Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Hol tudnám megnézni, hogy mi az aktív témám? Mert a Beállítások / Megjelenés / Témák alatt csak ennyi szerepel: A Chrome Internetes áruház megnyitása...
Le szeretném menteni magamnak, hogy meglegyen későbbre is, ha esetleg letörölnék az áruházból, ezt meg tudom tenni valahogy?
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
Arra van valami ötletetek, hogy két gépen miben van máshogy beállítva a chrome (vagy egyáltalán mi lehet az oka), hogy az egyik gépen egy konkrét lecache-elt weblap oldalaira ha újra rákattintok, akkor mindig újratölti és szemmel láthatóan újra kiteszi a képernyőre, míg a másiknál meg sem rebben az oldal, és csak a fülön (tab) levő karika fordul egy negyed fordulatot?
-
spiritex
veterán
válasz
Deion Branch
üzenetére
A LastPass kiegészítő nagyon megbízható és Mester jelszó nélkül sehova nem tudsz belépni, de annak beírásával viszont mindenhova automatikusan (vagy Enter-rel) belép. Bármennyi könyvjelzőt el tudsz benne menteni jelszóval együtt. A mester jelszón kívül + biztonságot is meg lehet adni, én az androidos Google Authenticator-ral (Hitelesítő)-vel egészítettem ki. Elindítod a telón, kiad egy kódot, és azt be kell írni a következő max. 1 percen belül.
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
Hát ez mi a jó élet? 10-ből 8-ra ezt írja ki a Chrome. A Prohardverre is... Ezt is FF alól kell írjam. De a PCX-re, edigital-ra is. Az ipon oldala bejön https-el, de nem töltődnek be a képek. De sok egyszerű oldal, ahol nem ír ki a domain előtt semmit (tehát se http-t, se https-t) azok bejönnek gond nélkül...
-
spiritex
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Érdekes módon a Cached images and Files törlése oldotta meg a dolgot...
-
spiritex
veterán
Csináltam egy weboldalt (x.hu), régóta dolgoztam vele Chrome-ban. Most átköltözttettem egy al-domain alá (a.x.hu) és az a gondom a Chrome-mal, hogy folyamatosan átirányít a fő domain-re (x.hu).
Mindenhol (Firefox, tablet, okosteló) szépen megjelenik az új oldal, de a Chrome valamiért azonnal átirányít a régire. Töröltem az x.hu-hoz tartozó összes cookie-t, de mégis ugyanaz a helyzet.
Mit tudnék még tenni a teljes Chrome cache kiürítésén kívül, amit nem nagyon szeretnék, mert sok hasznos infó ott tárolódik.
Előre is köszi!
-
spiritex
veterán
Ez most komoly, hogy nincs egy normális BossKey bővítmény, ami tetszőlegesen megválasztott billentyűkombinációra eltüntet minden ablakot, és alul a Taskbar-on sem marad nyoma a chrome-nak?
-
spiritex
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett!
Én csak azt a fránya gombot szeretném eltüntetni a vonalka mellől!!! Eddig sikerült vagy a flags-ből, vagy a chrome.exe tulajdonságaiba beírt --disable-new-avatar-menu kapcsolóval... De most már egyik sem segít! Zavar, mert vigyáznom kell, ha a minimalizálni akarom az ablakot, hogy ne a nevemre kattintsak véletlenül.
Ennyi az én problémám. -
spiritex
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Igen, de írtam, hogy nem szeretném megszüntetni a szinkronizálást, és a kijelentkezéssel az megszűnik...
-
spiritex
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Köszi, de ebből sajnos nem derül ki, hogy hogy lehet úgy eltávolítani a jobb felső sarokban lévő nevemet anélkül, hogy a szinkronizált adatok elvesznének vagy a szinkronizálás meg ne szűnne.
-
spiritex
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
-
spiritex
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
De ezzel nem veszik el a sok mentett könyvjelző?
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Ebben tudnátok nekem segíteni? A WP Wordpress-t jelent. Köszi! -
spiritex
veterán
válasz
üzenetére
Én is felhőben tárolom a jelszavaim azzal a különbséggel, hogy a betűk, számok, spéci karakterek nagy részét kicsillagozom. Ha te találtad ki a jelszavaid (tehát nem jelszógeneráló hozta létre őket) akkor elég egy jelszóból pár karakter ismerete ahhoz, hogy eszedbe jussanak a hiányzó részek.
-
spiritex
veterán
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy miért írja pár napja a nevemet (és ha lenyitom Switch person és Go incognito közül lehet választani) a jobb-felső sarokban a minimalizáló gomb mellett annak ellenére, hogy a "Enable new profile management system" kapcsoló Disabled-en van?
-
spiritex
veterán
válasz
artiny
üzenetére
Úgy kell csinálni, hogy a notebook-on meg kell szakítani a szinkronizálást, törölni mindent, majd bekapcsolni a szinkronizálást. Tehát ha rendezgetni, törölgetni, egyesíteni akarsz, akkor csak egy gépen legyen bekapcsolva a szinkronizálás. Utána mehet fel a többire. De előtte csinálj biztonsági mentést a könyvjelzőkről.
-
spiritex
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Le lehet tiltani, a másik gépemen sem tud pl. frissülni, így egyik plugin miatt sem szól, hogy hamarosan nem fog működni.
Én egyrészt a tartalombeállítások között, a Disable individual plugins alatt tiltom a google update-et, másrészt a win Manage / Service-ei alatt is van kettő, azokat is tiltom lefele. -
spiritex
veterán
Tegnap óta használom a OneTab-ot, és nagyon ajánlom mindenkinek. Egy TAB alá lehet gyűjteni a később elolvasandó, vagy csak átmenetileg érdekes oldalakat, és nem foglal memóriát. Ha nyitva lenne minden érdekes TAB, nálam folyamatosan 7-8 TAB-al indult a chrome, az a megnyitást is nagyon lelassította és a memóriát is felzabálta. Itt meg szépen link-ként tárolódnak az érdekes oldalak, és el lehet dönteni, hogy ha rákattintunk egy linkre, akkor az törlődik a listából, vagy benne marad. Ha megnyomjuk a jobb oldalon az ikonját, akkor minden fület bedob a OneTab alá, de az egyes oldalakra jobb egér gombot nyomva, egy oldalt is be lehet küldeni alá. Egy szó mint száz, nehézkes volt a chrome használatom ez a plugin nélkül.

MÁS: Szintén tegnap jöttem rá, hogy a Chrome-ban jobb egér gombbal pin-nelni lehet az egyes füleket, ami azt jelenti, hogy soha nem záródnak be, pici ikonként bal oldalra teszi őket. Én egy ilyenre tettem pl. a OneTab-ot is.
-
spiritex
veterán
Sziasztok.
Havernek van egy öreg gépe, ASUS A7N8X, Athlon XP 3000+, Ati Radeon 9250, 2 GB RAM és a legfrisebb Chrome nem akar települni hardveres feltételek nem teljesülésére hivatkozva. Szerintetek mi kevés neki? Köszi! -
spiritex
veterán
válasz
Teasüti
üzenetére
Itt a megfelelő topic, de a kadenciahelyes lejátszásnak elég sok követelménye van. Normális szoftver, normális renderer, 23Hz-et (ez felel meg a 23.976 fps-nek) lehetővé tevő vga és vga driver, 24p képes kijelző, ezt egy böngészőből nézett filmmel, 60 Hz-en futó monitorral nem kéne elvárnod...
-
spiritex
veterán
Én a T-Home oldalával szívok, ott egyszerűen nem enged címet megadni. Sokáig azt hittem, hogy az oldallal van baj, de egyszer kipróbáltam és kiderült, hogy bármelyik másik böngészőben simán működik a cím megadás!
-
spiritex
veterán
Sokadig bejelentés után úgy néz ki, hogy feb. 23-án vagy 25-én most már tényleg megszűnik a windows-os GTalk applikáció támogatottsága. Nem tudom hogy fog ez kinézni, de gondolom nem fog engedni belépni.
Tegnap kipróbáltam a Chrome-os Hangouts bővítményt (hogy felkészüljek), de hát egyszóval pocsék! Semmit nem tud, amit a GTalk tudott, nem Snap-pelődik mellé a chat ablak, ha lezárom a chat ablakot, akkor össze-vissza ugrál a mérete és a pozíciója is, nem jól jelzi ki, hogy ki van online (néha van zöld bogyó, néha nincs), nem lehet letiltani az Offline emberek mutatását, nem lehet betűméretet állítani, nem lehet belépni a böngésző GMail oldala nélkül, ........ én tényleg nem értem, hogy hogy gondolták ezt???
Valaki tudna ajánlani valami alternatívát? -
spiritex
veterán
Ha egyszer "Nem"-et nyomtam egy oldal jelszó megjegyzésénél, akkor hogyan tudom még egyszer elővarázsolni a Chrome kérdését, hogy jegyezze meg, vagy ne?
-
spiritex
veterán
Nem ismertek véletlenül olyan kiterjesztést, ami segítene internetes video stream-ek (nem YouTube) előtöltésében, hogy amikor ingadozik a letöltési sebesség, akkor ne akadjon meg a videó? Az sem baj, ha 2 percig töltene az elején és ezáltal nem lenne élő a közvetítés, csak legyen elég a buffer-ben, hogy ne homokórázzon.
spammer: esetleg valami Chrome beállítás vagy Flag ugyanerre?
Köszi!
-
spiritex
veterán
válasz
zulu_mester
üzenetére
Ahány fül, annyi folyamat.
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex
üzenetére
Megvan! Csúcs dolgot találtam! Nem hittem, hogy létezik ilyen, de mégis:
Windows-ra. Azon a Chrome fülön, amit unblock-olni szeretnék, csak rákattintok a zászló ikonra, kiválasztom azt az országot, ahonnan a tartalom származik (a tartózkodási helyemen viszont nem, vagy nem úgy jön be), és voilá, már megy is! Ráadásul ingyenes!Éa Hola peer to peer Free VPN Android-ra.
Terjesszétek, mert minél többen használják, annál gyorsabb a netezés élménye!
-
spiritex
veterán
Tudtok valami jó chrome proxy plugin-t, amivel egyszerűen lehet magyar proxy szerverekhez csatlakozni?
-
spiritex
veterán
válasz
janesart
üzenetére
Miért gond a plugin telepítése más gépen? Mert nem a tiéd a gép? Én úgy oldottam meg, hogy egyszerűen felrakom a plugint, és még véletlenül sem jegyeztetem meg azt az 1 db bonyolult jelszót vele + 2 lépcsős belépést használok a Google Hitelesítővel. Emiatt aztán nem félek a feltöréstől, hiszen nem csak az 1 db bonyolult jelszót kell feltörni, de a Google hitelesítő megfelelő számait is kb. 3 percig fogadja el + a tárolt jelszavak is kódolva vannak tárolva.
-
spiritex
veterán
Azt hol kell beállítani, hogy az utolsó fül bezárásával ne zárja be a Chrome-ot? Köszi!
-
spiritex
veterán
Nem tudjátok miért olyan nehéz megcsinálni, hogy a böngészőkben lehessen hangkimenetet választani??? Mert jelenleg egyiknél sem lehet, viszont számomra történetesen rettenetesen kéne, hogy ne kelljen állandóan Default hangeszközt változtatni. Mert van amikor pl. a monitoron szeretnék YT videót nézni és a hangkártyába dugott hangfalon hallani, ill. van amikor a tv-re viszem ki HDMI kábelen a böngésző képét és hangját és ilyenkor a tv-n szól a hang. Ha lehetne hangkimenetet állítani a böngészőkben, akkor lenne egy böngészőm (pl. chrome) a tv-re, meg lenne egy a monitorra (pl. FF). De így, állandóan cserélgetnem kell a Default hangeszközt attól függően, hogy éppen mit és hol szeretnék nézni, hallani... Non sense.
-
spiritex
veterán
Sziasztok, használja valaki a chrome-ot TVGO-ra? Jól megy vele?
-
spiritex
veterán
Van két gépem. Az egyik 2 magos, a másik 4. Nem tudjátok a chrome mi miatt hozza be sokkal lassabban a képeket a 2 magoson? Nem hiszem, hogy a 2 mag miatt... vagy igen

-
spiritex
veterán
Adjatok már egy ilyen linket, mert én még sosem tapasztaltam ezeket az akadásokat chrome alatt és nagy proci használatot, pedig nem túl erős a procim, E7500. Mondjuk 720p-ben mennek a videók. Lehet, hogy azért. Amúgy jobb egér gombnál a videóra derül ki, hogy html5-el vagy flash-el játssza?
-
spiritex
veterán
Ha valaki szeretne egy tetszetős új lap oldalt, akkor nagyon jó kis bővítmény ez a "Foxtab Speed Dial". Nagyon egyszerű beállítani a kívánt rácsot, színeket, távolságokat, és Recently Closed menüje is van.
-
spiritex
veterán
Van valami normális boss key bővítmény, ami úgy tünteti el a Taskbar-ról a chrome ikonját, hogy nem jelenik meg egy saját ikonja valahol, amire kattintva jön vissza a chrome? Tehát valami billentyű-kombinációs kéne. Van ilyen? Előre is köszi!
-
spiritex
veterán
Nem tudom hogyan, de nekem automatikusan átalakult erre: SPOI Options
Chrome Web Store
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mellesleg akkor én sem akármivel gurítok a 2200-as könyvjelző számmal.