhadt böngésző fejlesztője ilyet megenged magának, h használhatatlan 5-10 percig a gép a spywarejük miatt.
Egy E8ezres Core 2 azért szerintem netezésre, officera, médialejátszáshoz akár HDD-vel, pláne egy SSD mellett azért még teljesen használható lenne.
És akkor ne utáljam a Googlet?
-
SP4C3
veterán
Büdösapjaholdkóros......
Elméleti síkon lehet belőle baj, gyakorlatban meg 10000 alkalomból 1x ha előfordult...
Google dev-ek szerint minden bugos, csak az ő sz@rjaik nem. Mindent software-ből oldanak meg, aztán meg csodálkozunk, hogy minden lassú. Nembaj, pár év és 64magvas cpu-k lesznek a standard, azon már menni fog akadás/framedrop nélkül a vp9-es (vagy addigra inkább av1) 1080p@60fps. -
erikke17
őstag
Sziasztok. Régebbi GPU-n tiltva van gondolom HW gyorsítást (AMD HD6770). Ha engedélyezem about:flags alatt, Override software rendering list-et így működik nem lehet belőle baj?
Azt irja, hogy bugos a GPU driver azért kapcsoltak ki frissítsem, de hát a legfrisebb van fent
-
SP4C3
veterán
válasz
tylerddd
üzenetére
Logokat kellene megnézni, pl mikor gpu-d gyártója elbacott valamit es chrome szenved a driver miatt...
chrome://gpu mit mutat (oldal teteje és alja erdekes)Task managerben ha kilövöd a "software repprting tool.exe"-t akkor megjavul? Állandó jelleggel produkalja a hibat vagy csak neha?
-
tomi20100
tag
Üdv!
Erre a software reporter tool-ra tud valaki valamilyen megoldást? -
SP4C3
veterán
válasz
Toth_Jani
üzenetére
#30010 Az év hozzászólása hölgyeim és uraim.

Kicsit visszaolvastam, van minden. Nem defender mellé szoktunk telepíteni harmadik féltől származó AV-t, hanem helyette!
IgendefenderWin10 bányássza az adatokat, csak nem értem, akkor miért mindig rosszabb lesz, nem pedig jobb. Statisztikán nem látszik, hogy mennyire "fogja" a lemezt? Az megint más dolog, hogy avast és avg elqrvult de durván. Ezért használunk helyette Comodo IS-t...
Defender jó, bőven elégséges, különféle crack-ekre szépen beriaszt és karanténba teszi őket (no pun intended), az meg más történet manapság, hogy a valós vírusok száma igencsak megcsappant, alig veszek észre "támadást", ha az ember megbízható forrásokból tölt le/böngészik, akkor egyszerűen értelmetlen bármiféle víruskergető, mivel olyan alacsony a kockázat, hogy nem éri meg erőforrást pazarolni rá. Comodo tűzfala is csak azért kell, mert olyan szinten jön a malware a "hiteles" software-gyártó cégektől (lásd Microsoft, Google, Rakuten (viber), Valve (steam), winrar, örökzöld mcaffe, wargaming, sőt még avast is vírusnak mondható kártékony hatásai miatt (kémkedés és reklámok).Lemaradt Chrome is bűnös.
-
Krystal_s
addikt
Üdv.
Erre az idegesítő software_reporter_tool.exe tiltásra nincs valami működő dolog Win7-en?
Mivel az átnevezés, törlés nem segített, ezért az egész mappáról töröltem a jogokat, de még így is simán lefutott.
Ez hogy lehet?
Nekem a Chrome nem a fő böngészőm és Portable. Előbb indítottam, egyik weboldalt sem töltötte be és elkezdte tekerni a HDD-t. Mondom már megint mi ez.. és lám ez a kéretlen kémkedő akármi okozta. Amint leállítottam, minden oldalt betöltött és a gép is lenyugodott. Ránéztem a mappára, amiről pár hete töröltem a jogokat.
a ...exe-t átneveztem, 5 perc múlva megint teker a HDD és ez visszanevezte magát és elkezdett futni.
Pár naponta indítom el ezt a böngészőt, de minden alkalommal ezt csinálja, pedig nem is frissít! Titeket ez nem zavar, hogy kérdés nélkül az adatokban turkál ilyen pofátlan módon?
-
Hello! Chrome alatt hogyan lehet a dinoszauruszos játékot letiltani? Kaptam egy tippet, [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google\Chrome] "AllowDinosaurEasterEgg"=dword:00000000
de nem tudom, hogy ezzel mit kell kezdeni!
A regeditben nálam nincs ott a policies alatt a Google ...Köszönöm előre is a segítséget!
-
junior11
veterán
Nem hinném hogy kártevő, nekem is szokta néha max pár percig csinálni.
Software Reporter Tool is a Google Chrome standalone process that monitors your Chrome install and reports if any add-ons are interfering with the normal functioning of the browser. The tool isn't connected to the web but mainly used by the browser to recognize programs that may conflict with it.
-
Kube
senior tag
Sziasztok!
Nemrégiben vettem észre, hogy eszeveszettül zabálja a processzort a Google Chrome.exe, azon belül is egy ugyanilyen nevű task. Ezért fogtam és újratelepítettem teljesen. Aztán láttam csak, hogy az újratelepített változatnál van ez a kis task:
Software_Reporter_Tool
Ami persze ugyanazt azt 50% terhelést hozza magával.
Google Chrome gyűjtő alatt van. Szépen letiltottam a jogait, most már minden okés.Ezt most egy malware vagy tényleg Chrome házatájéki processzorterhelő alkalmazása?
Ha ez tényleg malware, akkor hogy tudnám rendesen eltávolítani?
Nem szoktam elfogadni 3 féltől származó cuccokat (ha csak véletlenül nem sikerült egyet). -
sajtos75
tag
Sziasztok!
Kezdek kiakadni! Ezernyi dolgot megpróbáltam már ,de ez a Chrome kiakaszt!
Ez a hiba Youtube lejátszásnál jön elő. Pár oldal megnyitva (5-8) köztük a TUBE is. Váltogatok az oldalak között semmi. Majd ha a Youtubnál maradok és váltanék teljes képernyőre vagy mondjuk tovább nyomnék egy reklámot az egész Chrome lefagy. (nem válaszol). Csak CTRL-ALT-DEL-Feladatkezelő-Feladat befejezése. win 10. 64 bit Ryzen 5. 8gb. Radeon Software. Oda-vissza telepítettem már , de mindig előjön. Van ,hogy 5 percen belül 3x is. A probléma jelentve Google felé is.

-
htc07
addikt
válasz
access_denied
üzenetére
azt olvastam, hogy a symantec endpoint protectionnel akad össze, nálunk is az megy a cégesen, úgyhogy amíg megoldják, rollbackeltem a 75-re. (az van fent a software centerben
) -
Krystal_s
addikt
Sziasztok,
lenne pár dolog, ami miatt eddig nem ez volt a fő böngészőm. Hátha azóta lett rá megoldás.
Örömmel láttam, hogy megváltoztak a betűk és végre már nem homályos.1. A Windowst 150% DPI nagyítással használom. A Chrome is átveszi ezt és csak úgy tudom normálisan indítani, ha a parancsikont átírom ..../high-dpi-support=1.3 /force-device-scale-factor=1.3 végződésre. Így azért nem jó, mert Sandboxiban futtatnám, mint alapértelmezett böngésző és az nem a parancsikont indítja.
Jobb klikk a chrome.exe-n kompatibilitás alatt bejelölve a képernyő méretezésének letiltása.. nincs rá hatással.
Firefox about:configban ilyen dolgokat könnyen át lehet írni a pixel layout.css.devPixelsPerPx értéknél.
Chromeban nincs ilyen lehetőség, amivel a DPI értéket lehet állítani?2. A Software Reporter Toolt is tiltanám.
A jogosultságok megvonásán kívül nincs rá másik hatásos módszer?
Az úgy jó, ha szövegszerkesztőben megnyitom a ....tool.exe-t és törlöm annak tartalmát? -
aprokaroka87
nagyúr
Android esetében a chrome://gpu kimenete így rendben van?
Graphics Feature Status
Canvas: Hardware accelerated
Flash: Hardware accelerated
Flash Stage3D: Hardware accelerated
Flash Stage3D Baseline profile: Hardware accelerated
Compositing: Hardware accelerated
Multiple Raster Threads: Disabled
Native GpuMemoryBuffers: Software only. Hardware acceleration disabled
Out-of-process Rasterization: Hardware accelerated
Hardware Protected Video Decode: Unavailable
Rasterization: Hardware accelerated on all pages
Skia Renderer: Disabled
Surface Control: Disabled
Surface Synchronization: Enabled
Video Decode: Hardware accelerated
Viz Service Display Compositor: Enabled
WebGL: Hardware accelerated
WebGL2: Hardware accelerated
Driver Bug Workarounds
clear_uniforms_before_first_program_use
disable_aimagereader
disable_framebuffer_cmaa
dont_disable_webgl_when_compositor_context_lost
gl_clear_broken
max_msaa_sample_count_4
max_texture_size_limit_4096
scalarize_vec_and_mat_constructor_args
use_client_side_arrays_for_stream_buffers
use_es2_for_oopr
use_virtualized_gl_contexts
disabled_extension_GL_KHR_blend_equation_advanced
disabled_extension_GL_KHR_blend_equation_advanced_coherent
disabled_webgl_extension_EXT_disjoint_timer_query
disabled_webgl_extension_EXT_disjoint_timer_query_webgl2
Problems Detected
Protected video decoding with swap chain is for Windows and Intel only
Disabled Features: protected_video_decodeARM driver doesn't like uploading lots of buffer data constantly: 178093
Applied Workarounds: use_client_side_arrays_for_stream_buffersThe Mali-Txxx driver does not guarantee flush ordering: 154715, 10068, 269829, 294779, 285292
Applied Workarounds: use_virtualized_gl_contextsClear uniforms before first program use on all platforms: 124764, 349137
Applied Workarounds: clear_uniforms_before_first_program_useAlways rewrite vec/mat constructors to be consistent: 398694
Applied Workarounds: scalarize_vec_and_mat_constructor_argsLimit max texure size to 4096 on all of Android
Applied Workarounds: max_texture_size_limit_4096Use GL_INTEL_framebuffer_CMAA on ChromeOS: 535198
Applied Workarounds: disable_framebuffer_cmaaDisable KHR_blend_equation_advanced until cc shaders are updated: 661715
Applied Workarounds: disable(GL_KHR_blend_equation_advanced), disable(GL_KHR_blend_equation_advanced_coherent)eglSwapBuffers intermittently fails on Android when app goes to background: 744678
Applied Workarounds: dont_disable_webgl_when_compositor_context_lostDon't expose disjoint_timer_query extensions to WebGL unless site isolation is enabled: 808744
Limit MSAA to 4x on Android devices: 797243
Applied Workarounds: max_msaa_sample_count_4Frequent crashes on Adreno (TM) on L and below: 866613, 860021
Applied Workarounds: use_es2_for_ooprDisable AImageReader on ARM GPUs as its buggy.: 838725
Applied Workarounds: disable_aimagereaderFrequent crashes in glClear on Android N with driver 12.0.04rel0: 931527
Applied Workarounds: gl_clear_brokenRaster is using a single thread.
Disabled Features: multiple_raster_threadsNative GpuMemoryBuffers have been disabled, either via about:flags or command line.
Disabled Features: native_gpu_memory_buffersSurface Control has been disabled by Finch trial or command line.
Disabled Features: surface_controlSkia renderer is not used by default.
Disabled Features: skia_rendererVersion Information
Data exported2019-04-22T09:49:51.766ZChrome versionChrome/73.0.3683.90Operating systemAndroid 7.0Software rendering list URLhttps://chromium.googlesource.com/chromium/src/+/57fb46f3cae300414fb48cb77ed632f3f4ec0c13/gpu/config/software_rendering_list.jsonDriver bug list URLhttps://chromium.googlesource.com/chromium/src/+/57fb46f3cae300414fb48cb77ed632f3f4ec0c13/gpu/config/gpu_driver_bug_list.jsonANGLE commit id59b1ed4a60fc2D graphics backendSkia/73 636ee33902ddc27fd9683d250ceb23f65467488b-Command Line--use-mobile-user-agent --top-controls-show-threshold=0.5 --top-controls-hide-threshold=0.5 --orderfile-memory-optimization=on --use-mobile-user-agent --enable-pinch --enable-viewport --validate-input-event-stream --enable-longpress-drag-selection --touch-selection-strategy=direction --main-frame-resizes-are-orientation-changes --disable-composited-antialiasing --enable-dom-distiller --flag-switches-begin --force-gpu-rasterization --flag-switches-end
Driver Information
Initialization time341In-process GPUfalsePassthrough Command DecoderfalseSandboxedfalseGPU0VENDOR = 0x0000 [ARM], DEVICE= 0x0000 [Mali-T860] *ACTIVE*OptimusfalseAMD switchablefalseDriver vendorARMDriver version12.0.04rel0Driver dateGPU CUDA compute capability major version0Pixel shader version3.20Vertex shader version3.20Max. MSAA samples16Machine model nameMEIZU M6Machine model versionGL_VENDORARMGL_RENDERERMali-T860GL_VERSIONOpenGL ES 3.2 v1.r12p0-04rel0.44f2946824bb8739781564bffe2110c9GL_EXTENSIONSGL_EXT_debug_marker GL_ARM_rgba8 GL_ARM_mali_shader_binary GL_OES_depth24 GL_OES_depth_texture GL_OES_depth_texture_cube_map GL_OES_packed_depth_stencil GL_OES_rgb8_rgba8 GL_EXT_read_format_bgra GL_OES_compressed_paletted_texture GL_OES_compressed_ETC1_RGB8_texture GL_OES_standard_derivatives GL_OES_EGL_image GL_OES_EGL_image_external GL_OES_EGL_image_external_essl3 GL_OES_EGL_sync GL_OES_texture_npot GL_OES_vertex_half_float GL_OES_required_internalformat GL_OES_vertex_array_object GL_OES_mapbuffer GL_EXT_texture_format_BGRA8888 GL_EXT_texture_rg GL_EXT_texture_type_2_10_10_10_REV GL_OES_fbo_render_mipmap GL_OES_element_index_uint GL_EXT_shadow_samplers GL_OES_texture_compression_astc GL_KHR_texture_compression_astc_ldr GL_KHR_texture_compression_astc_hdr GL_KHR_texture_compression_astc_sliced_3d GL_KHR_debug GL_EXT_occlusion_query_boolean GL_EXT_disjoint_timer_query GL_EXT_blend_minmax GL_EXT_discard_framebuffer GL_OES_get_program_binary GL_OES_texture_3D GL_EXT_texture_storage GL_EXT_multisampled_render_to_texture GL_OES_surfaceless_context GL_OES_texture_stencil8 GL_EXT_shader_pixel_local_storage GL_ARM_shader_framebuffer_fetch GL_ARM_shader_framebuffer_fetch_depth_stencil GL_ARM_mali_program_binary GL_EXT_sRGB GL_EXT_sRGB_write_control GL_EXT_texture_sRGB_decode GL_KHR_blend_equation_advanced GL_KHR_blend_equation_advanced_coherent GL_OES_texture_storage_multisample_2d_array GL_OES_shader_image_atomic GL_EXT_robustness GL_EXT_draw_buffers_indexed GL_OES_draw_buffers_indexed GL_EXT_texture_border_clamp GL_OES_texture_border_clamp GL_EXT_texture_cube_map_array GL_OES_texture_cube_map_array GL_OES_sample_variables GL_OES_sample_shading GL_OES_shader_multisample_interpolation GL_EXT_shader_io_blocks GL_OES_shader_io_blocks GL_EXT_tessellation_shader GL_OES_tessellation_shader GL_EXT_primitive_bounding_box GL_OES_primitive_bounding_box GL_EXT_geometry_shader GL_OES_geometry_shader GL_ANDROID_extension_pack_es31a GL_EXT_gpu_shader5 GL_OES_gpu_shader5 GL_EXT_texture_buffer GL_OES_texture_buffer GL_EXT_copy_image GL_OES_copy_image GL_EXT_color_buffer_half_float GL_EXT_color_buffer_float GL_EXT_YUV_target GL_OVR_multiview GL_OVR_multiview2 GL_OVR_multiview_multisampled_render_to_texture GL_KHR_robustness GL_KHR_robust_buffer_access_behavior GL_EXT_draw_elements_base_vertex GL_OES_draw_elements_base_vertexDisabled ExtensionsGL_KHR_blend_equation_advanced GL_KHR_blend_equation_advanced_coherentDisabled WebGL ExtensionsEXT_disjoint_timer_query EXT_disjoint_timer_query_webgl2Window system binding vendorWindow system binding versionWindow system binding extensionsDirect renderingYesReset notification strategy0x8252GPU process crash count0
Compositor Information
Tile Update ModeOne-copyPartial RasterEnabled
GpuMemoryBuffers Status
R_8Software onlyR_16Software onlyRG_88Software onlyBGR_565Software onlyRGBA_4444Software onlyRGBX_8888Software onlyRGBA_8888Software onlyBGRX_8888Software onlyBGRX_1010102Software onlyRGBX_1010102Software onlyBGRA_8888Software onlyRGBA_F16Software onlyYVU_420Software onlyYUV_420_BIPLANARSoftware onlyUYVY_422Software only
Display(s) Information
InfoDisplay[0] bounds=[0,0 360x640], workarea=[0,0 360x640], scale=2, external.Color space information{primaries:BT709, transfer:IEC61966_2_1, matrix:RGB, range:FULL}Bits per color component8Bits per pixel24
Video Acceleration Information
Decode vp9 profile0up to 3840x2160 pixelsDecode vp9 profile0up to 3840x2160 pixels (encrypted)Decode vp9 profile1up to 3840x2160 pixelsDecode vp9 profile1up to 3840x2160 pixels (encrypted)Decode vp9 profile2up to 3840x2160 pixelsDecode vp9 profile2up to 3840x2160 pixels (encrypted)Decode vp9 profile3up to 3840x2160 pixelsDecode vp9 profile3up to 3840x2160 pixels (encrypted)Decode h264 baselineup to 3840x2160 pixelsDecode h264 mainup to 3840x2160 pixelsDecode h264 extendedup to 3840x2160 pixelsDecode h264 highup to 3840x2160 pixelsDecode h264 high 10up to 3840x2160 pixelsDecode h264 high 4:2:2up to 3840x2160 pixelsDecode h264 high 4:4:4 predictiveup to 3840x2160 pixelsDecode h264 scalable baselineup to 3840x2160 pixelsDecode h264 scalable highup to 3840x2160 pixelsDecode h264 stereo highup to 3840x2160 pixelsDecode h264 multiview highup to 3840x2160 pixels
Log Messages
[ERROR:gles2_cmd_decoder.cc(16281)] : Context lost because SwapBuffers failed.
[ERROR:gles2_cmd_decoder.cc(5879)] : Error: 5 for Command kSwapBuffers
[ERROR:gles2_cmd_decoder.cc(16281)] : Context lost because SwapBuffers failed.
[ERROR:gles2_cmd_decoder.cc(5879)] : Error: 5 for Command kSwapBuffers
-
SP4C3
veterán
válasz
Arlekim
üzenetére
Instabilabb alapra nem is lehetne építeni (win10).
A chrome verziószáma ugyanaz az összes gépen?
Régebbi Chrome-ot próbáltál? (1-2-10 build-del ezelőtti) (chrome auto fap-date feature-ét tiltsd le, 15+év tapasztalat mellett gondolom nem kell elmagyarázni hogyan)Amúgy ezt inkább a win10 topic-jába post-old, ott majd mondják, hogy jól frissíts ezt-azt amazt meg telepítsd a driver booster-t, mert az annyira király-fain sz@rware, hogy élni nélküle nem lehet és ami mégnagyobb szégyen, hogy rendszergazda használja (adnám is a microsoft windows 10 professional cimkét a homlokára).
------------------------
Ha normális software-ed már van (win10 is lehet normális, csak nem a gyári beállítások mellett, esetleg Win7-tel teszteld, driverektől is rengeteg függ) és továbbra is fennáll a fagyás, akkor lehet menni a hardware-re.
Utoljára, mikor ilyen freki beragadásos fagyással találkoztam, akkor ott a táp volt a ludas, azon is a 3.3V volt alacsony (elég régen volt).
-
Sonja
nagyúr
-
Mbenyo97
aktív tag
Hali!
Mostanában vettem észre ha megnyitom a chrome-ot akkor egy software reporter tool.exe elindul a gépen és több percen keresztül ha kell 100%-on húzza a CPU-t, mit lehet ellene tenni ?
Windows 7 64bit -
vendingo
veterán
Nekem semmit nem mond, mert nem értem a mondanivalóját.
CheckerImaging: Disabled
Multiple Raster Threads: Enabled
Rasterization: Unavailable
Viz Service Display Compositor: Disabled
WebGL2: Hardware accelerated -
SP4C3
veterán
válasz
kjani18
üzenetére
chrome://flags alatt nézz szét, esetleg ott rákereshetsz a "gpu", "raster", "software", "encode", "decode" stb szavakra.
chrome://gpu is segítségedre lehet, itt állapotfelmérést tudsz végezni, meg tudod nézni mit gyorsít és mit nem jelenleg.
Nálam így áll:
Graphics Feature Status
CheckerImaging: Force enabled
Multiple Raster Threads: Force enabled
Native GpuMemoryBuffers: Software only. Hardware acceleration disabled - Ezt windóz alatt azthiszem nem lehet erőltetni, mindig software only marad.
Rasterization: Hardware accelerated on all pages
SP4C3
veterán
válasz
zeon.hu
üzenetére
ebben a topicban keress rá a "software reporter tool"-ra, régebben már leírtam hogyan lehet kiiktatni, nem egyszerû, mivel a gerinctelen chrome fejlesztôk nem akarják, hogy kikapcsold.
Megkeresed a kártevô mappáját, törölsz belôle mindent, majd elveszed a jogot a mappáról (se írni, se olvasni ne lehessen a tartalmát).
-
SP4C3
veterán
válasz
pataig
üzenetére
Megjegyzés: A Chrome hivatalos fórumán erre b@sznának se válaszolni a "Chrome Expert"-ek, de még a fejlesztők sem.
0.) Letöltöd a kívánt verziót.
1.) Telepíted.
2.) Telepítést követően bezárod a böngészőt, és elnavigálsz a "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\" mappába és kimásolod az Application mappát egy backup partícióra, vagy a Desktop-ra.
3.) Eltávolítod a Chrome-ot
4.) Megnyitod a mentett Application mappát és törlöd az Installer nevű mappát, valamint készítesz nekem egy screenshot-ot, mert nem emlékszek, hogy milyen szemeteket telepít még amit telepítés után gyomlálni kell... :/
--Mivel a fafejek gondoltak arra is, ha valaki trükközni akar és csak simán mented, majd másolod, akkor újratelepíti magát a sok szennyel együtt...
5.) Készítesz egy új file-t a desktopon (szöveg, txt) és átnevezed Chrome.reg-re és belemásolod ezt:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google\Chrome]
"UserDataDir"="User Data"Ez arra fogja utasítani a Chrome-ot, hogy a saját mappájában tárolja a User Data-t, ne összevissza.. De mivel a windows erőteljesen próbálja majd megvédeni a programokat saját maguktól és egymástól, tehát a jól ismert Program Files(x86) védett, és a User Account Control kötekedni fog, így a Chrome-ot a reges tweak után ADMINként kell futtatni (Jobbclick->Run as Admin/Futtatás Rendszergazdaként). Ez a windows/microsoft hibája, nem a Chrome-é!
Default-ban a "C:\Users\Administrator\AppData\Local\Google" (Administrator=USERNAME) tárolja, ami fasság.
Így lesz egy portable Chrome-od, de ha átugrod az 5-ös lépést, az sem baj, működni fog a dolog úgy is.
Na innen várom a screenshot-ot...
-
Kékes525
félisten
Ez mi? software_reporter_tool.exe Itt találtam:
C:\Users\Laszlo\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\SwReporter\25.141.202\Néha elindul és sokáig 25%-on pörgeti a processzort. Törölhető? -
Kékes525
félisten
"Íratlan alapszabály, hogy egy software beállításait átnyálazzuk a telepítés után."
Ez is szoktam csinálni, ha állandóan használom. Chrome nálam "csak" kiegészítő böngésző, még.
"Default on-ban van, hogy tudjon adatot bányászni a böngésző bezárás után is."
Eddig nem vettem észre. Ritkán használom.
-
SP4C3
veterán
válasz
gaara01
üzenetére
Ami okozhatja:
1.) Software Reporter Tool nevű kártevő. (software_reporter_tool.exe-t keresd a task manager-ben a chrome indítása után)
2.) Hardware-es gyorsítás hiánya (minden feladat a CPU-ra hárul, chrome://gpu oldalon meg tudod nézni mi a helyzet)
3.) Weboldal (Manapság a weboldalak elég siralmasan vannak megcsinálva, pl.: fhészbúk) tele idétlen javascriptekkel...
3.1.) Crypto-Jacking (bányász-script a látogatott weboldalon) -
SP4C3
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Íratlan alapszabály, hogy egy software beállításait átnyálazzuk a telepítés után.
Default on-ban van, hogy tudjon adatot bányászni a böngésző bezárás után is.

@Hackeee - Ha átváltod angol nyelvre a chrome-ot, akkor is így néz ki? Ott törnie kellene a szöveget, de nálad valamiért (gondolom mert hu)
-
SP4C3
veterán
válasz
lancellott
üzenetére
Akkor nemtudom mi kócolódott össze nálad, esetleg nézd át a kiegészítőket: chrome://extensions
Meg a másik: Beállítottad a google.hu-t startlapnak, de amikor a címsorba pötyögsz, az meg google.com, nem? Ha igen, akkor az okozhat eltérést.
Azt kell tarkónvágni, aki kitalálta hogy angol helyett, legyen bármilyen software más nyelven.
@hackeeee - Version 64.0.3282.167 (Official Build) (64-bit):

Nálam nem nőtt meg (még)
-
YASKATIR
senior tag
Innen pontosan mire vagy kivancsi?
Graphics Feature Status
CheckerImaging: Disabled
Rasterization: Hardware accelerated
Video Encode: Hardware accelerated
SP4C3
veterán
válasz
YASKATIR
üzenetére
Nem.

Ez arra van, ha olyan grafikussal (dedikált illetve igpu tökmindegy) rendelkezel ami nem tud VP9-es codec-el streamelt videót dekódolni. Mivel ha nincs hardware-es gyorsítás, akkor az egész feladat a cpu-ra hárul amit software-es dekódolásnak hívunk és messze nem olyan gyorsan végzi el (és olyan hatékonyan), mint a célhardware GPU.
Jön a kérdés, hogy miért VP9-et erőltet akkor a youtube, ha az emberek 90%-ának nincs VP9 képes hardware-e? Azé', mer' az emberek 90%-ának nincs elég sávszél a HD (1080p@60, 4K) videókhoz, ami az internyet szolgáltatóknak köszönhető, mert nem hajlandóak fejleszteni. A VP9-es codec alacsonyabb sávszél mellett jobb képminőséget képes közvetíteni, de állítólag csak 4K-s felbontásnál jönnek elő a megtakarított bitek.
Miért? Azért mert pénzéhes profitorientált banda és addig szorítják vissza a fejlődést, amíg csak lehet, mert így fejlesztés nélkül (alacsony sávszél) is fizetnek nekik, versenyhelyzet nincs, mert megállapodnak egymás közt az árakban "oligopoly"...
Mostmár nagyjából érthető mire szolgál a VPtelibevert9 codec és a h264ify?
Még annyit hozzátennék, hogy ez (az extension) javíthat a laptopod üzemidején (ezt le is tesztelheted, lehet hiánypótló cikk lenen belőle itt PH!-n)
-
Ribi
nagyúr
Találkozott már valaki a Software_Reporter_Tool-al?
Tegnap néztem, hogy mi a mákot teker a winyó, erre ez tekert és ahogy néztem a gépen az összes program exejét nézte végig vagy mit csinált.
Neten nem sok infót találtam róla, főleg hogy miután bezártam a krómot, könyvtárastul törölte az egészet a króm mappája alól.
Ez is valami buzeráns "mi csak adatot gyűtjünk a jobb júzer ixkpíriensz miatt" szutyok?
-
SP4C3
veterán
válasz
attilio89
üzenetére
Nálam is ugyanez van, viszont van egy ilyen:
chrome://flags/#enable-webrtc-h264-with-openh264-ffmpeg
ami software-es dekódolás ami egy nagy kupac 💩
Szóval azt a videót ne nézd amelyik ilyet kér.
A következő meg a H.264 kellene hogy legyen ellentétben a VP8 és VP9-cel, azok nem kellenek (hacsak nem a legújabb gpu-k egyikével rendelkezel, amelyek képesek hw-esen dekódolni vp9-es codec-et.
) -
SP4C3
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Semmi baja a vga-dnak. Software a szar. Driver és Chrome egyaránt...
-
SP4C3
veterán
válasz
üzenetére
Elég baj ez hogy ez (is) még mindig nyűgje neki.
Lehet kalóz, nem védeni akarom, csak mondtam, hogy attól, hogy figyelmezteti a win, hogy nem lett aktiválva, attól épp hogy nem lopott. Az meg megint más kérdés, hogy ép eszű ember adna-e ennyi pénzt ($199) egy ilyen redva software-ért? Ezt még ingyen sem szabadna osztogassák a népnek.
-
SP4C3
veterán
telepítsd újra, töröld a cache-t, töröld a nem szükséges kiegészítőket, ha továbbra is lassú, akkor ott a software-es környezettel lesz a gond. Pl ez a felfogás, hogy fut a háttérben, az jó!
Elindítod és lerakod a tálcára és fut a háttérben...
Startupban mik vannak? (Win10 > task manager > startup, win7 run: msconfig.msc startup)
-
SP4C3
veterán
válasz
Nagymelák
üzenetére
A VP9 a gyorsíthatatlan dekódolás. Najó nem gyorsíthatatlan, hanem csak az újabb grafikus chipek (GPU-k) képesek dekódolni. Azért találták ki, mert a globális sávszél egy kalap szar (nagyon a béka feneke alatt vannak a netsebességek) a VP9-cel kódolt videók meg kevesebb sávszélt emésztenek fel, viszont nem H.264-es kódolásúak, tehát ha a grafikus vezérlő nem tudja kicsomagolni, akkor software-es dekódolást használunk az meg egyszerűen sz@r, megzabálja a procit.
+ még rásegít, "Stream Type: https" amit még szintén dekódolni kell, mert minden sz@rt cryptelni kell és kell a https. Mondjuk nem találtam adatot, hogy mennyit emészt fel az, ha valami HTTPS-en keresztül van közvetítve vagy sima HTTP-n keresztül, valószínűleg direkt nincs erről adat.
Próbáltam érthetően leírni, csak közben felb@szta az agyam. Bocsi.

jety91 - Csinálj egy screen-shot-ot róla.
-
törölt tag
Pár hete volt egy olyan problémám, hogy pár perc után teljesen belasssult a Chrome, nem lehetett vele semmit sem csinálni. Nem csak az oldalakat nem töltötte be, többek között a beállításoknál is ezt csinálta. Nem fagyott le, töltött folyamatosan, csak iszonyat lassan.
Ekkor újratelepítettem a böngészőt, máig jó volt, de most megint előjött ez, azzal a különbséggel, hogy pár percenként belassul, de egy fél perc múlva megint jó.
Újratelepítésen kívül mi csinálhatnék vele, mivel szűnhetne meg végleg ez a probléma?
Böngészési adatokat töröltem, bővítmények, pluginok nincsenek telepítve (adblock kivételével). Rákerestem, hogy mit lehet ilyenkor még tenni, olyan javaslatokat találtam, hogy kapcsoljam ki a hardveres gyorsítást, illeve próbáljam ki a Malwarbytes-ot és a Google Software Removal Tool-t, ezt mind megtettem, de semmi változás.
Van esetleg valamilyen ötletetek?
-
SP4C3
veterán
válasz
J. Lovelace
üzenetére
Az szívás... Uninstall-t követően:
regedit-ben local machine / software / google > törlés
Ezután mehet az install.@Nestor16 - Látom bajban vagy. Valaki megszerezte a jelszavakat, vagy mi?
Kézzel tudod cserélgetni. -
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Mi a fene a Chromba ez? software_reporter_tool
10-13% CPU usage
-
Essejó
veterán
válasz
whbear
üzenetére
Ugyan a kérdés nem nekem szólt, de nekem is W7 64bites Home Pro van telepítve. Remélem erre a részre gondoltál és nem értettem félre a kérdést:
Graphics Feature Status
Multiple Raster Threads: Disabled
Rasterization: Software only. Hardware acceleration disabled
WebGL: Hardware accelerated -
rétisün
veterán
válasz
whbear
üzenetére
win7, 64 bit, igaz ez 43.0.2357.132-as chrome portable:
Graphics Feature Status
Rasterization: Software only, hardware acceleration unavailable
Threaded Rasterization: Enabled
WebGL: Hardware accelerated -
roti86
őstag
Az új 45-ös chrome releaseben ha megnézem a chrome://gpu/-t a vide decode résznél eltűnt a hardveres gyorsítás azt írja csak a szoftveres elérhető annak ellenére, hogy a chrome://flags/ beállításoknál az "Override software rendering list" engedélyezve van. Végleg kinyírták az új releaseben az Intel x4500 hardver dekódolását?
Jutyúk HD Chrome alatt 60-70% CPU használat IE alatt pedig 5-6%

-
kispx
addikt
-
Soma01
veterán
válasz
mttssz
üzenetére
A Synaptics ("egér") beállításaiban a görgetés résznél át kellett állítani a "Gördíti a mutató alatti elemet"-re a "Kiválasztott elem görgetése" helyett.
Esetleg kipróbálhatod, hogy mi lesz ha te átállítod a "rosszra".
Nekem az a rész inaktív volt ill. nem is volt ott, azért be kellett kapcsolnom egy kis registry turkálással. Ha ez nem vezetett volna a eredményre akkor csak ennyit kellett volna átállítani az eredeti 1-ről, 9-re: [HKEY_CURRENT_USER\Software\Synaptics\SynTPEnh] "GlobalScrollingConfig"=dword:00000009 -
spammer
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Futtatás > Regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google\Update
Az UpdateDefault értékét írd át 0-ról 1-re.
___
(#19892) trialboj : elvileg minden flags-es kapcsolgatás után újra kell indítani a böngészőt. Legalábbis régebbi verzióknál úgy volt, én úgy emlékszem. Már egy ideje Operázok.

-
-
Tamás008
tag
Sziasztok. Bekapcsoltam a chrome://flags menüben a:
- " A szoftveres renderelési lista felülírása Mac, Windows, Linux, Chrome OS, Android
Felülbírálja a beépített szoftveres megjelenítési listát, és lehetővé teszi a GPU-gyorsítást a nem támogatott rendszerkonfigurációkon. #ignore-gpu-blacklist " - opciót a hardveres gyorsítás lehetőségének működtetése végett.Ezek a problémák fogadtak a chrome://gpu menüben:
" Graphics Feature Status
Compositing: Hardware accelerated and threaded
Rasterization: Software only. Hardware acceleration disabled
Threaded Rasterization: Disabled
WebGL: Hardware acceleratedDriver Bug Workarounds
clear_uniforms_before_first_program_use
disable_d3d11
exit_on_context_lost
texsubimage2d_faster_than_teximage2dProblems Detected(!!!)
Some drivers are unable to reset the D3D device in the GPU process sandbox
Applied Workarounds: exit_on_context_lost
TexSubImage2D() is faster for full uploads on ANGLE
Applied Workarounds: texsubimage2d_faster_than_teximage2d
Clear uniforms before first program use on all platforms: 124764, 349137
Applied Workarounds: clear_uniforms_before_first_program_use
Disable use of Direct3D 11 on older AMD drivers: 402134
Applied Workarounds: disable_d3d11
Accelerated rasterization has been disabled, either via about:flags or command line.
Disabled Features: rasterization
Threaded rasterization has not been enabled or is not supported by the current system.
Disabled Features: threaded_rasterization "Akkor most nálam működik vagy nem a hardveres web gyorsítás? Akkor most mi is nálam a chromeban a gond? Mik ezek a problémák? Ki lehet valahogy ezeket a problémákat javítani?
A hardver: ATI Mobility Radeon X2300 vga,(Asus X53ke-ap125 laptop)
-
válasz
koshmar
üzenetére
Nocsak, azt hittem egyedi hiba volt nálam 1-2 hete... a hiba kijavításához nekem a registry-ben kellett átírnom pár dolgot.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google\Update -->
UpdateDeafault -> 1-re
és van egy Update{számok-betűk} bejegyzés, azt törölni, helyére ezt a nevű duplaszót létrehozni:
Update{4DC8B4CA-1BDA-483E-B5FA-D3C12E15B62D} értéke: 1
DisableAutoUpdateChecksCheckboxValue -> 0
AutoUpdateCheckPeriodMinutes -> nálam 90 (144), de ennek nem tudom mennyi az értelmes érték.
más bejegyzés nálam nincs ebben a mappában az alapértelmezetten kívül. -
_ak_
addikt
Kicsit radikális megoldás, de működött.
For the case where Windows destroyed its own font data, you could :
Get the contents of C:\Windows\Fonts from another PC
Copy these fonts into a temporary folder
Use regedit to delete (after saving) the contents of
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts
Reboot
Copy the fonts into C:\Windows\Fonts
Re-install the fonts by opening Control Panel / Fonts
From the File menu select 'Install New Fonts...' and add the fonts from the temporary folder.Úgy tűnik vmi tényleg a winnel volt, bár azt nem értem hirtelen, hogy miért csak a Chrome alatt jelentkezett..
Annyi a különbség, hogy win8 alatt az vezérlőpultból megnyitott betűk mappára drag and droppal települtek a betűkészletek.
-
spiritex
veterán
válasz
mikk2000
üzenetére
Kipróbáltam a következő kapcsolókat:
--disable-software-rasterizer --disable-force-compositing-mode , de sajnos nem volt elég neki.Így viszont jó lett:
--disable gpu --disable-software-rasterizer --disable-force-compositing-modeLehet, hogy önmagában a --disable gpu is elég lenne, de azt nem próbáltam ki, jó lett, így hagytam...
Köszi!
-
w333
félisten
válasz
dokee78
üzenetére
Program files / Chrome mappa törlése !
Appdata/Local/Google/Chrome mappa törlése !
Regedit.
HKEY_CURRENT_USER / Software / Google > törlés !
HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Google > törlés !
Én mindig így csinálom ez a teljes takarítás ... próbáld meg így

(#16836) dokee78
A 3 szemét bővítményt szerintem szinkronizálja ... én előtte törölném ezt a 3 bővítményt majd belépsz a Google irányítópult (legalul ) katt a "Leállítás és Törlés" majd Chrome uninstall, megcsínálod ezt a teljes takarítást és újra telepíted, 99% hogy ezután már jónak kell lennie

-
Gabesz87
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igen, én sem rajongok érte, szerintem is elég ratyi. Tuti a legfrissebb Chrome-al lesz valami amúgy, mert a laptopon meg az asztali gépemen is ugyanez a helyzet.
Egyébként ThinkPad Edge E530-am (3259AJG) van. A Support oldalon, ahol van a 4 nagy téglalap alakú "csempe" (CHOOSE THE SUPPORT YOU NEED):
Drivers&Software
Guides&Manuals
Diagnose&Fix
Warranty&ServicesNa itt pl. egyikre sem tudok kattintani. Illetve hiába kattintgatok, semmi nem jön be. A gyorskeresésnél be tudom írni a típust, akkor megjelennek a találatok, de azokra is hiába kattintok, szintén nem nyílik meg.
De mint írtam, Internet Explorerrel semmi gond.
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex
üzenetére
Na, próba cseresznye alapon kipróbáltam, amiket írtatok, és hát
a --disable-gpu -val jó lett, de kinyírt minden hardveres gyorsítást,
a --disable-software-rasterizer nem csinált semmit,
a --disable-force-compositing-mode VISZONT megoldotta a problémámat úgy, hogy megmaradtak a hardveres gyorsítások, csak a képen látható utolsó változott ugye egyértelműen Unavailable-re a fölötte levőn kívül.
Úgyhogy nem tudom mi az a Panel Fitting és miért nincs támogatva alapból, de így, hogy az alatta levőt is tiltottam, jó lett a rángás és leakadás, magyarul elmúltak ezek a kellemetlenségek!
-
syl5
őstag
Na itt van, hogy pusztuljon el, aki ilyen alattomos kódot ír.
Két kapcsoló, tessék használni!
--disable-gpu --disable-software-rasterizerBiztos a tökéletes élmény érdekében pörög full 3D órajelen a GPU, mert anélkül nem nyújtja ugyanazt... Igen nem nyújtja ugyanazt, mert jobb. Még a YT videok is be-be akadtak, érdekes módon róka alatt sosem, most már az sincs. Meg nem nyújtja ugyanazt, mert így nem rövidíti le a VGA élettartamát a felére, mert így 50 fok helyett 30 fokon megy...
-
PumpkinSeed
addikt
Egyik ismerősöm gépe kicsit megbugyant. A hiba üzenet:
This webpage is not available
The connection to www.agroinform.hu was interrupted.
Here are some suggestions:
Reload this webpage later.
Check your Internet connection. Restart any router, modem, or other network devices you may be using.
Add Google Chrome as a permitted program in your firewall's or antivirus software's settings. If it is already a permitted program, try deleting it from the list of permitted programs and adding it again.
If you use a proxy server, check your proxy settings or contact your network administrator to make sure the proxy server is working. If you don't believe you should be using a proxy server, adjust your proxy settings: Go to the Chrome menu > Settings > Show advanced settings... > Change proxy settings... > LAN Settings and deselect the "Use a proxy server for your LAN" checkbox.
Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): The connection was reset.Kitöröltem az összes bővitményt meg minden mást, volt fent egy browser protest azt is letöröltem. Mi lehet a probléma?
-
Danex
addikt
Hello, hol lehet beállítani, hogy a youtube videóknál "accelerated decoding" legyen?
Mert safari böngészőnél youtube videonál jobbclick videó információknál, mind a render mind a decoding accelerated addig a chrome-nál csak a "accelerated render" és "software decoding" van.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
spammer
üzenetére
Akkor jókat töröltem(mauálisan kerestem meg a mappákat még a hsz megírása előtt, csak azt hittem van más is). Mindenesetre volt egy registry bejegyzés is Google néven HKEY_CURRENT_USER ->Software->Google, azt is töröltem. Kösz!

Remélem most már jó lesz!
És nem. Komolyan most már kezd szétb*szni az ideg...

-
laszlohu
addikt
Alapból engedélyezve van a PPAPI flash player,
de én letiltottam és engedélyeztem az NPapi- t,
ui. Youtube - nál a
a videóinformációk megjelenítésénél :ppapi : software video decoding -ot ír,
míg az npapi : hardware video decoding-ot. -
JetiRulez
őstag
Helló!
Csak kíváncsi volnék valamire. Mostanában gyakran dobott nekem a Chrome ilyen hibaüzenetet:
"Failed to initialize graphics: software mode requires SSE2 support (Pentium 4, Ahtlon 64, or higher). Aborting application."
Valami külföldi fórumon olvastam, hogy ezzel a paranccsal kell indítani a böngészőt:
"-ignore-gpu-blacklist"
Ha minden igaz, mostmár nem lesznek ilyen üzenetek, de szeretném tudni, hogy mi volt ennek az oka?
Köszönöm! -
laszlohu
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
Normális esetben, ha beírod a címsorba :
chrome://gpu/
Ezt kéne látni :
Canvas: Software only. Hardware acceleration disabled.
HTML Rendering: Hardware accelerated
3D CSS: Hardware accelerated
WebGL multisampling: Hardware accelerated
Problems Detected
Accelerated 2D canvas is unavailable: either not enabled via about:flags or not supported by the current system.Ha nem , akkor frissíteni kéne a videókari driverjét.
Ill. ha az alábbi bővítménnyel jó lesz, akkor valamelyik java script a ludas,
vagy a flash player :
[link] -
RpPRO
őstag
Legujabb betaban van egy ilyen flags alatt: GPU compositing on all pages.
Orultem, h meg tobb gyorsitas, de nem veletlenul nincs bekapcsolva. Rogton osszeakadt a webes levelezesemmel. Majd html5 idejen hasznos lesz.
A masik meg az Override software rendering list. Errol olvastam, mar be sem kapcsoltam.

-
idegen lény
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Szabvány szavatosság
Sorozatszám: Y8122378Q
Típus: TOSHIBA Satellite L300ACPI x86-based PC
Disk drives:
TOSHIBA MK1652GSX
Driver version:
6.0.6002. 18005
This device is working properly.Display adapters:
Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset FamilyDVD/CD-ROM drives:
PIONEER DVD-RW DVRTD08AIDE ATA/ATAPI controllers:
Intel(R) ICH9M-E/M SATA AHCI ControllerModems:
TOSHIBA Software ModemProcessors:
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU T3200 @ 2.00GHz
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU T3200 @ 2.00GHzAz Adatlapomra is bemásolom.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Figyelj Sk8erPeter kar mosolyogni, mert linket adtam es ott le van irva hogy milyen uj funkciok vannak benne, es a hibajavitasok is olvashatoak. En nem csak azt irtam hogy van ujabb verzio, hanem adtam a linket hogy akit erdekel az olvassa el ami a linken belul szerepel es dontse el hogy kell-e Neki.
Nem arrol vagy hires hogy finoman fogalmazol bar azt mondtak masok hogy amugy jofej vagy, csak nem szeretem ha rajtam viccelodnek.
Ja,
v3.05.1408 (24 Mar 2011)- Added support for Internet Explorer 9.
- Added support for Firefox 4.0.
- Added Internet Explorer Cached Feeds cleaning.
- Added Internet Explorer Add-ons Statistics cleaning.
- Added iTunes cookie management.
- Added Opera cleaning for saved/opened directories paths.
- Improved Firefox/Mozilla Saved Password cleaning.
- Improved Intelligent cookie keeping functionality.
- Improved Registry cleaning for Obsolete Software.
- Improved Registry cleaning for Unused File Extensions.
- Added Registry cleaner for Windows Services.
- Added cleaning for obsolete Firewall Rules.
- Added detection of invalid Browser Helper Objects.
- Added new environment variables for user documents. (i.e. %CommonDocuments%, %CommonMusic%, %CommonPictures%, %CommonVideo%, %MyDocuments%, %Documents%, %MyMusic%, %Music%, %MyPictures%, %Pictures%, %MyVideo%, %Video%).
- Added cleaning for Adobe Air, Advanced Searchbar, Steam, Xfire, Skype, AOL Instant Messenger, Camfrog Video Chat, Miranda Instant Messenger, Pidgin, Yahoo Messenger, ooVoo, TeamSpeak, Ventrilo Client, Ventrilo Server, FrostWire, uTorrent, Shareaza, iMesh, BearShare, DC++ and Ares. -
Sk8erPeter
nagyúr
Erről a tetszőleges helyre telepítésről csak annyit találtam, hogy arra van mód állítólag, hogy a Program Files-ba települjön (elég gáz, hogy ennyire kötött):
http://www.google.as/support/forum/p/Chrome/thread?tid=1d75c8a802ddc0ba&hl=en"This installer will put the Chrome application in the Program Files folder instead of the user profile:
http://pack.google.com/intl/en/pack_installer.html?hl=en&gl=en
Just select Google Chrome browser from the software list AND DE-SELECT EVERYTHING ELSE."
--
Szerk: jé, most látom, megelőztek.
-
w333
félisten
Akinek nem müködik a chrome itt a megoldás

Mielőtt

Először is Adataidat könyvjelzőidet mentsd el
Google Chrome > Uninstall és Böngészési adatok tölése
Majd Start menü > Futattás: regedit
HKEY_CURRENT_USER > Software > Google > jobbklick és Törlés
HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE >Google > jobbklick és Törlés
Ezt megcsinálod és olyan mintha soha nem lett volna telepitve a Chrome a számitógépre

Mostmár telepitheted a Chrome-t és minden müködik
-
Sz@bolcs
csendes tag
Ha már volt akkor sorry.
Dev build a Chrome, 3.6-os a Firefox
Épp nézem a bővítményeket Firefoxban és meglepve tapasztalom, hogy ott virít a Google update 1.2.183.13 ...
Semmi toolbar semmi más Google software nincs a gépen, csak a Chrome. Letiltani le lehet a dolgot.
Emlékeztet arra az esetre mikor a NET keretrendszer piszkált bele a Firefox kiegjeibe.
Másnál is megjelent a Google a Firefoxban?
-
sutyi^
senior tag
Következő dev frissítésben animgifek már javítva lesznek. Linux és Mac verzió még "alpha" stádiumban van, egyelőre nincs Flash support.
In order to get more feedback from developers, we have early developer channel versions of Google Chrome for Mac OS X and Linux, but whatever you do, please DON'T DOWNLOAD THEM! Unless of course you are a developer or take great pleasure in incomplete, unpredictable, and potentially crashing software.
How incomplete? So incomplete that, among other things , you won't yet be able to view YouTube videos, change your privacy settings, set your default search provider, or even print.
Meanwhile, we'll get back to trying to get Google Chrome on these platforms stable enough for a beta release as soon as possible!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- OLED monitor topic
- Formula-1
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez hogy lehet?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)