- Bluetooth hangszórók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
junior11
üzenetére
Utólag már sejtem mi lehetett:
Egy xiaomi mibox-ot üzemeltem be a TV-hez és ott a google áruházból le kellett szednem egy VLC-playert androidra, így be kellett lépnem a google fiókommal. Ezután gondolom ezt a windows látta az asztali gépemen és a gépházban sárgával kiemelve jelezte, hogy belépés történt más eszközről, így már nem feltétlen biztonságos a jelszavam. Én akkor hirtelen nem is gondoltam rá, hogy a mediabox miatt lehet, mivel oda a google accommal léptem be, semmi köze nem volt a WIN accomnak hozzá.Mindegy, ha nálad is kéri a belépést, akkor ez ilyen elfogadom, amúgy már újratettem a wint (friss telepités volt amúgy is) és még mindig kéri ugyanúgy, szóval jó ez így akkor.
Viszont ezzel együtt borzalmas, hogy mennyire spagetti effektus van itt a jelszavak, accountok, userek között, hogy már minden acc összefügg minden accal, egy chrome-ba nem tudok már úgy belépni, hogy ne lenne online microsoft fiókom, meg google+ accountom mellé és ne kérné, hogy hitelesítsem magam mailen, sms-ben meg más accokon keresztül, fú borzalam amúgy.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest