Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
Ismerős... hasonló jelenség van nálam is. Eddig néha láttam csak és kilőttem én is, aztán teljesen eltűnt mostanában, és csak chrome.exe néven futott valami folyamatosan, de az megállás nélkül. Chrome újratelepítés óta meg visszajött ez a tool, én 20 percet nem akarok várni, hogy összekapja magát...
Toth_Jani
Sajnos ezek a régi processzorokban lévő GPU-k nem igazán bírják a mai tempót. Én is tapasztalom, főleg youtube 60fps fűti fel. Eljárt felettük az idő, egy 2 évvel fiatalabb processzorban (2014) már bőven jobb GPU van, és a proci se fűt annyira. -
Kube
senior tag
válasz
junior11
üzenetére
Az a baj, hogy nekem nem pár percig csinálja, hanem folyamatosan megállás nélkül. 40-50% terheli a CPU-t, gyakorlatilag használhatatlan a gép és sajnos ha erre még valamilyen művelet jön, akkor 100% pörgeti és throttlingol a gép.
pendre54: egy Intel i5-2540M processzorról van szó. Tudom nem mai, de SSD-vel és 8GB rammal bőven kiszolgál, mostanában tűnt fel, hogy valami nem oké. Azért érdekes akkor is számomra, hogy egy kisebb tool végülis szénné terheli, miközben mással meg nincs gond.
-
Kube
senior tag
Sziasztok!
Nemrégiben vettem észre, hogy eszeveszettül zabálja a processzort a Google Chrome.exe, azon belül is egy ugyanilyen nevű task. Ezért fogtam és újratelepítettem teljesen. Aztán láttam csak, hogy az újratelepített változatnál van ez a kis task:
Software_Reporter_Tool
Ami persze ugyanazt azt 50% terhelést hozza magával.
Google Chrome gyűjtő alatt van. Szépen letiltottam a jogait, most már minden okés.Ezt most egy malware vagy tényleg Chrome házatájéki processzorterhelő alkalmazása?
Ha ez tényleg malware, akkor hogy tudnám rendesen eltávolítani?
Nem szoktam elfogadni 3 féltől származó cuccokat (ha csak véletlenül nem sikerült egyet).
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Projektor topic
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Futás, futópályák
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest