Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

válasz junior11 #29434 üzenetére

Utólag már sejtem mi lehetett:
    Egy xiaomi mibox-ot üzemeltem be a TV-hez és ott a google áruházból le kellett szednem egy VLC-playert androidra, így be kellett lépnem a google fiókommal. Ezután gondolom ezt a windows látta az asztali gépemen és a gépházban sárgával kiemelve jelezte, hogy belépés történt más eszközről, így már nem feltétlen biztonságos a jelszavam. Én akkor hirtelen nem is gondoltam rá, hogy a mediabox miatt lehet, mivel oda a google accommal léptem be, semmi köze nem volt a WIN accomnak hozzá.

Mindegy, ha nálad is kéri a belépést, akkor ez ilyen elfogadom, amúgy már újratettem a wint (friss telepités volt amúgy is) és még mindig kéri ugyanúgy, szóval jó ez így akkor.

Viszont ezzel együtt borzalmas, hogy mennyire spagetti effektus van itt a jelszavak, accountok, userek között, hogy már minden acc összefügg minden accal, egy chrome-ba nem tudok már úgy belépni, hogy ne lenne online microsoft fiókom, meg google+ accountom mellé és ne kérné, hogy hitelesítsem magam mailen, sms-ben meg más accokon keresztül, fú borzalam amúgy. :)

Köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák