Hirdetés
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
Sziasztok,
portable Chrome-ot használok, amiben ugye a felhasználó adatait a saját mappájában tárolja a Chrome. Eddig olyan 2 GB körül volt a komplett Chrome mappa, most már 6.4 GB !
Hogy lett ez ilyen nagy? Mi foglal ekkora helyet? Van esetleg olyan, ami törölhető?91.0.4472.77 verzió
-
rétisün
veterán
üdv,
van arra valamilyen beállítás, hogy ha az összes ablakot bezárom, nem záródjon be a chrome is, hanem a gyorshivóra váltson, mint az operában?
-
rétisün
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
win 7 és win 8.1 alatt is nyit újat, azért gondoltam hogy esetleg be lehet állítani, mint pl. a total commanderben.
-
rétisün
veterán
üdv,
arra van mód, hogy egy időben csak egy chrome fusson? tehát ha mondjuk a chrome-ot leteszem tálcára, aztán valamit meg akarok nézni, és (elfelejtve
hogy csak le van kicsinyítve) megint megnyitom, akkor ne új chrome-ot nyisson, hanem a tálcán lévőt nagyítsa vissza? (talán érthető
)mert alapból ugye
akárhány(?)több chrome futhat egyszerre. -
rétisün
veterán
válasz
whbear
üzenetére
win7, 64 bit, igaz ez 43.0.2357.132-as chrome portable:
Graphics Feature Status
Canvas: Hardware accelerated
Flash: Hardware accelerated
Flash Stage3D: Hardware accelerated
Flash Stage3D Baseline profile: Hardware accelerated
Compositing: Hardware accelerated
Multiple Raster Threads: Enabled
Rasterization: Software only, hardware acceleration unavailable
Threaded Rasterization: Enabled
Video Decode: Hardware accelerated
Video Encode: Hardware accelerated
WebGL: Hardware accelerated -
rétisün
veterán
sziasztok,
pár napja eltűnt az értesítési területről a chrome ikonja (amire kattintva a 'chrome futhat a háttérben' vagy hasonló üzenet bukkant fel), lehet hogy egy frissítést követően, bár mintha az automatikus frissítés le lenne tiltva.
hogy lehetne ezt visszaállítani? nem az automatikus frissítést, hanem az ikonját, meg a háttérben futást. a beállításokban ki van pipálva a 'háttéralkalmazások továbbfuttatása...', de úgy látszik az nem elég?

-
rétisün
veterán
üdv,
2 napja a chrome-om ezzel indul:

mondanom sem kell, semmiféle frissítés, módosítás, új felhasználó 'nem történt'. hogy lehet ezt megszüntetni, javítani?
kösz!
-
rétisün
veterán
közben sikeresen 'átmásoltam' az eddig csak laptopon használt chrome-t beállításokkal, könyvjelzőkkel, előzményekkel a másik gépre, külön mappában, külön parancsikonnal, így van két külön chrome-unk a tesómmal

tudom, lehetett volna két felhasználóval is megoldani a dolgot, de ez a megoldás nekem szimpatikusabb.

-
rétisün
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
köszi!

-
rétisün
veterán
üdv,
az megoldható valahogy, hogy ugyanazt a chrome-ot (mert gondolom két, különböző mappába telepített chrome nem elég) ketten használjuk úgy, hogy mindenkinek külön legyenek a könyvjelzők, előzmények, stb, ne keveredjenek?
ha pl. külön google accounttal bejelentkezünk, akkor tudni fogja a chrome, hogy kihez mik tartoznak?
-
rétisün
veterán
megint kérdés
(bocs, de kezdő chrome-os vagyok
)hogy lehet programokat hozzárendelni különböző letöltött fájlokhoz, hogy egyből megnyissa, ne mentse? pl. .zip fájl, vagy egy torrentfájl....
-
rétisün
veterán
válasz
WayneGace
üzenetére
nem tudod visszahozni, megújult(?) a google, ehhez tartozik az új külső is.....
más: van lehetőség a chrome-ban az automatikus frissítés (újabb verziók kéretlen letöltése/telepítése) letiltására?
-
rétisün
veterán
üdv,
most ismerkedek a chrome-al, két kérdés így az elején:
- a kezdőoldalon lehet az alap 8 bélyegképnél többet is csinálni, vagy ennyi? úgy veszem észre, a leggyakrabban használt oldalakat teszi oda a chrome....
- van beépített levelezője, ami fut a hááttérben, x percenként megnézi a leveleimet (nem gmail, más levelező is) esetleg még értesít is, ha kaptam e-mailt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hogy lett ez ilyen nagy? Mi foglal ekkora helyet? Van esetleg olyan, ami törölhető?

hogy csak le van kicsinyítve) megint megnyitom, akkor ne új chrome-ot nyisson, hanem a tálcán lévőt nagyítsa vissza? (talán érthető
)

kösz, éppen ezt akartam kérdezni